minimeme -> RE: Črnci (3.11.2011 1:08:48)
|
Zanimiva tema... Nikoli nisem razmišljala o tem, da bi mela karkoli s pripadnikom druge rase... enostavno nisem imela nikoli toliko stika z njimi, da bi me dejansko lahko privlačili... dokler nisem na potovanju spoznala fanta iz centralne afrike... po nekaj dneh, so letele iskrice okrog naju (sreča da se ni kaj vžgalo)... zdaj "furama" long-distance in zapravljava velike denarje za letalske karte, dokler se ne dogovorima, kje boma živela... in lahko iz prve roke povem tako o dolžini kot vonju... oboje je res... Že ko sva prvič plesala in sem ga začutila za mano čez hlače, me malce zaskrbelo kako bo, ko jih bo dal dol... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] vonj pa je drugačen... takoj po tuširanju je kul, ampak če se malo zašvica ima precej močan vonj, ki ga še vedno ne znam opisat...zgleda delajo feromoni svoje... ker sem tudi prejšnje fante "zavohala"... ampak belci so imeli vsi približno enak vonj... moja trenutna čokoladna razvada pa precej odstopa od njih... vonj je bolj izrazit, močnejši, v glavnem drugačen in daleč od tega, da mi smrdi... kar se pa tiče otrok, pa ko je zveza vsaj približno resna in se nam prižge materinski čut, začnemo vse razmišljat kakšni bodo zgledali otroci... (njegova usta in lasje, moj nos in oči, pa imamo popolnega bebeka) kakorkoli že, mešane rase so res luškane...
|
|
|
|