|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
23.2.2008 10:01:43   
mojčca
Si grem hitro skuhati kavico, potem pa gremo na sprehod. No, pa še za vas ena, da ne boste rekle, da jo skuham samo zase, za vas pa nič.
user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.2.2008 10:47:25   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Si grem hitro skuhati kavico, potem pa gremo na sprehod. No, pa še za vas ena, da ne boste rekle, da jo skuham samo zase, za vas pa nič.
user posted image

na tako kavo, bi pa jest kr direkt k tebi priletela.user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
23.2.2008 10:51:32   
Anonimen
dobro jutro punce!
kaj naj vam napišem???? hja to, da smo spet bolaniuser posted image .
eva spet kašlja kot za stavo - vročino je imela samo v četrtek, včeraj ne več - ampak smo bili vseeno cel dan notri.
lara pa je tudi prehlajena - že spet.... pa ko diha se sliši, kako ji not v pljučkah hrope. danes imava zadnji dan za vzet AB - zaradi vnetja ušes. vročino pa je imela v sredo - cel dan tja do 38,3. danes pa spet - zjutraj je imela 38,6, sedaj pa že 39,0user posted image . je že spala 20 minut, pa se je zbudila, sem ji šla dat svečko in je sedaj zaspala nazaj...

lepo se imejte, čim več uživajte zunaj... še namesto nas, ki moramo bit že x dan samo notriuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
23.2.2008 12:29:12   
Anonimen
ja prejle ni zaspala nazaj, ampak se je pokakala - in seveda tudi svečko. smo potem pojedli juhico, pa sem ji še enkrat zmerila vročino in je imela še vedno 38,9. sem ji dala še eno svečko. upam vsaj da ni blo to na prepogosto?

juniorka - res, kako te bomo pogrešale. ampak tak kot je že mojčca napisala, si zaslužite, da boste končno  le zaživeli kot familijauser posted image

taška30- naša lara se tudi češe, ko najde glavnik, si tak lepo ppogladi po laskih. pa zadnjič sem jo imela na tleh, pa se je odpuzala do telefona, ki je bil prav tako na tleh (ker ga drugače potegne dol in ga raje postavim sama na tla) in lepo vzame slušalko, in si jo nese k ušesuuser posted image . no, vččeraj pa mi je zarubila gsm in si ga je pravtako nesla k ušesu, potem pa še meni, da sem tudi jaz poslušalauser posted image . sicer si ga je htela nesti tudi v usta, ampak sem ji ga potem vzela - ker sem ji en čas to dovolila, pa se mi je nekaj pokvaril- sem ga poem sušila na radiatorju in je sedaj končno spet funkcionalenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
23.2.2008 12:48:43   
thumbelina
Evo me sem prišla iz LJ. Sem  zapravila 160 €, pa nič domov prineslauser posted image Sem hčerko še na tortico peljlala pa se ji je prav fajn zdelo...

Jaz imam čist nos zabasan, pa malo Lekadole jem, do lekarne nisem prišla, ker sem šele zdajle Taško prebrala za une kapljice.

Nč komenitirala ne bom ker ste preveč naklofale...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
23.2.2008 14:27:47   
JAPE
Ojla!
Klara je danes dopoldan spala celih 10 minut. Upam, da bo zdej popoldne še za kakšno minuto.
Kdaj približno začnejo otročki hodit spat samo še 1x na dan? A jih ve še vse dajete spat po 2 krat?

< Sporočilo je popravil JAPE -- 23.2.2008 14:28:17 >

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
23.2.2008 14:30:43   
mojčca
Jape, midva z Maticem poskušava spati 1x na dan že več kot dva meseca. Pri Manci vem, da je spala 2x na dan skoraj do enega leta, ko sem šla jaz v službo, pa jo je tašča navadila spati 1x na dan. Je pa odvisno od otroka do otroka.

Matic mi je danes spal eno uro user posted image user posted image user posted image , Manca pa nič. Sedajle pa do konca skuham kosilo, pojemo in gremo še malo ven na sončka (čeprav se nekaj oblači).

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
23.2.2008 14:31:21   
mojčca
Piškotek, če nas slučajno kaj  bereš, kako je z Nejcem?????

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
23.2.2008 16:15:24   
smotka lonib
Mi smo nazaj s sprehoda. Sem se dve uri potepala, ker sem šla k sosedi po dolgem času. Sva malo podebatirali, otroci so se pa na pesku igrali razen zale. Zala je dopoldne spala 20 minuser posted image , zdjle pa še čakam, kdaj bo mrknila. Itak bo sam pol ure, v tem času bom pa še kopalnico pomila.

