|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
25.1.2008 9:38:49   
hariba
Dobro jutro!
O kako je bilo fajn po treh nočeh spet v svoji postelji spat. Tista v bolnici je bila grozna.  Pa nihče ni hodil sem in tja celo noč. Sva imeli z Zojo sobo pole sestrske in so one tam na hodniku čvekale celo noč. Samo da sva doma. Zoja že veselo raziskuje naokrog. Igrače sem jaz razkužila, sem dala na govbico in zdrgnila. No upam, da še kdo drug tega virusa ne pokasira. Je bila Zoja res grozno boga, kar bruhala in bruhala je, sploh ni imela več kaj bruhat, ampak se ji je še kar želodec obračal in je slino, pa grozno je jokala zraven.
Upam, da vam uspe vaše otročičke obvarovat pred tem.
Juniorka a v laško se hodiš kopat? A ni lepše pri vas v Ptujskih meni je tam bolj všeč. No zdaj v novem delu v Laškem, ki se bo 15.2. odprl bo bolje, več za otroke, pa upam, da bo majn tečnih om ob robovih bazenov. Tu otrok le malenkost med plavanjem pošpica kako kapljico, pa že tožijo reševalcu.
pust moj tavelik si je zmislil, da hoče bit vojak. Obleko ima, nimamo pa kape. A je morda jo kje katera videla prodajat, da ni v kompletu. Lani so v baby centru imeli vojaško čelado eltos pa ne.
gaja Jaz sem taka penaste puzle z črkami kupila pred božičem v celjskem inter sparu za 13 € za nečakinjo. A si v mb inter sparu pogledala?

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.1.2008 9:39:19   
zalbi
dobro jutro!

Hvala za kavic - jo bom rabla cel dan.

Na trebušnem plesu je zakon. Pol pa k sem pršla domov, pa se je Sara okl 23.30 zbudila in jk in jk - je mela revca čist zabasan nos - ja smo spet neki staknili, vglavnem smrklja na pretek.

lilka - to kar si napisala o zahtevnsti tvje Tinke, je isto kot če bi pisala o Sari. kadar kam gremo al pa kdo pride - ja to je na pln dogajanje, k pa sva sami pa skoz neki hoče - ne zna bit nč sama oz. noče bit.

Ej zdele gloda kisl kumarco - ful ima rada kisle stvari...

Pr nas nič sončka... brrr...

kaštrun - le piši diplomo... vem kak je to... sem lih včer dobila ptrdilo iz faksa, pa je res tko fajn k je vse za tabo.

sabri - ja vsi prvajo da sva si podobni, le moja mam še več govori, no ona skoz govori...

taška30-drži se....

jubljančanke in ostale iz bližnje in dalnje okolice - predlagam srečanje - vreme nam bo očitno naklonjeno... torej naslednji teden:

ponedeljek - zalbi
torek - zalbi, piškotek
sreda - zalbi, piškotek
četrtek - zalbi, piškotek
petek - zalbi

kje - ZBILJE
ura - vrjetno okoli 10h.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.1.2008 9:46:28   
hariba
ja še zdaj mi ni uspelo vsega za nazaj prebrat, imam ful dela, pa Zoji moram skozi pod prste in v usta gledat, ker po tleh išče drobne smeti in jih v usta daje.
Moram pa sabri čestitat.user posted image user posted image user posted image . Sem včeraj pozabila.
Taška30 ti pa fajn zrihtaj. Ko so mi po 3. porodu vstavljali obroček, sem imela kar 2 zraven. Je isti čas Denis 1 karton počečkal. Jao. Tam na mizi je ležal, kuli pa tudiuser posted image  .
Mojčca kako je z mamo in očetom?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.1.2008 9:53:23   
thumbelina
Jaz tudi v teh dneh pričakujem rdečega vraga in potem bom tudi šla po mireno, sam meni bo mami priskočila na pomoč in ga pomirkala...

Naš bo skor sigurnoo še kar nekaj časa 2x na dan spal po dve uri, ker je hipoton in mlahav in se po parih urah tako zmatra, da je revež čist preč. Ga nibilo dneva ko ni toliko spal. Če greva pa ven je pa poglavje zase. Včeraj sva bila zunaj uro in pol - je bilod sedenja in zraka tok zmatran da je revež zaspal kot ubit....

