Ketrin
|
Sej ne vem, a je prov da sem te še bolj navdušila al ne!? Hihhih, no za finance ni OK. Ne, brez heca resnično je praktičen. In če si tak tip da si že zdej skoz v muvingu je to to. Pri nama so ga financirali starši. Pol en pol drugi. Pa nisva nič rekla, oz. prosila...pa so se kar sami zorganizirali. So rekli da itak nekaj morajo kupiti in da si bodo tale strošek razdelili.... In midva sva bla za. Vzela sem pa vse, cel komplet. Torbo, podstavek za v avto, lupinico in voziček. Meni bo tudi lupinica prav prišla. Saj pravim, veliko hodimo naokoli, pa na izlete, pa na morje, pa žlahto imamo na primorskem, tko da je super, če zaspi v avtu, ga smo prestaviš na voziček in dokler se ne zbudi je v lupinici. Potem pa ga prestaviš.... No, jaz sem pač gledala in predvsem upoštevala naš dosedanji življenjski slog in to je najbolj optimalna rešitev. Sem pa tudi zagovornik, da ti mora biti zadeva vizualno všeč...meni npr. tele Quinyji in drugi vesoljski vozički niti malo ne potegnejo.... Lahko so supr fini, ampak niti barve niti design mi ne ustreza in zato tega sploh nisem gledala.... Hmmm, kdaj pridejo novi modeli? Ja tale Skate je prišel decembra.... Kaj pa vem, nisem zasledila...Mislim pa da je bil že jeseni v katalogu...tko da po moje menjajo kolekcijo (če ne drugega pa barve) jeseni.... Meni so rekli, da cena naj ne bi padla, ker je popolnoma nov design, dobil je ne vem kolk nagrad po celem svetu in naročila v tovarno kar dežujejo, da jih komaj sproti delajo...in dokler bo tako, je logično da bo cena takšna kot je.... Kolk časa pa bo to trajalo, pa sam anglčki vejo.... Saj imaš še čas, pa malo spremljaj akcije.
|