Grem, ker se nekaj razburja

valika! thumbelina!

čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
23.2.2008 16:30:32   
Anonimen
o, lonib, naj se tvoje besede hitro uresničijouser posted image

trenutno lara spi. že 4-tič danes - ampak vedno po 20 minut, potem pa se v takem histeričnem joku zbudiuser posted image . mi je prej tudi bruhalauser posted image

gremhitro še en stroj cunj obesim....dokler imam mir....

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
23.2.2008 17:19:06   
zoom zoom
Naša je spala pa 2,5 ure. Hodi pa po novem spat samo 1x na dan, pa takrat malo bolj potegne.

Zdejle se krega na flašo, ker hoče pit, pa ne nagne dovolj in nič ne priteče. Je tako hecan.

Mi je pa tako malo dolgčas (čisto malo) sva sami, moj spi, starejši je pa pri babici in dedku in kar nekaj manjka. Ga gremo čez prbl. uro iskat.

Sva bili pa stamalo danes ful zunaj, sicer kar precej piha, amoak je toplo. Jaz sem imela na sabi samo flis, poleg puloverja, ona pa bodi, pulover, jopico in brezrokavnik. Je bilo lušno, samo malo dolgočasno. Bo že.

Moram dat za pit, ker bo flaša drugače preveč kregana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
23.2.2008 17:23:23   
taška30
Hej, hej, mi smo bili pa v živalskem vrtu, potem pa šli na kosilo, pismo dolgo spet ne bom šla v gostilno v štiri, ker tole je čist adijo, Manca itak ni hotla jest, ji je bilo ful dolgčas in je hotela kar šetat okoli,  Juli je tečnarila v vozičku, jaz sem metala vase hrano, vmes Manco peljala na wc 1x lulat in 1x kakat, moj je sicer 'kao' čist na izi užival, samo je moral vmes futrat Julijo, pa flašo, pa dudo.....skratka boljše bi bilo, če bi jedli doma.

Zdaj sta pa Manca in ati šla v Atlantis na eno kratko kopanje, Julija pa spi.
Danes je spala od 10-10.30, in sem jo zdajle ob 17-ih komaj potlačila v posteljo.user posted image

JAPE, naša Manca je začela spat 1x na dan ko je šla k varuški, se pravi okoli 1 leta, prej je pa lepo 2x na dan po vsaj uro. Tale tamala pa....obup od spanja.
Evo, se že oglaša po 20 minutah?!???????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
23.2.2008 17:57:01   
tejkag
Ojla!
Mi smo se pravkar vrnili iz obiska pri njegovih doma. Smo bli danes tja na kosilo povabljeni.Je blo tak lepo sončno,da smo kar dosti časa bli zunaj in je lahko Lana gledala pse pa kure so ji ble ful všečuser posted image .
Drugače pa naša pupika danes praznuje že deset mesecevuser posted image user posted image
Vas nisem nič brala za nazaj,tak da si bom mogla vzet malo časa,da vidim kaj se dogaja .
Aja danes je prvič jedla jagode, na srečo ji ni blo nič,so me tak dolgo gnjavli,da sem popustila,saj veste kak je to.
pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.2.2008 18:17:10   
juniorka
mojčca!
1.tv oddaja: big brother
2. pevci: saša lendero, jan plestenjak, sidharta
3. film leta: oceanovih 13
4.knjiga: harry poter 7
5.svet. voditelji: bush, putin
6. svet. novice: onesnaževanje zemlje, velik problem, zda ga zanemarjajo
7. junaki športa: f1- Alonso, Hamilton
8. ženska moda: H&M Madonna kolekcija
9. m. moda: used look
10. Priljubljeni avtomobili: Novi Fiat Bravo

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
23.2.2008 18:34:01   
smotka lonib
tejkag!
vse naj naj tvoji zlati deklici za 10 mesecev
user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
23.2.2008 18:35:31   
juniorka
Lana- vse naj naj za 10 mesecev!