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.1.2008 9:56:27   
tejkag
No naša user posted image še kar spiuser posted image ,se je vmes že enkrat zbudila in mi jo je uspelo uspavat nazaj.
gaja-tiste puzzle sem tud jaz vidla v sparu, pa mislim, da so jih meli tud v Dipo-tu.
hariba-ja boš mela dost dela,da vse prebereš za nazaj user posted image ,smo prave čveke.
O.k. zdaj pa se je res čist zbudila,odhajam pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.1.2008 10:49:00   
lilka
Med pripravljanjem kosila za Tinko lahko še malo pišem, ker je prišel dedek in jo je on ven peljal....bom naredila špinačo, pa krompir pa pol rumenjaka, da bo ja čim več železa, madona me je zamorila s to prehrano....ž

Hariba: pa ti si carica, se vidi, da imaš že več otrok, če bi se moji Tinki to zgodilo, pa meni bi se zmešalo in pol če sem preveč živčna še jaz zbolim....., joj se mi je smilila tvoja Zoja, ti revica majcena, ko je mogla tako bruhat, ma samo da sta doma. Kako to, da si lahko tam spala, a še dojiš, ker sem brala pravilnik in če dojiš ti pripada da si zraven, drugače pa ne?

zalbi: jaz pa že skos mislim, da je samo moja tako zahtevna, ker ko od prijateljice punčko gledam ko sta 3 tedne narazen, ona lepo sedi in se igra na tleh, ali pa ji mirno sedi v naročju, mama lepo pije kavo, jaz pa letam zraven ko neumna, pa ji menjujem igrače, pa zraven nje sedim, pa jo nosim, pa ne vem kaj še vse, namesto da bi kavo pila.....
Bravouser posted image , da si si našla eno aktivnost, jaz tudi hodim na pevske vaje in mi prav paše malo odklopa, zadnjič sem tako intenzivno pela, da so me trebušne mišice boleleuser posted image , ful se trudim pet s predpono in pol me zdela, samo kako pa paše, še kaj drugega poslušat kot Tinko.....

spanje:Naša spi okol devete ure zjutraj največ pol ure in potem od dvanajstih do dveh in to ima dovolj in brala sem, da je za 9 mesečnike dovolj 13 ur spanja od tega 11 ponoči in 2 uri podnevi in moja čisto tako spi, prej sem jo pa po vsej sili polagala še popoldne, pa mi že dolgo ne ratuje več.Popldne ima krizo kakšne 15 minut, pol je pa vredu do večera, sej itak že spi ob sedmih.

Zdej pa šibam kuhat....lepo bodite

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.1.2008 11:43:09   
hariba
lilka Jaz sem Zojo peljala okrog polnoči k dežurnemu, ker ej bilo grozno. Semnnamreč že popoldan klicala v predšolski disapnzer in so mi rekli, da naj ne hodim k njim, če ne bo bolje jo pa zjutrja pripeljem, ampak je potem 5x v 1 uri bruhala in sem jo peljala v dežurno ambulanto. je bil dežuren 1 fajn starejši zdravnik. me je vprašal, če še dojim. Sem mu odgovorila, da še zjutraj in zvećer in je rekel no bom pa še za vas napotnico napisal. Tudi na oddelku niso nič komplicirali, so naju prejeli in dali v isto sobo.  Na celski pediatriji je mamica skupaj v sobi z otrokom tudi če ne doji več in je samoplačnica. Sem pa brala pred kratkim na rr forumu, da je eni celjanki pa niso hoteli napisat, ker je bil otrok že satr verč kot leto, čeprav ga še doji. Po mojem je odvisno na kakega zdravnika naletiš.
Za Zojo kuham zelenjavno juho. Se ji hvala bogu spet vrača apetit. Je ful shujšala v teh parih dneh.
No zdaj se je pa v mizo udarla in joče.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.1.2008 12:09:20   
gaja*
Dobro jutro 
Spet smo imeli veselico ponoči. Gaja se je spet zbujala. Najprej je spala do polnoči, potem sva se dojili, potem pa je spet bila ob 2 pokonci. In čez pol ure spet. Pol se mi je pa mala zdela malo topla in ko sem ji izmerila T, je že imela nad 38. Sem ji dala žličko sirupa, pa vseeno ni bilo kaj boljš. Sva bedeli skoraj do 6. No, pol pa sva nekako zaspali nazaj, s tem, da se je gaja premetavala po meni, spala v takih pozah da te kap, če vidiš
Mislim, da bojo zobki. Sicer imamo šele itak samo 2, ampak pri teh nismo imeli težav. Sem ji gledala zgornji enki, pa se mi je zdela dlesen malo bolj bela kot pa med vikendom (ko sem ji nazadnje gledala)...
Zdaj spi. Je bila kar utrujena, zato se ni branila postelje. Ima pa ful slab apetit, ni želela prej nič jest. Nazadnje sem ji dala sadno kašico, to je pa zmazala

Konec porodniške:  mene je že tudi primlo, da sem se , ko pomislim, da ne bova več skupaj. Moja je tudi ful ful povezana name, sicer pa isto kot pri tinkibinki...
IZVIRNO SPOROČILO: tinkibinki79
Najbolj me pa jezijo pametni jeziki, da naj en bom tolk z njim itd... Ko pa potrebujem pomoč, pa da bi ga komu dala pa itak noben nima časa al so pa v službi..

