zoom zoom -> RE: aprilski lumpi 07 (20.2.2008 20:37:49)
|
Mi2 pa danes nisva bili nič zunaj, ker je pri nas tkao pihalo, je še mene skoraj odpihnilo, ko sem šla v vrtec po starejšega. Je bila sicer na trenutke zelo tečna, ampak smo preživeli. Trenutno že vsi spijo (vsaj zgleda tako, ker je že par minut tišina) in upam, da bodo čim dalj. Tudi naša že zna podajat stvari oz. ti da in ko vzameš te grdo gelda, ji daš nazaj pa ti spet ponudi. Je res hecna. Se pa zna že postavit na tri (ena noga zategnjeno stoji zadaj stegnjena) in se raztegne, kolikor je pač potrebno, da stvar doseže in se iz takega položaja tudi nazaj vsede. Prej ji to ni ratalo in se je zložila na trebuh. Če ne bi imela ene noge zategnjene, bi pomoje tudi plazit začela. Ampak pustimo času čas. Se pa nekako premika po riti, tako, da se z rokami potegne naprej in gre počasi iz enega konca do drugega. Grem pa jutri v RA še po en izvid, da ga bom nesla na CSD, da potem čim prej izvem, kdaj grem v službo. Mi gre že pošteno na živce, ker vsak ki ga srečam reče "še malo pa greš v službo" jaz pa potem ne vem kako naj odgovorim, pač malo pokimam, ker vsakemu lih ne grem razglabljat gibalnih problemov. Marela: Mi smo jo kupili že za starejšega enkrat v LEclercu (sepravi je stara okoli 3h let) in ko se zloži je dolga "na uč "malo manj kot meter, široka pa ene 20 cm. V naš avto gre, se pa moj vedno krega, ker v prtljažniku vozimo oba vozička, ker marelo uporabljamo, če gremo kam na hitro, za na sprehod pa ne, ker je le premzlo in nanjo ne gre zimska vreča, pa samo čez pas se lahko pripne in glede na to, da je naša tak firbec bi se sigurno pod kolesa vrgla.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Hariba: upam, da ne boste zboleli, da boste potem vseeno šli smučat (p.s: animate ta teden počitnic?), drugim pa tudi želi, da ne bi zboleli. Lp
|
|
|
|