mojčca -> RE: aprilski lumpi 07 (25.1.2008 21:51:20)
|
No, pa sem vas končno prebrala za nazaj. Otročka spita, samo se mi Matic non stop nekaj oglaša. Mislim, da bo dobil zobke, ker je tečen za znoret, pa noče spati (včeraj ponoči ne vem, če sem spala dve uri), potem pa je še danes čez dan spal komaj eno urco. Jaz ne vem, od kje mu toliko energije???? Hm, mogoče pa od kamilične kopeli, ki jo delava 3x na dan zaradi vnetega lulčka. No, to je sedaj boljše, ampak me je pa prejle skoraj kap, ko sem ga previla: ritko ima živo rdečo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ob šestih je bilo še vse ok, še v kamilicah se je namakal, prejle pa živo rdeča ritka, pa čisto vroča. Ja, resno mislim, da bodo zobki, ker je tako bogiiiiii (pa še jaz, ki mi kronično primankuje spanca). Kar se tiče srečanja v ponedeljek ne morem, ker imam z Maticem terapijo od 10.15 do 11, potem pa ga dam tašči v varstvo in nadaljujem z Manco in njeno terapijo od 11.15 do 12.00 - ja, dolgčas mi ne bo. Sva imela danes terapijo in lahko rečem samo KATASTROFA. Jokal se je 45 minut skupaj, zaspan je bil tako, da tudi gledati ni mogel in glede na to, kako ga je pohvalila prejšnji teden, je danes rekla, da ful težko dela z njim. Ker je imel slab dan, je prav lepo pokazal vse slabosti, ki jih ima oz. vse, kar dela narobe. No, edino pohvalila ga je glede puzanja. Sem dobila obiske, čau.
|
|
|
|