Ja, tak je, če nimaš babic in dedkov doma, če so v službi. Dopoldne itak da si potem vedno sam, sej ostalih ni Pol pa vlačim gajo vsepovsod zraven, kamoroli morem pač it (tudi k G )...

Lilka: za pikice še ne vem kaj je... Bom počakala, da sej malo zginejo te, pol bom pa spet rumenjak dala Ful si želim, da ne bi bilo od rumenjaka Po drugi strani se pa sekiram, zakaj pol spet so
Eno vprašanje (pa lahk še katera druga reče, če ve): so tebi v Dravogradu pri zobarju rekli, kak moreš dajat florove tabletke. Si jih dobila? Men se zdi, da ne zraven mlečnega obroka? A je vseeno kdaj, al sam zvečer?

Hariba, tejkag:tudi jaz sem vzela za gajo 2 kompleta puzzlov v intersparu, takrat so bili ful poceni. Evo, zdaj pa ni nobenih Finta je pa tud, da iščem te tavelike (30x30 - približno), tiste ta male (10x10) imajo zelo male delce noter, pa jih lahko mimogrede njen mali poje Ja, pa še črke morejo bit

Evo je že budna. Jo imam na rokah. Se mi zdi topla... Grem merit T...

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.1.2008 12:18:00   
Mojca B
a ja še glede srečanja- Zbilje : ve se kar zmenite. če bom lahko pridem. Full bi rada, samo kaj ko vedno kadar se pofočkam gaj zboli.. tko, da pustimo se presenetiti...:)

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.1.2008 12:19:10   
Mojca B
hariba : no sam, da ste mimo.. sem prav vesela... :). Čeprav te ne poznam. Pa bi te rada. Se bova enkrat v Celju zmenile - preden porodniško zaključimo...a prav?

zdajle me je pa kr prbil, k sem vidla naslov januarski sončki 2008 al nekaj podobnega.. sploh se ne zavedam kolk nam čas beži.. adijo pamet...grozno!!!

vse pravte, da mirena ni nič kaj tazga.. še Taško počakam.. z njenim komentarjem, ki bo ziher za nasmejat se... pol se pa mogoče tud jaz opogumim...user posted image user posted image  joj kaj sem jaz sen zajc za določene stvari...

l.p. mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.1.2008 12:21:08   
Mojca B
evo še nekaj. zdaj sem pogruntala, da bom mogla vso gajevo kramo odmaknit, da bodo Jono začele zanimati njene igrače. To se sam zakadi v tiste  škatle z Legokockami in škatle s tovornjaki, traktorji in ostalo mehanizacijo... kaj pametni kuža, al pa un stolp k se gor natikajo obročki.. ma ni zanimivo. zakaj bi že ona to počela?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.1.2008 12:30:15   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

Alergija na jajca: kje se lahko da to testirat? Gaja je danes spet dobila neke nove pikice po bradi in vratu, tak da imam že vsega poln k****. Ma res me jezi. V posvetovalnici mi pa rečejo, da moremo do 1. leta vedet, a je alergična al ne. Mislim, jaz naj pa to zvoham, al kaj. Joooj, sem user posted image user posted image
A imajo vaši user posted image tud skoz kake pikice? Meni vsi pravijo kaj pretiravam, sam me pa res jezi, da ima neprestano hrapavo kožo, jaz pa ne vem od česa? Sej ni tak fejst, samo pač neprestano je nekaj.. Rada bi že enkrat vedela za kaj gre user posted image

gaja teste za alergijo na jajca in mleko so naši Lučki naredili na Jesenicah na alergološki (napotnico je napisala P). drugače pa ni nujno, da je alergična na kaj. lahko je od vročine. otroci večkrat zakuhajo, pa se jim naredijo pikice, še zlati po brati in vratu. če je alergija so pike tudi po trebuščku, hrbtu, nogah... skratka povsod. poleg pik pa se lahko naredijo tudi rdeči fleki.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.1.2008 12:35:29   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

