Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Na temi "sama sebi smotana" so se dogovorile za skupinsko testiranje, ampak že 23., to pa je meni prezgodaj ... NE čakam je 25., tako da bi test delala 26. zjutraj (dlje sigurno ne bom mogla čakat). 25. 1. nas ne čaka kar 5 ... je še katera od vas za "akcijo"?
Pikachu, super!!! Sva že dve! Upajmo, da naju do takrat ne obišče teta s Krvavca ! Pa saj je ne bo! Jst sem jo sicer navadla, da pride na 28 dni, samo enkrat je prišla po 29 dneh, tako da moj "rok" 25. je štet za 29 dni ... malo rezervice ...
Kdaj bi pa to delale? Najbolje zjutraj, ane? Pa ne prezgodaj Sedaj grem pa direkt v posteljo, sem tako utrujena ... Čeprav me je že popoldne dvakrat zmanjkalo Nočko!
ojla punce , jaz se tut pridruzujem za sobotni test, če me ne doleti . ceprav sem kr optimistka. sem tut parkratk poldne spala pa se tolazim da je spomladanska utrujenost hahaha . drugac sem pa non stop na wcju ... driska pa se zvija me pa tebe athina glede na to dva imava podobne tezave. kaj bo kak se zur za vse pozitivke v soboto :)
Jst je ne pričakujem tam nekje 30., tako, da bom po mojem delala test 31.
Če ste za, se lahko zmenimo...
Jaz je ne pričakujem 29.1.(34 dan ciklusa), sicer nimamam redne M (32-43 dni), vendar sem M imela zadnje tri mesece na 34. dan, tako da sem se tudi za ta ciklus odločila da je ne pričakujem na 34. dan Tako, da bom povsej verjetnosti 30.1. delala test ali pa 31., če se seveda prej ne prikaže.
Reny19, sem vedla, da se nam boš pridružla Za vse ostale pa pol 31. A se da spremenit v naslovu teme? Najbrž ne, a? Da bi pisalo za oba dneva - 26. in 31. ... Sej ni važno, glavno, da bodo same in in čez 9 mesecev
neucakana ? itak sam ne tak kot par mesecev nazaj. drugace ne bom prenasala kake trebusne viroze :)tak sem danas napeta od vsega da morem gumb od hlac odpet.... groza glede na mojo zdravstvno situaciju kuk sem se lahk napeta ?ponavadi sem bleda pred zdaj pa nisem nic neki bo v soboto :)
Anne31, superca! Kar vidim, same rozike bomo Ej, Reny (no, tudi ostale), sem hotla vprašat, a ma katera fuuuuuul izostren vonj? Jst vse voham, kar je in kar ni
Hahaha, pečene paprike ... meni se pa ribe jejo, čudno, a, ko bi človek reku, da mi bodo smrdele ... jst pa zadnje dni super spim, tudi po večkrat na dan . Bo nekaj v soboto, a? Komaj čakaaaaaaaaaaaaam! Zdej grem pa še malo knjigico brat, da me pobere ... Se še tipkamo, ane? Do sobote bo še dolga ...