|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dominantna tašča...
19.1.2008 18:09:28   
Skratek46
Ja vem, da vas bo zdej veliko v luft skočlo zaradi teme. Sam moj dragi ima v redu mamo-vsaj zaenkrat je ok. JE pa izredno dominantna ženska,ki želi imeti vse pod kontrolo in če ni po njeni je užaljena in maščevalna in to za bedarije.
Ko si je moj zamenjalfrizuro,mu je rekla, da je grozen in ji je on odgovoril, da je njemu važno, da je meni všeč-ona mu pa vsa užaljena odvrne, da je zloben???
Pol,ko se je odselil mu je razsula sobo isti dan in mu rekla, da pobaše vse stvari,ker jih bo drugače vrgla v smeti....KR NEKI!
Njegovemu očetu ONA določa koliko lahko poje, da se nebi slučajno zredil.
Pa, da povem, da se ji je čisto zrolalo zaradi poroke in vem, da jih bo revež zdej poslušal do avgusta...in mu bo sigurno grozno.
Ne vem sploh kako naj mu pomagam,ker drugače njegova mama ni slaba po srcu-sam pa je res obupno dominanta...VEDNO mora imeti zadnjo pri vsemu.On se ji pa ne pusti in pol ona rata maščevalna in ga zanalašč prizadane.
Kaj bi vi naredile na mojem mestu?

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 21.1.2008 9:38:16 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DOMINANTNA TAŠČA...
19.1.2008 18:33:09   
lunca99
Mam dve ušesi.Pa ignorirat.

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 18:36:15   
Skratek46
Problem je v tem,ker sem jst zelo očutljiva...res in se sekiram...

(odgovor članu lunca99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 18:52:11   
lunca99
Saj ,če ne bosta živela z njo se nimaš kaj sekirat dosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2008 18:53:10   
januskica
ej, ne se sekirat ... dokler tvoj drži s tabo in se ji še upira je vse OK. si predstavljaš, da ji ne bi povedal ene nazaj?! moja tašča ni glih tako dominatna ku tvoja ... je zelo prijazna, ampak sem opazila, da sedaj k imava otroka, bi kar ona neki ukazovala oz. bi moglo bit malo po njeno. in najhujše ... ko se midva zaradi tega primeva ... drži z nja. jst kar znorim. upam, da bo tudi moj otrok tako navijal zame kot on. katastrofa. 

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2008 19:19:40   
silvya
Zakaj se sekirat, če ne živiš z njo. To da njej določene zadeve niso všeč, pa da misli da mora biti vse po njenem, če ne je užaljena  je njen problem in se naj ona z njim ubada.
Še toliko bolj , ker imaš očitno super fanta, ki se ji ne pusti. V glavnem pa vsaka tašča kdaj na začetku sproba do kje so meje, je pri meni tudi. Včasih jim je pač potrebno pokazati do kod smejo, tako kot otrokom.

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2008 20:20:19   
Rubin.
Nič ne bi naredila. To ni tvoj problem. Kar imata partner in njegova mama naj sama rešita, če hočeta oz. kot se mi zdi je to njun stil komuniciranja, ki pa ni od včeraj.

