Ketrin
|
Dobro jutro! No, evo mene.... Glede sketa je takole. Spodaj ni košare, ampak mreža na katero lahko spraviš 5 kg. Drugače pa ima malo drugačen sistem torbe, ki se jo dokupi. In sicer je nahrbtnik, ki se ga z zadrgo zapne na to mreži in odpre na spodnjem delu...Težko je opisat, zato predlagam, da si tukaj pogledate slikico, ker je z besedami težko opisati.... http://it.skate-pegperego.com/?l=it&p=17 Drugače pa: včeraj sem bila v ITA in je po mojih izkušnjah glede cen takole: pri nas pride cel komplet (voziček, podstave za v avto normal, lupinica in torba) po akcijskih cenah v prodajalni PP v Šiški 808EUR (www.mami.si). No v ITA sem dobila ceno 800 EUR za isti komplet. Prodajalke v vseh trgovinah v ITA so povedale, da je model popolnoma nov, ga niti nimajo še v vseh trgovinah po ITA, in da cene določa (priporočene prodajne cene) PP Italija (had office) in da se cene naj ne bi razlikovale tako v ITA kot tudi pri nas, oz. drugje. Drugačna zgodba je z drugimi modeli, ki so lanskoletni, ali že "stari" modeli, kjer cene bolj varirajo... No, tko so meni razložile prodajalke v kar nekaj baby trgovinah.... Edina prednost je po temtakem v tem, da so vozički v Udinah več ali manj na zalogi in ga lahko odpelješ takoj, pri nas pa ga pač malo počakaš.... Jaz sem sicer včeraj rezervirala voziček in ga naj bi šla v soboto iskat (mamo itak žlahto v GO in smo večkrat dol zato to pri nas ni problem), ampak mi celo noč ni dalo spati, kaj naj naredim.... Glede garancije sem pozabila vprašati, ampak zna bit, da je v primeru napake potrebno voziček odpeljati tja kamor si ga kupil? Nisem pa prepričana.... Torej zdaj sem se odločila, da grem zdajle v PP v Šiško k prijazni prodajalki, da mi še enkrat vse izračuna, z vsemi možnimi popusti in potem vidim kje točno sem. Prednost nakupa pri nas pa je tudi ta, da ko naročiš voziček plačaš npr. polovico zneska, ko ga prevzameš (lahko te počaka pri njih v skladišču - brezplačno, če ga npr. nimaš kam dat in ga pač prevzameš ko ti paše) pa še drugi del...To je npr. lahko plačilo v dveh obrokih....Meni tudi to veliko pomaga....žal je tako da nisem Rockfelerjeva hči! No, upam, da sem vam kaj pomagala, oz. da ste me sploh razumele....sem pisala kar direkt iz glave pa upam, da je vam enako jasno kot meni..... No, drugače pa si seveda še pišemo.... Lep dan,
|