lelaval
|
Ja vem, da vas bo zdej veliko v luft skočlo zaradi teme. Sam moj dragi ima v redu mamo-vsaj zaenkrat je ok. JE pa izredno dominantna ženska,ki želi imeti vse pod kontrolo in če ni po njeni je užaljena in maščevalna in to za bedarije. Ko si je moj zamenjalfrizuro,mu je rekla, da je grozen in ji je on odgovoril, da je njemu važno, da je meni všeč-ona mu pa vsa užaljena odvrne, da je zloben??? Pol,ko se je odselil mu je razsula sobo isti dan in mu rekla, da pobaše vse stvari,ker jih bo drugače vrgla v smeti....KR NEKI! Njegovemu očetu ONA določa koliko lahko poje, da se nebi slučajno zredil. A si ti to slučajno o moji tašči pisala? Podobnost je neverjetna. In povem ti iz lastnih izkušenj - dobro, da ji tvoj ne da prav (na začetku so bile taščine besede za mojega zlate - zato pa je bil toliko bolj razočaran, ko je sam prišel do sklepa, da njegova mama le ni taka, kot si jo je skozi predstavljal). Najbolje, da sploh ne poskušate skupaj živet. Midva sva se samo pogovarjala o poroki (pa ne vem, kako je hudiču prišlo na ušesa ) in je že mislila vse po svoje naredit -kje, kaj, kako, koga povabit. In to je bilo parkrat - in še danes nisva poročena, ker sva rekla, da če se poročiva, bo poroka takšna, kot midva želiva, ne, kot drugi želijo. In, ko sva dobila otroke- vse je vedela, midva nikoli nisva prav naredila - ali so bili premalo ali preveč oblečeni, obuti nikoli prav, igrače tudi neprave, brezveze smo brali, ustvarjali, midva (pravzaprav jaz) kriva, da so otroci bolani,.... - in še dodala, da ona bo bolje vedela, ker je "že 2 (otroka) gor spravla" - v glavnem jaz sem skoraj živčnega fasala. Pol pa sva enkrat midva kupila eno zemlo (dobila ugodno - za vikend ali lahko kasneje gradiva, pač ostane), pa je od nekoga zvedela za to in bila tako užaljena, da se z nama sploh ni več pogovarjala - aja pa še to je takrat zvedela, da sem 3. (tudi to ji nisva povedala, ker se je itak držala na naju). Pol leta po tem pa se je preselila in od takrat nimamo več stikov - imamo pa mir.