hariba -> RE: aprilski lumpi 07 (22.2.2008 8:19:15)
|
Mojčca naša noč je bila prav takšna, enostavno katastrofalna. Ni spala več kot 2 uri v kosu. Najprej se je zbudila ob polnoči, nato ob 2h je tulila, hotela pit, imela zamašen nos, zato sem ji ga sčistila, pa še kar ni zaspalase ej premetavala, vstajala, jokala pa spet pila, tako, da je potem še to vodo bruhnila, skratka do 4.30 ni nazaj zaspala, pol se je pa ob 6 15 spet zbudila, pa ni videt, da bi ji kaj majnkalo. Veselo hodi od mize do stola pa malo na kolena pa še pod mizo. Denis je pa tudi se ob 1h zbudil in jokal kako ima zamašen nos in hud glavobol sem mu dala lekadol in kaplijce, je zaspal. Zdaj zjutraj nima vročine, no 37,2, mu bo pa verjetno zvečer spet narasla, tako, da bo treba smučanje žal odpovedat, to pa nihče od tavelikih noče, samo tak pa tuid ne moere it. Ne bo imel nihče nič od tega, Sva se z mojim zato menila, da bi šli magari šele v nedeljo pa pač 1 dan pustimo. Ob 9h bova šli z Zojo spet malo na obisk v vrtec. Sva zdaj že 2 krat bili. Včeraj je bila že čisto domača, najprej se je zakadila k polici s knujigami, jih zmetala dol, pol pa se vsedla poleg njh, pa jih listala pa nekaj mi goovrila zraven v svojem jeziku. Od razumljivih besed pa reče le ata in pa am,am, če je lačna, če vidihrano v trgoviniin pa če odprem hladilnik. Mama pa še nič ne reče, papa tudi ne.
|
|
|
|