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2008 20:21:28   
mateyka
silvya ma prav user posted image
ne jemat tega prevec osebno - tud na otroka se ne jezis, ko se mece ob tla k hoce liziko (disciplino in vzgojo se fura s hladno glavo) user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2008 21:18:42   
Majuska
To mora bit pa grozno ... jest sem ne bi dosti vmešavala v odnos mama in sin, naj sama rešita. Ampak če je on na tvoji strani, se nimaš česa bati. Ignoriraj njene pripombe, stoj dragemu ob strani in poskusita potrpeti do poroke, potlej bosta pa itak na svojem (upam) in ti je ne bo treba prenašati. 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2008 21:35:44   
lelaval
Ja vem, da vas bo zdej veliko v luft skočlo zaradi teme. Sam moj dragi ima v redu mamo-vsaj zaenkrat je ok. JE pa izredno dominantna ženska,ki želi imeti vse pod kontrolo in če ni po njeni je užaljena in maščevalna in to za bedarije.
Ko si je moj zamenjalfrizuro,mu je rekla, da je grozen in ji je on odgovoril, da je njemu važno, da je meni všeč-ona mu pa vsa užaljena odvrne, da je zloben???
Pol,ko se je odselil mu je razsula sobo isti dan in mu rekla, da pobaše vse stvari,ker jih bo drugače vrgla v smeti....KR NEKI!
Njegovemu očetu ONA določa koliko lahko poje, da se nebi slučajno zredil.

A si ti to slučajno o moji tašči pisala? Podobnost je neverjetna. In povem ti iz lastnih izkušenj - dobro, da ji tvoj ne da prav (na začetku so bile taščine besede za mojega zlate - zato pa je bil toliko bolj razočaran, ko je sam prišel do sklepa, da njegova mama le ni taka, kot si jo je skozi predstavljal). Najbolje, da sploh ne poskušate skupaj živet. Midva sva se samo pogovarjala o poroki (pa ne vem, kako je hudiču prišlo na ušesa user posted image ) in je že mislila vse po svoje naredit -kje, kaj, kako, koga povabit. In to je bilo parkrat - in še danes nisva poročena, ker sva rekla, da če se poročiva, bo poroka takšna, kot midva želiva, ne, kot drugi želijo. In, ko sva dobila otroke- vse je vedela, midva nikoli nisva prav naredila - ali so bili premalo ali preveč oblečeni, obuti nikoli prav, igrače tudi neprave, brezveze smo brali, ustvarjali, midva (pravzaprav jaz) kriva, da so otroci bolani,.... - in še dodala, da ona bo bolje vedela, ker je "že 2 (otroka) gor spravla" user posted image - v glavnem jaz sem skoraj živčnega fasala.
Pol pa sva enkrat  midva kupila eno zemlo (dobila ugodno - za vikend ali lahko kasneje gradiva, pač ostane), pa je od nekoga zvedela za to in bila tako užaljena, da se z nama sploh ni več pogovarjala - aja pa še to je takrat zvedela, da sem 3. user posted image (tudi to ji nisva povedala, ker se je itak držala na naju).
Pol leta po tem pa se je preselila in od takrat nimamo več stikov - imamo pa mir.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2008 21:35:46   
arielca
Prej bi rekla, da je ženska posesivna. In jaz bi jo ignorirala, dokler ne bi mene osebno napadla. Ker očitno ji tvoj dragi ne pusti vmešavanja, nimaš razloga za skrbi in sekiranje.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2008 21:45:10   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Prej bi rekla, da je ženska posesivna. In jaz bi jo ignorirala, dokler ne bi mene osebno napadla. Ker očitno ji tvoj dragi ne pusti vmešavanja, nimaš razloga za skrbi in sekiranje.

Jaz bi rekla isto. Posesivna. Samo to je samo njen problem. Tvoj ni treba da je. Kaj pa potem, če ona nori doma? Njen problem. Naj, če ji paše. tvoj je že vedel, zakaj je šel proč.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2008 1:08:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Jaz bi rekla isto. Posesivna. Samo to je samo njen problem. Tvoj ni treba da je. Kaj pa potem, če ona nori doma? Njen problem. Naj, če ji paše. tvoj je že vedel, zakaj je šel proč.

