|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se da kateri...
19.1.2005 13:16:55   
baguSka
Ha ha kabel rula!:)-:)-
Moj je tud zadnjič na idejo padu, da un k se je spomnu žep da je zakon!:)-:)-:)- In da od kje njemu ideja za žep, da to je pa res fuuull pametna poteza!:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   A se da kateri...
19.1.2005 13:19:21   
Udb
Ja so kakšne take pametne...al pa naprimer zadrga - kje so se to spomnili?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   A se da kateri...
19.1.2005 13:25:42   
baguSka
:)-:)-:)- Ja sej če tko pomislš so vse stvari ki obstajajo zanimive :zmeden: On se pa glih na žep spoune!:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   A se da kateri...
19.1.2005 13:27:46   
Skye
Še en koristen izum: napravica, ki preglasi vaše prdenje;)

Japonci res izumijo svega in svašta: na daljnem Vzhodu norijo za napravico, ki preglasi zvoke, ki jih spuščamo na stranišču. Sound Princess spušča zvok tekoče vode in tako stimulira tudi tiste, ki pipce brez tega sploh ne morejo odpreti.

:)-:)-:)-:)-

ravno zasledila na internetu;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   A se da kateri...
19.1.2005 13:28:31   
Udb
Ja, včasih človeku nekaj kapne v glavo in potem začne razmišljat! Al pa včasih ko začneš razmišljat: "Zakaj se pa temu reče hiša?" ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   A se da kateri...
19.1.2005 13:31:47   
baguSka
:)-:)-:)- Matr tejle japonci so pa res pouni domišljije!?:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   A se da kateri...
19.1.2005 14:15:43   
Udb
Adijo punce, jaz grem domov! ;) YES!!!! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo:

Lep popoldan!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   A se da kateri...
19.1.2005 14:17:59   
baguSka
Blagor teb!!!! Uživaj maximalno!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   A se da kateri...
19.1.2005 14:21:06   
Skye
uhhh....blagor tebi....uživaj;)

Kaj zdaj baguska a živčki že fajn delajo?;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   A se da kateri...
19.1.2005 14:25:24   
baguSka
Joj dej ne govor! Metuljčki zmeri hitrejši kolo v trebuhu plešejo!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   A se da kateri...
19.1.2005 14:31:57   
simonas
Ej punce vsaka vam čast, kak ste se danes zaklepetale:bravo::bravo::bravo:. Saj bi jaz tudi klepetala z vami a žal ne gre:(. Pol bi morala pa popoldan na šihti sedet...

Katera je že kuhala prej? Mi pa svaljkom pravimo luleki, jih ne sladkamo in le povaljamo v praženih drobtinah in zraven jemo solato. Jaz pa jih ne sladkam in ne povaljam v drobtinah, ampak jih skuham k mesu v omaki in jih prelijem z omako - tudi fino... Verjetno pa bi bila moja babica prva, ki bi rada poskusila sladko varianto:)-;)...

In drugače punce? Jaz grem čez eno urco domov:bravo:. Danes nisem nič kaj pametnega naredila. Cel dan že neke zakone čitam:(... Pa ne me vprašat koliko razumem:ups::zmeden:...

Simona:muca:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   A se da kateri...
19.1.2005 14:35:32   
Skye
Daj nehaj, zdaj bojo še meni začeli plesat....je že skoraj tako, kot da ga bom jaz delala;)

Pol pa le glej, da nam jutri čim prej sporočiš veselo novičko, da se bomo veselili s teboj:bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   A se da kateri...
19.1.2005 14:37:33   
Skye
simona ti zakoni so nasploh tako napisani, da ne veš kje je rit in kje glava.......bolj jih bereš, manj veš:(

Ja jaz mam tud luleke rada...najraje pečene v pečici....mljask.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   A se da kateri...
19.1.2005 14:49:59   
baguSka
Veš kaj Skye!? Sm misnla da vam bom lohk zamoučala da nism delala testa dons zjutri.. Pa pridm na RR in sm bla čist presenečena da me že nestrpno čakate!:ups: Tko da ni blo nč od tega mojga moučanja.. Mi je blo kar nerodno priznat da ne upam! No bomo vidli kok ga bom mela z mojim lubijom dons :zmeden: Samo pomislim nato pa se mi kar obrača..:( Najraj ga še nebi delala, ampak ga bom za vas, da vas ne bojo več pesti bolele!:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   A se da kateri...
19.1.2005 14:50:51   
baguSka
odg. tebi skye na prejšnji post: al pa žalostili!:((:((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   A se da kateri...
19.1.2005 14:57:03   
simonas
E baguska ne negativno razmišljat... Veš da se bomo veselili...

Meni pa se že celi dan nekaj lušta. Sploh se ne morem k sebi spravit. Zdaj par dni imam že nore lušte za sir, danes pa mi je čisto vseeno... kar nekaj bi mlela... za popenit... Kdo pa bo pol rit skozi vrata spravil :)-:)-:)-

Simona:muca:

p.s. Še dobro da imam jabolka pri roki. Kaka bi šele bila, če bi se celi dan s sendviči basala:)-:)-:)- ojoj...:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   A se da kateri...
19.1.2005 15:02:43   
baguSka
:(:(:(:( Jst pa sploh nimam apetita dons!:(:(:(:(

Grem zdej domou, pa se spet beremo od tam!:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   A se da kateri...
19.1.2005 15:51:35   
Skye
baguska tud če se bomo žalostili:((:((, se bomo skupaj...vsi za enega...en za vse, kar pa mislim da ne bo potrebno;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   A se da kateri...
19.1.2005 16:24:44   
emaa
Kira pr mojmu pa parvijo svaljkom z drrobtinami curčki, sam jih ne sladkajo. te tujke so tut men težavne. Moja mami je Britanka, pa smo po slovensko bolj pravilno govoril, tko da sem rabla slovar, ko sva z mojim začela hodit, pa sva sam 3km narazen doma.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   A se da kateri...
19.1.2005 16:30:26   
wawa
Baguska mislimo nate, tudi če bo novica slaba, smo me tukaj in bomo spet skupaj upale neslednji mesec......
Čeprav tako kot Skye dvomim da bo novica slaba
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Uživajta s svojim dragim, ne glede na rezultat, saj ga maš končno spet doma.....uživejta!!!!:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   A se da kateri...
19.1.2005 17:00:28   
Udb
Dan! Jaz sem doma - pa sem morala kar malo poškiliti na RR!! ;)

Baguska...saj sem čisto neinformirana, ampak kje pa imaš svojega dragega drugače?

Tudi jaz držim pesti, da bo test pozitiven!!:miska: za :modri: in :duda:!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   A se da kateri...
19.1.2005 19:22:18   
luna39
Baguska, kje si, zdej sem že jaz gor prišla, vidim, da se punce dons tukej zadržujejo. Tud mene zanima al je. Držim pesti. Da bi vsaj ble :modri::roza::angel::angel:, Maš na slikci tolk fletno frizuro, da ti je zanjo pomoje še frizerka fouš. Zlo si mi ušeč, sploh zato, ker sama velik gledam enimal planet, to je eden najboljših programov zame na Tv.:rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel:Oglas se in povej da si :racka:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 122
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?