mojčca -> RE: aprilski lumpi 07 (22.2.2008 22:16:07)
|
Gajin ati: upam, da se vaša princeska hitro pozdravi in pride domov. Lepo pozdravi tako Gajo, kot mamico. Taška: ja, tudi jaz imam Matica za čisto malega, nebogljenega otročka, čeprav je že kar velik. Sta bila pa danes z Manco za mizo kot pravi bratec in sestrica. Najprej je Matic za lase vlekel Manco, ko se je njej uspelo rešiti, pa ga je ona nazaj. Ja, sta kar zgodaj začela. DRugače pa se imata ful rada, lepo se igrata in sta ful navezana eden na drugega. Upam, da bo tako še naprej in da bosta imela pravi odnos med seboj in se bosta štekala. Hariba: uživajte na dopustu, pa poslikajte, da vam bomo fovš, ko bomo gledale slike. Moja starša sta pa boljše, oče bi moral imeti v pon. operacijo, ampak so jo odpovedali, ker je eden od zdravnikov odsoten. Sedaj pa čakamo na nov datum in upam, da ga dobi čim prej, da bo ta operacija že za njim (seveda pa jo mora tudi uspešno prestati). Kar se tiče Matica in njegove mobilnnosti imaš pa čisto prav: želim si malo miru, po drugi strani sem pa ful vesela, da tako napreduje. Kar se tiče sedenja, pa je še zmeraj obupen. Sploh v vozičku ne sedi lepo pokonci, no, nekaj časa že, potem pa kar zleze skupaj in je ful nagrbančen. Pa ga non stop popravljam. Ja, pustimo času čas. Zoom zoom: tudi jaz sem dala za podaljšanje samo en izvid. Mislim pa, da boš tudi ti dobila podaljšano, samo zahtevali so pač dokazilo, da hodita na terapije. Držim pesti, da hitro dobiš odgovor. Lonib, a boš častila a ne boš???????????????
|
|
|
|