Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: DOMINANTNA TAŠČA... 23.1.2008 7:01:29
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač od karmy: no jaz sem eno gospo poznala kako je tehtala testenine, ker je vedla koliko gramov bo vsak član pojedu...men se to zdi tako neverjetno smešno karmy jas sem tud začela tehtat testenine,ker drgač jih vedno preveč shuham,tako sem si pač določila neko merico in tud moj fant je to začel delat,sma pač smešna še ena taka - jst mam zdej eno posodico, kjer točno vem, do katere višine makaronov mora bit za nas 3. Drugač sem vedno skuhala vsaj za 1-2 osebi preveč .
|
|
|
|
RE: DOMINANTNA TAŠČA... 25.1.2008 13:31:29
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač od karmy: no jaz sem eno gospo poznala kako je tehtala testenine, ker je vedla koliko gramov bo vsak član pojedu...men se to zdi tako neverjetno smešno karmy jas sem tud začela tehtat testenine,ker drgač jih vedno preveč shuham,tako sem si pač določila neko merico in tud moj fant je to začel delat,sma pač smešna še ena taka - jst mam zdej eno posodico, kjer točno vem, do katere višine makaronov mora bit za nas 3. Drugač sem vedno skuhala vsaj za 1-2 osebi preveč . Jaz pa po novem riž vagam, ker sem ga prej vedno preveč skuhala
|
|
RE: DOMINANTNA TAŠČA... 25.1.2008 14:09:51
|
|
|
|
mateyka
|
Jaz pa po novem riž vagam, ker sem ga prej vedno preveč skuhala jaz pa sebe, ker mam par kil prevec
|
|
|
Čiščagrahek85Koliko časa je trajala čišča? do 2 tedna (
27%)
2 do 4 tedne (
26%)
4 do 6 tednov (
36%)
več kot 6 tednov (
11%)
Število vseh glasov: 352Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!