Se podpišem...sicer pa, dokler je mož na tvoji strani se nimaš za kaj sekirat!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2008 1:32:48   
san

točno tako.

ti se pa čim manj sekiri, pa bo. sploh, če ne boste skupi živel, kar je v tem primeru res pametno. pa tko kot so punce rekle skoz eno uho notr, skoz drugo ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.1.2008 17:44:03   
Teya*D.
Torej, zakaj imamo dve ušesi....?
Jaz bi ji poslušala in samo odkimavala tolko, da se je rešim...Moja tašča je res super in če nama kaj ne paše si poveva in ko je enkrat prišla in mi stopila na živec sem povedala svoje, ker pri meni doma nebo meni nihče ukazoval. Takrat sem jo malo piknila, zdaj pa je vredu in pazi kaj reče.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Dominantna tašča....
20.1.2008 20:40:13   
Anonimen
Kaj bi vi naredile na mojem mestu?

Pri miru bi jo pustila.....tudi z opravljanjem....

Neposredna povezava do sporočila: 16
21.1.2008 7:46:03   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Se strinjam, vsažno da tvoj dragi vztraja pri svojem kot želi. Ti edino pazi, da boš vedno držala z njim - se pa raje ne vtikaj neposredno.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.1.2008 10:53:56   
piščanc
uh, jaz imam takšno mamo. pa se ne sekiram preveč, ko postane težka me pač ni nekaj časa, prvič je trajalo dve leti, da ji je postalo jasno.

kako lahko pomagaš: kompromisi in ne iskat prepirov. kakšno pa lahko tudi ona pametno reče. tvoj mora pa pač odrezati popkovino, saj ji bo jasno, samo to mora sam narediti, ti mu lahko samo stojiš ob strani in ga podpiraš. upam, da ne živite skupaj.

to s sobo ji bo še žal, spremeniti je pa ne moreš. če imata drugače dober odnos jo kam povabita (večerja, manikura,...) kar ji veliko pomeni.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.1.2008 20:07:30   
cassy
moja bodoča tašča je tut ven iz hudiča. drgač je verna kot sam bog, po drugi strani pa pravi hudiček. kr naprej naju zaslišuje, pa kliče naj jo pelama tja pa tja in to takoj.....in če nimava včasih takoj časa pa pol govori da ma tri sine in nobeden nima več časa zanju. tut tasta komandira....ona nosi hlače v hiši.....skratka vse je po njeno..... no ima tri sine ampak izkorišča samo mojega dragega pri vseh stvareh. tut pr meni je tak postalo. oni dve deklini kuje v nebesa in ju ne upa nič pikat, mene pa kr naprej. pa zdaj ko že malo premišljujemo o otroku.....da moram mačko dat stran ker bom ziher zbolela za toksiplazmozo....bla bla lba. in ker živalic ne smeš met......kratka pol ji pa odgovorim da pač te ne bom mela otrok dokler bo moj mucek živ. imam ga že 10 let in to skos v stanovanju....kot družinski član....
da bi jaz živela pri njej bi se po moje pojedle.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.1.2008 21:19:02   
karmy
no jaz sem eno gospo poznala kako je tehtala testenine, ker je vedla koliko gramov bo vsak član pojedu...men se to zdi tako neverjetno smešnouser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.1.2008 7:36:08   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: cassy

moja bodoča tašča je tut ven iz hudiča. drgač je verna kot sam bog, po drugi strani pa pravi hudiček. kr naprej naju zaslišuje, pa kliče naj jo pelama tja pa tja in to takoj.....in če nimava včasih takoj časa pa pol govori da ma tri sine in nobeden nima več časa zanju. tut tasta komandira....ona nosi hlače v hiši.....skratka vse je po njeno..... no ima tri sine ampak izkorišča samo mojega dragega pri vseh stvareh. tut pr meni je tak postalo. oni dve deklini kuje v nebesa in ju ne upa nič pikat, mene pa kr naprej. pa zdaj ko že malo premišljujemo o otroku.....da moram mačko dat stran ker bom ziher zbolela za toksiplazmozo....bla bla lba. in ker živalic ne smeš met......kratka pol ji pa odgovorim da pač te ne bom mela otrok dokler bo moj mucek živ. imam ga že 10 let in to skos v stanovanju....kot družinski član....
da bi jaz živela pri njej bi se po moje pojedle.

