A se da kateri... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> A se da kateri... (19.1.2005 8:08:59)

... tko mal brezveze čvekat? :)

Skye -> A se da kateri... (19.1.2005 8:10:31)

jaz sem vedno za čvek.....je že tko premalo dežja;)

Udb -> A se da kateri... (19.1.2005 8:11:22)

Se mi je kar zdelo katera se bo prva oglasila! ;)

Kaj počneš na današnji "sneženi" dan?

Skye -> A se da kateri... (19.1.2005 8:13:30)

hehe, ja čveka je prva:)-

uh ja smo končno dočakali sneg, pa čeprav ga je bolj malo. Vsaj mrzlo ni tako kot včeraj. Sem v službi in veselo tle čvekam...joj če bi me šef videl:)-

Pa ti?

wawa -> A se da kateri... (19.1.2005 8:14:21)

Tud jaz tud jaz,sem za čvek se mi itak ne da delat, bi se raje sankala.

Sem se komaj prikotalila v službo, saj mi od doma do glavne ceste še niso plužili, pa sem mela kar malo problemov, prenizek avto pa preveč snega......

A se bo katera, samkala danes, a sem samo jes na čase še tako bedasto otročja????:)

Udb -> A se da kateri... (19.1.2005 8:14:57)

Tudi moj šef ne bi bil preveč zadovoljen! ;) AMpak...kaj čmo. Vse drugo je bolj animivo kot delo!:bravo:

Udb -> A se da kateri... (19.1.2005 8:15:45)

Iz kje pa si wawa? Koliko pa imate snega? Pri nas na dolenjskem se mi zdi da ga je kar, ampak ne vem če bi zdržla sankanje!;)

Skye -> A se da kateri... (19.1.2005 8:15:46)

wawa, potem je pa pri vas kar nekaj snega zapadlo a ne?

joj se ne spomnim kdaj sem se nazadnje sankala.....bi blo pa fajn po dolgem času se mal pretegniti;)

žužu -> A se da kateri... (19.1.2005 8:22:10)

dobro jutro! pri nas na gorenjskem tudi sneg. upam, da bo zdržal do popoldneva, da se bomo lahko šli sankat. tamala dva sta čisto navdušena.

wawa -> A se da kateri... (19.1.2005 8:22:23)

Sem iz Žirov - gorenska, pa ga mamo ene 5-10 cm, ampak je tle en hrib kjer ga je vedno malo več (pa ne me prašat zakaj) in pol je tam noro.
Čez dan se sankajo otroc, ponoč ko pa je svetlo od snega si pa malo starejši prisvojijmo sankališče....pa to je ratalo kot nek običaj, ko je prvič dovolj snega, se nas nekaj spravi na sanke, sabo vzamemo rumček za ogrevanje, pol pa veselo na delo.....
Je pa fajn tudi nočno sankanje v dvoje, probite je prov romantično.....sam če ne zebe preveč....pol pa domov pa.......

Ha ha tiste pikice nakonc, majo pol lahko za rezultat:nosecka:, haha

žužu -> A se da kateri... (19.1.2005 8:23:30)

wawa, potem sva pa sosedi:bravo::bravo::bravo:

simonas -> A se da kateri... (19.1.2005 8:28:22)

Pri nas na štajerskem pa ni tolko snega, da bi se sankat dalo. Vsega skupaj ga je zapadlo cca 2 cm... vsaj tu kjer sem jaz doma.

Simona

wawa -> A se da kateri... (19.1.2005 8:28:41)

Hallllloooooooooooooooooo??????????:zmeden:

A da je še kakšna z našga konca tle gor....ok zdaj sem pa šokirana, .....jah nič pol bojo pa tudi v Žireh mogel vrtec povečat.....hahaha

Lep pozdravček soseda!!

simonas -> A se da kateri... (19.1.2005 8:28:46)

Tako ne bo nic od sankanja! :((:((:((

Simona

žužu -> A se da kateri... (19.1.2005 8:31:11)

wawa, a se že dolgo matrate? a bo prvi?
sedaj še bolj firbčna, ker te najbrž osebno poznam.:)-

wawa -> A se da kateri... (19.1.2005 8:34:51)

Saj saj Žirovci firbčni da je le kaj........

Nisem rojena Žirovka, sem priseljena. V bistvu se še ne trudiva, ker po nasvetih, še čakam da se znebim strupov od tabletk, tam nekje do marca morem še počakat. Bo pa prvi ja.
Sem pa tle gor napisala,ko me je zanimalo kok časa naj bi počaku po KT, pol sem pa kr na RR ostala, ker so vse tok face....

No zdaj bom pa še jaz malo firbčna, pa ti???

Skye -> A se da kateri... (19.1.2005 8:35:33)

simona iz kod pa si? jaz sem iz MB.

žužu -> A se da kateri... (19.1.2005 8:36:49)

ko bo, bo tretji.
se pa spomnim, da sem jaz po kt lahko takoj naslednji mesec zanosila, mi ni blo treba nič čakat.

wawa -> A se da kateri... (19.1.2005 8:46:35)

Skye - pol se pa lahko greš na pohorje malo posankat, če mate premalo snega, da bi se po dolini. Če pustijo seveda...menda nekje ne pustijo na smučišče s sankami?:zmeden:

wawa -> A se da kateri... (19.1.2005 8:49:09)

Kar se tiče KT so mnenja zelo različna, od ginekologa do ginekologa, tko da če bom zdržala do marca bom počakala, drugač se pa tudi ne bom sikirala, ampak bom skakala od veselja......
Trije otroci, boš pa pridna, saj je fajn, poznam eno ma tri pa je prov zabavno.......nikoli ni dolgčas.

Skye -> A se da kateri... (19.1.2005 8:49:12)

wawa, pod pohorje grem večkrat, sam na sanke še nikoli nisem pomislila, da bi jih vzela s seboj.
Me moj :kuza: že dovolj zlaufa, pa mi pol energija za kaj drugega zmanjka:)-

simonas -> A se da kateri... (19.1.2005 8:53:53)

Skye iz Bistrce sem... Sem pa bila prej tudi mariborčanka...

Simona

wawa -> A se da kateri... (19.1.2005 8:54:48)

A tvoj :kuza: je ta na slikici? Full je luštkan, se spovnim ko sem imela še :kuza: je bil prov smešen ko je prvi sneg zapadel, ni vedel a bi se valal, ali pa sploh nebi šel vn.....

Udb -> A se da kateri... (19.1.2005 8:56:23)

A veste da pri nas ful sneži zdaj?

Skye -> A se da kateri... (19.1.2005 8:57:16)

ja to na slikci je moj :hudicek::)

Ko zagleda sneg ponori.....se valja kot nor, potem pa je groza, ko se mu vse prime na dlako, pa ga gospodarica kora čistiti:)-

Simona pl sva pa skoraj sosedi;)

Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>