gaja*
|
Dobro jutro Spet smo imeli veselico ponoči. Gaja se je spet zbujala. Najprej je spala do polnoči, potem sva se dojili, potem pa je spet bila ob 2 pokonci. In čez pol ure spet. Pol se mi je pa mala zdela malo topla in ko sem ji izmerila T, je že imela nad 38. Sem ji dala žličko sirupa, pa vseeno ni bilo kaj boljš. Sva bedeli skoraj do 6. No, pol pa sva nekako zaspali nazaj, s tem, da se je gaja premetavala po meni, spala v takih pozah da te kap, če vidiš Mislim, da bojo zobki. Sicer imamo šele itak samo 2, ampak pri teh nismo imeli težav. Sem ji gledala zgornji enki, pa se mi je zdela dlesen malo bolj bela kot pa med vikendom (ko sem ji nazadnje gledala)... Zdaj spi. Je bila kar utrujena, zato se ni branila postelje. Ima pa ful slab apetit, ni želela prej nič jest. Nazadnje sem ji dala sadno kašico, to je pa zmazala Konec porodniške: mene je že tudi primlo, da sem se , ko pomislim, da ne bova več skupaj. Moja je tudi ful ful povezana name, sicer pa isto kot pri tinkibinki... IZVIRNO SPOROČILO: tinkibinki79 Najbolj me pa jezijo pametni jeziki, da naj en bom tolk z njim itd... Ko pa potrebujem pomoč, pa da bi ga komu dala pa itak noben nima časa al so pa v službi.. Ja, tak je, če nimaš babic in dedkov doma, če so v službi. Dopoldne itak da si potem vedno sam, sej ostalih ni Pol pa vlačim gajo vsepovsod zraven, kamoroli morem pač it (tudi k G )... Lilka: za pikice še ne vem kaj je... Bom počakala, da sej malo zginejo te, pol bom pa spet rumenjak dala Ful si želim, da ne bi bilo od rumenjaka Po drugi strani se pa sekiram, zakaj pol spet so Eno vprašanje (pa lahk še katera druga reče, če ve): so tebi v Dravogradu pri zobarju rekli, kak moreš dajat florove tabletke. Si jih dobila? Men se zdi, da ne zraven mlečnega obroka? A je vseeno kdaj, al sam zvečer? Hariba, tejkag:tudi jaz sem vzela za gajo 2 kompleta puzzlov v intersparu, takrat so bili ful poceni. Evo, zdaj pa ni nobenih Finta je pa tud, da iščem te tavelike (30x30 - približno), tiste ta male (10x10) imajo zelo male delce noter, pa jih lahko mimogrede njen mali poje Ja, pa še črke morejo bit Evo je že budna. Jo imam na rokah. Se mi zdi topla... Grem merit T... LP