jeannetka -> RE: Črnci (13.1.2011 21:01:33)
|
Evo to pa se zgodi, ko pride moj dragi za računalnik pred mano in ko se mu take teme zdijo zanimive. Kot je že on napisal, sicer v angleščini, je črnec (francoz) in zase pravi, da nima velikega. Jaz bi rekla, da ima, on pa pravi, da če je to veliko, potem nočem videt drugih črncev, kako velike imajo. :) No, imam pa tudi eno izkušnje s črncem od prej in je res imel ogromnega, preveč. Kar se pa tiče glede vonja črncev, pa je problem v tem, da nekateri uporabljajo neko kremo za telo, ki nam "smrdi". Za črnce je namreč samoumevno, da uporabljajo mleko ali kremo po tuširanju (kar je večini našim dečkom smešno in neumno in žensko,...) in tako eni uporabljajo neko stvar (ne vem kako se ji reče, ker je moj nima) in ima neprijeten vonj. Moj ima vonj kot vsi ostali in ne bi mogla reči, da ima ta vonjčrncev o katerem nekatere govroijo. Daleč od tega, da bi želela razglabljati o njegovi dolžini, tukaj na forumu, ampak me je moj zašil in v bistvu mi je dal tudi "dovoljenje", ker umira od smeha, ko čuje, da se belci pogovarjamo o tem. :))
|
|
|
|