Mal nevmesno, pa vseeno - če imaš že tolk časa mačka, pa ne boš zbolela sam zato, ker bi bla noseča. Če si, si že itak prebolela. Pa a niso to problem potepuški mucki?

No ko sem bla jst noseča nismo doma nikol pomislila, da bi zato 'odstranili' mucko, ki je bla pri nas že ene 3 leta - in vse je blo normalno. Pa jo imamo notr in tut velikokrat je spala v moji postelji.

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.1.2008 19:26:17   
cassy

maruškaŠ se popolnoma strinjam s tabo. a njej se to ne da dopovedat. ko da je vseved in smo mi okoli najbolj butasti. poleg tega pa sem po poklicu medicinska sestra in vzgojiteljica, a sem očitno po njenem vseeno premalo izobražena glede tega.
tista bolezen res velja predvsem za potepuške oz prostoživeče živali.....a očitno je moj mucek po njenem okužen z nevem s čim vse. dobro da je moj dragi na moji strani in tuti on pravi (ko se sama pogovarjava) da ga nikakor ne bomo dali stran. pravi pa da se nima smisla pogajat s taščo.....naredila bova tako po svoje. samo me vseeno jezi..............

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.1.2008 19:41:19   
Anonimen
od karmy: no jaz sem eno gospo poznala kako je tehtala testenine, ker je vedla koliko gramov bo vsak član pojedu...men se to zdi tako neverjetno smešno

karmy jas sem tud začela tehtat testenine,ker drgač jih vedno preveč shuham,tako sem si pač določila neko merico in tud moj fant je to začel delat,sma pač smešnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cassy)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
22.1.2008 20:10:09   
cassy

no, naša tašča pa vedno tolk skuha, da se bojim jest....rajš mojmu pustim kak moj kos mesa kot pa da je še on lačen. pol pa pravi kak smo bli pridni dasmo vse pojedli. jaz pa sem čez eno uro že v hladilniku. te pa sem bla parkrat mal političnauser posted image pa povedala kake porcije kuha pa moja mama in jaz....te pa se je zdaj mal popravla......no čist mal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.1.2008 7:00:15   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: cassy
maruškaŠ se popolnoma strinjam s tabo. a njej se to ne da dopovedat. ko da je vseved in smo mi okoli najbolj butasti. poleg tega pa sem po poklicu medicinska sestra in vzgojiteljica, a sem očitno po njenem vseeno premalo izobražena glede tega.
tista bolezen res velja predvsem za potepuške oz prostoživeče živali.....a očitno je moj mucek po njenem okužen z nevem s čim vse. dobro da je moj dragi na moji strani in tuti on pravi (ko se sama pogovarjava) da ga nikakor ne bomo dali stran. pravi pa da se nima smisla pogajat s taščo.....naredila bova tako po svoje. samo me vseeno jezi..............

In s tem, ko jo bosta preignorirala in naredila po svoje, jo bosta verjetno še najbolje utišala. V končni fazi so odločitve itak vajine. Lahko pa poskusita s kontra taktiko in jo začneta ful spraševat za nasvete - ala "joj ne vem ali bi danes skuhala špagete ali makarone - kaj pa vi mislite, da je bolje?"  ...jo pokličeta po telefonu: "zdajle greva v trgovino, kaj meniš je ugodnejši špar ali mercator?"  ...mogoče celo: "razmišljava o tem, da bi zanosila - pa ne veva ali je doma bolje imet mačka ali ptiča ali krokodila - kaj je manj nevarno in bolj zdravo za otroka?" ... kaj pa veš mogoč pa deluje?

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ali se prerekate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (24%)

2x tedensko (10%)

1x tedensko (15%)

1x mesečno (30%)

1x letno (13%)

nikoli (8%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!