He, he, jaz sem doma, BREZ MIRENE.user posted image
No, skratka, zvečer sem vse spakirala, prištimala...potem mi pa ob polnoči ko strela z jasnega udari v glavi, da tole je pa too much. Da ne bom bogega dojenčka budila sredi noči, ga vlekla ven na mraz, šipe strgala in jo potem futrala tam v čakalnici...ne, pa konc!
In sem lepo danes zjutraj poklicala, se opravičila, rekla, da mi ni zneslo z varstvom (v bistvu se nisem tolk zlagala, ker bi jo drugače moj čuval, ampak danes res ni mogel) in če lahko pridem v ponedeljek (5.dan). Sestra ni bila najbolj navdušena nad ponedeljkom in je rekla če lahko pridem danes malo kasneje, pa sem rekla ja, seveda.user posted image

Tako da zdej Julija spi, potem bova pa v miru krenili, matr imam jaz srečo.user posted image

dej dej taška, ne se delat! raj reč, da si spet noseča, ne nas pa "ui-ui" user posted image  user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.1.2008 12:36:16   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

jubljančanke in ostale iz bližnje in dalnje okolice - predlagam srečanje - vreme nam bo očitno naklonjeno... torej naslednji teden:

ponedeljek - zalbi
torek - zalbi, piškotek
sreda - zalbi, piškotek
četrtek - zalbi, piškotek
petek - zalbi

kje - ZBILJE
ura - vrjetno okoli 10h.

še jest, še jest... takrat ko se boste zmenile takrat pa pridem user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.1.2008 13:18:27   
JAPE
ponedeljek - zalbi
torek - zalbi, piškotek
sreda - zalbi, piškotek, jape
četrtek - zalbi, piškotek, jape
petek - zalbi

Bi se vam pridružla tud jaz, če smem, in če ne bo kaj vmes prišlo.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.1.2008 13:27:38   
zalbi
ja jape - itak da si dobrodošla - vse pravim, več nas blj bo luštno

Midve iz sprehoda - lahko prodajamo smrkelj - ker ji ful teče iz nwsa - ampak itak ma da je do druzga tedna že kul.

kaštrun - se mi zdi da je bil tole bolj izgovor pr taški, kao jutranje vstajanje pa to - a?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.1.2008 13:41:33   
tinkibinki79
Ojla

Evo tudi midva sva prišla iz sprehoda. Je bilo mrzlo k strela.... Še dobr da ponavad itak preveč oblečem...user posted image
Pojedla sva tudi že kosilo in Aljaž je takoj zaspal. Je tako utrujen... ga je očitno babji čvek zdelal. Je imela pa kolegica nečakinjo s sabo, ki je stara 4 leta - joj kako je bila našem Aljažu zanimiva!!! Neverjetno. Šarmer že pri 9 mescih!

Grem tudi ajz dat možgane na off. Popoldne sva sama, je dragui rekel da leti v lJubljano - itak je spet razlog motor. Joj, kolk mene jezijo motorji, pa včasih sem se takooo zelo rada vozila z njimi... Ja kaj hočemo, bliža se sezona in sejem v Nemčiji, pa moto boom... Skratka popoldne se greva z Aljažem pocrklat k mojim staršem... Kolk prija to vsake toliko...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.1.2008 14:02:23   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun
dej dej taška, ne se delat! raj reč, da si spet noseča, ne nas pa "ui-ui" user posted image  user posted image

Ne pa nisem, ne pa nisem!!!!!!!!!!user posted image
Mirena je not, tam kjer mora bit!user posted image  Julija je bila pridna, brez pripomb spremljala proceduro (itak je vse skupi trajalo 4 minute).
MojcaB, nič se bat, to je kot navaden G pregled, tisto kovinsko grozoto ti zatlači noter, to čutišuser posted image , same Mirene ko jo da not, se pa sploh ne čuti. Edino občutek je nor (butast, čuden...), ko se uležeš in jo nastaviš ginekologinji in VEš, da imaš tam dol vse krvavo čez in čez!!?!user posted image
Torej, tam je imela en modelček, da sem videla kako to zgleda, pač maternico (umetnouser posted image ), pa ta vložek noter, pa tiste nitke ki ven gledajo je rekla da moram potipat, da bom čutila kake so (so kot npr. laks za ribe lovituser posted image -kar trde), ker je rekla, da če bo mojega kaj motilo, naj lepo s prsti tisti dve nitki zavijem okoli materničnega vratu, pa bo. WTF?!?????user posted image  A kar sama al kaj?