Obisk je šel, je blo malo zoprno, ker je naš lump tečkal- smo dobili 3 zobek, spal je pol ure dopoldne, pol pa se ukvarjaj, pidenaj obiske... zdaj pa spi..
Tri dni mi je pa spal od 12-14, se pravi samo 1x, pa od 21-7ih, t je 12 ur skupaj, moral bi pa 14user posted image  Očitno je naš tudi nadarjen otrokuser posted image !
Kupila sem mu pa spomladansko kapico- vel. 2 leti- ja, velka nadarjena glavauser posted image , pa Fifi smo morali vzet, mu je tako všeč- to je edina risanka, ki jo gleda, ker je veliko muzike in lahko plešeuser posted image .
Punce, hvala za lepe besede, jaz vas bom tudi pogrešalauser posted image , pa upam, da si bomo internet zrihtali, ker zdaj ga ni tam, kjer je moj, v internet shopu je pa dost drago!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
23.2.2008 20:40:25   
smotka lonib
juniorka!
user posted image user posted image user posted image čestitke za tretji zobek.

Se pa vidi, da je vikend in lepo vreme, ker blj malo čvekamo. Sej prov, morajo naši lumpje dobiti vitamin D.user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
23.2.2008 21:09:52   
sabri
Ojla, se vidi, da nekaj na hitro berem zadnji čas, ker sem sfalila dve strani za nazajuser posted image , bom kasnej prebrala.
Dan  je kar super minil, čeprav sva bili sami, do 15 sva bili skoraj ves čas zunaj razen odmor za kosilo, potem pa sem pičila proti LJ in šla pogledat ta Turbo limač, imajo kar poceni stvari in sem videla, da sva jo mogoče z mojim mal mim užgala pri mareli, ker se nekatere ful dobr zložijo, za eno tretjino od najineuser posted image . Zdaj pa pikica že spi, moj je malo užaljen prišel domov, ker ni dobil prisrčnega dovoljenja, da gre po šihtu pituser posted image . Takle mamo. Lep večer in mirno noč.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
23.2.2008 23:01:27   
PETRAMS
Še ena ki ima domauser posted image lumpiko.Stara je 10mes(18.4).drugače pa vidim da vsi lepo že ajateuser posted image ,no mogoče pa se še katera oglasi za kakšen večerni čvekuser posted image

Lp,Petra ;)

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
24.2.2008 9:45:29   
JAPE
Dobrodošla Petrams!
Kako se kaj rihtate? Vidim, da ima tvoja lumpika tudi družbo. Najbrž je pestro, kajne.

Mi se gremo mal potepat! Lepo nadeljo vsem!

(odgovor članu PETRAMS)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
24.2.2008 9:46:41   
mojčca
Dan punce. A danes pa ne bo nobena kave skuhala. OK, jo bom pa jaz user posted image .

Sva šla pa včeraj zvečer z mojim na pijačo in naju je malo po polnoči klicala mami, da se Matic non stop jok. Ko sva prišla domov, sva mu dala za piti, potem pa je začel šele kričati. Na koncu je zaspal okoli pol dveh v mojem naročju in sem ga ob 2 prestavila v njegovo posteljo. Zjutraj ob 7 pa je že dirkal po svoji postelji gor in dol user posted image .

Sedajle gremo pa počasi ven na sonček. Uživajte.

(odgovor članu PETRAMS)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
24.2.2008 9:47:41   
mojčca
Sem pozabila izreči dobrodošlico PETRIMS user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
24.2.2008 10:02:00   
zoom zoom
Živjo,

končno vsaj malo naspana. Noč je bila kar mirna, je sicer 2x jedla,ampak potem takoj nazaj zaspala.

Gremo zdaj ven na sonček. JE res zelo lepo in že skoraj 6*.

PetraMS dobrodošla.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
24.2.2008 10:02:28   
lilka
Dan čveke!

Da se na hitro oglasim, čakava da se tinka zbudi, da lahko gremo k dedeku. jaz sem že počistila bajto, se stuširala, lase oprala, ker smo vstali že ob pol sedmih.

Petrims:dobrodošlauser posted image

Tejgag: s tinko pošiljava tvoji pupiki za obmesečnico veliko poljubčkov in eno slikco:user posted image

Sem pozabla povedat, da nam ratuje pit gosto flaškouser posted image , končno, ji dajem bio gres od Milupe, za enkrat 4 kopaste žličke in pije in to celo na cucelj na pretok, pa mi res napredujemo....user posted image

Evo Tinka se je zbudila, šibamo.....
Imejet lep dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
24.2.2008 10:15:42   
smotka lonib
Mojčca!
Hvala za kavico, sem jo potrebna, ker naša Zala je sjkoraj celo noč pri nama spala in proti jutru skoz brcala in stokala. Še akcije nisva z mojim mogla imetiuser posted image .

sabri!
Imamo policajke komando nad deci, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Petrams!
Dobrodošla med čvekicami. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem, ker bomo šle ven na sončka.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.