zoom zoom -> RE: aprilski lumpi 07 (26.1.2008 20:51:27)
|
Se pridružujem mnenju, da je bil danes en čudovit dan. Sonček in celo nič ni pihalo. Res super. Preživeli smo ga pa večinoma zunaj. Tudi naša je danes spala samo od 11.30 do 12.30, potem pa do 20h nič. Močno upam, da ga ponoči ne bo kaj sračkala. Se je pa danes 1. usedla iz plazečega položaja. Kot veste, zdej vsak dan telovadiva in sem jo na koncu postavila v ta položaj in je nekaj časa samo čudno gledala, potem a najprej eno roko k sebi potegnila,da se je lahko dvignila, se usedla in še drugo roko potegnila k sebi. Potem pa sama sebi zapoloskala. PRav fino. Sva potem čez čas še enkrat poskusile pa je samo vse štiri od sebe dala (kot ponavadi). Bo že. Bolj počasi, ampak bo. Obmesečnice: za naprej in anzaj čestitam. In kar ne morem verjet, da so nekateri že 10 mesecev stari. Kako gre čas hitro naprej. Piškotek: dej povej, kako je s sankanjem na Krvavcu. Sama tam še nikoli nisem bila, ampak baje se gor pride samo z gondolo. A se slučajno da tudi za avtom? Kakšna je pa cena? Gužva? Pa kako je urejeno sankališče? Ja sej vem, sem firbčna, samo bi se ful rada šla sankat. Kaštrun: tudi jaz ji pozabim dat AD3 kpljice. jih je sicer dobila malo večkrat, samo vseeno JAZ JIH POZABIM DAT. Pa še tako ogabne so. Se pa priporočam za recepte za mafne. Mleko: koliko izmed vas daje vašim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] že navadno in ne adaptirano mleko. Jaz sem ji nekaj nazaj začela dajat, pa ni nobenih problemov, sicer popije ga manj kot adaptiranega, samo čez dan dobi dosti jogurtov,... A mislite, da bi zaradi mleka lahko bila bolj zaprta? Zadnje čase se kar matra, da kaj naredi. Sem ji poskusila dat tudi kompote suhih sliv, pa ne bo nit poskusila, ona pije samo VODO in mleko. Sicer pa vsem želim, da se končno znebimo teh smrkljev. Jih imam tudi jaz že dovolj. Pa še, da nobenih hujših bolezni ne dobimo/dobite. Grem zdej počasi spat. Se mi nič drugega ne ljubi delat. LP P.S: a so pri vas tudi že muhe? Jaz sem danes opazila 3. Januarja. Kr neki.
|
|
|
|