No, tko, zelo podroben opis, če je katero zanimalo.user posted image

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.1.2008 14:06:17   
gaja*

Torej, tam je imela en modelček, da sem videla kako to zgleda, pač maternico (umetnouser posted image ), pa ta vložek noter, pa tiste nitke ki ven gledajo je rekla da moram potipat, da bom čutila kake so (so kot npr. laks za ribe lovituser posted image -kar trde), ker je rekla, da če bo mojega kaj motilo, naj lepo s prsti tisti dve nitki zavijem okoli materničnega vratu, pa bo. WTF?!?????user posted image  A kar sama al kaj?

F*k, evo, jaz je ne bom imela user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.1.2008 14:07:08   
Mojca B

IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun

Ne pa nisem, ne pa nisem!!!!!!!!!!user posted image
Mirena je not, tam kjer mora bit!user posted image  Julija je bila pridna, brez pripomb spremljala proceduro (itak je vse skupi trajalo 4 minute).
MojcaB, nič se bat, to je kot navaden G pregled, tisto kovinsko grozoto ti zatlači noter, to čutišuser posted image , same Mirene ko jo da not, se pa sploh ne čuti. Edino občutek je nor (butast, čuden...), ko se uležeš in jo nastaviš ginekologinji in VEš, da imaš tam dol vse krvavo čez in čez!!?!user posted image

hvala Taška si pa res tole nazorno napisala... ja pol boš pa pač kar sama mal not šarla pa tole okol zavila ni panike... WTF??? Si sploh ne predstavljam....Prideš drugi teden na Zbilje?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.1.2008 14:11:17   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B
hvala Taška si pa res tole nazorno napisala... ja pol boš pa pač kar sama mal not šarla pa tole okol zavila ni panike... WTF??? Si sploh ne predstavljam....Prideš drugi teden na Zbilje?

Ja, itak ni panike, bom že nekam zvila tisto.user posted image

Zbilje, ja, bom, najbolj mi paše torek, četrtek in petek.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.1.2008 14:14:07   
gaja*
Drugače pa, gaja spet spi. Je taka čudna danes. user posted image Malo ima vročine, ni pa še sile, okoli 38. Sej so lahko zobki, ne?

Jaz sem ravno porihtala položnice user posted image user posted image Dušnaduš, oba skupaj imava 1660€ za plačat (kredita, zavarovanj in ostale položnice). Ej, za user posted image , res. Tu mač!! user posted image Kje je še hrana, pa bencin user posted image

Zdaj me pa čaka taka gora cot za likat, da mi smrdi že na daaaleč. Pa bom mogla user posted image
OK, sej itak ni nobene tuki.  Pa gaja je spet auf. user posted image

LP

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.1.2008 14:26:47   
hariba
mojcab ja seveda, jaz sem za, da se kdaj na kavici dobiva. Bi te tudi ful rada spoznala.
srečanje Jaz tudi ne upam nič več v naprej obljubit, ker tudi pri meni potem vedno pride nekaj vmes. Pa tudi bojim se, da bi Zoja koga okužila. Ne vem kako dolgo je še kliconosec. Pa če bi morda prišla vseeno, kje je že to. Se mi zdi, da sem nekje pred lčjubljano vidla na avtocesti, da je tabla za Zbilje. Samo me že skleroza daje.
Zoja je akr dosti juhe iz brokolija, korenčka, graha in riža pojedla. Zdaj pa končno spi. Je kar dolgo nekaj sitnarila in si oči mencala, le zaspat ne, pa je komaj še glavo po koncu držala.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.1.2008 15:15:44   
janca77
user posted image
Kako ste kaj?
Midva sva kar lepo doma na toplem, se mi ne da ven. Bom raje malo pospravila.Dobim pa verjetno še kakšen obisk.

Sva se pa danes dobili z zoom zoom in je prav fejst punca, pa tudi njena user posted image  je luštna in velika kot naš user posted image .

Zdele moj user posted image  v hojici raziskuje predale. Je bila prej tišina in grem gledat kaj je narobe - in seveda kremo je vzel iz predala in je imel odrto pa roke čist od kremeuser posted image .Raje grem, da ne bo še kaj ušpičil.

user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.1.2008 15:26:43   
zalbi
ponedeljek - zalbi
torek - zalbi, piškotek, taška30
sreda - zalbi, piškotek, jape
četrtek - zalbi, piškotek, jape, taška30
petek - zalbi, taška30

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?