Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:05:18
|
|
|
|
tany83
|
ja ancica itak... zarad otrok.... da jih bos razumla, ko bodo s tatkotom govoril.. joj, moja posoda, me se vedno caka... ... moram pomit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:06:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jz sem se pa odločla da nekoč se BOM naučila in špansko in italijansko. To je zdej moj življenjski cilj. (poleg še milijon drugih ) mogoce se pa lahko zacnemo slupi ucit kr tukaj na RR-ju Jaz sem za spansko!!!!!!!! Se kera???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jz sem se pa odločla da nekoč se BOM naučila in špansko in italijansko. To je zdej moj življenjski cilj. (poleg še milijon drugih ) mogoce se pa lahko zacnemo slupi ucit kr tukaj na RR-ju Jaz sem za spansko!!!!!!!! Se kera??? Sem že mela enkrat take prebliske... sicer za italijanščino... pa nekak ni uspelo... sem bila prelena. Je pa mogoče dobra motivacija.. da se skupaj učimo. Ampak po moje se da na tak način naučit sam besednega zaklada
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:08:11
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jz sem se pa odločla da nekoč se BOM naučila in špansko in italijansko. To je zdej moj življenjski cilj. (poleg še milijon drugih ) mogoce se pa lahko zacnemo slupi ucit kr tukaj na RR-ju Jaz sem za spansko!!!!!!!! Se kera??? jaz tud... sem prej grem pododo pomit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:08:27
|
|
|
|
_ancica_
|
jIZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja ancica itak... zarad otrok.... da jih bos razumla, ko bodo s tatkotom govoril.. joj, moja posoda, me se vedno caka... ... moram pomit ja sej res, da me ne bojo mogl opravljat Sej kr nekaj ze razumem, ampak govort pa nc ne znam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ancica, to pa le glej, da te ne bojo imel v zobeh Hitr k uram španščine
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:10:34
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jz sem se pa odločla da nekoč se BOM naučila in špansko in italijansko. To je zdej moj življenjski cilj. (poleg še milijon drugih ) Samo ne se učit oba hkrati. Italjanščina je ql, pa ni težka.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:11:04
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jz sem se pa odločla da nekoč se BOM naučila in špansko in italijansko. To je zdej moj življenjski cilj. (poleg še milijon drugih ) mogoce se pa lahko zacnemo slupi ucit kr tukaj na RR-ju Jaz sem za spansko!!!!!!!! Se kera??? jaz tud... sem prej grem pododo pomit... no pomij posodo, potem pa lahko zacnemo s prvo lekcijo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Samo ne se učit oba hkrati. Italjanščina je ql, pa ni težka. Itak da se ne bom učila obeh hkrati. A da ni težka... men se že ni zdelo lih tako, ko sem bla na tečaju. Slovnica je kr neki no... pa tisti nepravilni glagoli. Sej mam v načrtu ko se izpitov losam, da se bom sama učila... mam en srednješolski učbenik. Pa se bom pravila naučila... pa besede. Pol pa za kak mesec v italijo... na "izpopolnjevanje"
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
škoda, da mene ne bo zraven pri prvi lekciji bom šla počas spat, imam glavo kot ekran... k sem že cel dan za računalnikom Punce pridno se učite in učiteljico poslušajte... on ima vedno prav Punce držte se, se slišmo v nedeljo al pa v ponedeljek, ker greva jutr z mojim k mojim staršem. lepo se imejte in uživajte! Gantar
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene nazja. Sem fejst pazila na trajno, ampak moj še kr gleda TV. Je najdu že drug al pa ta tret fulllllllll dobr film. Hmmm, kdaj pridem pa jst na vrsto? No, jst italijanščino znam, španščino bl tko tko, ampak imata z italijanščino marsikaj za ušeš sličnega. Pa znam par besed Korejsko (pisat pa žal ne), pa par besed Češčine. Pa itak tud angleščino obvladam. Uh, sem multi language.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:16:05
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar ancica, to pa le glej, da te ne bojo imel v zobeh Hitr k uram španščine ja a ves, da ze kr razumam ko se pogovarjajo, sicer ne vsega, nekak ugotovim o cemu je beseda. So tud sami opazil, da razumem, ker vcasih kr vskocim v pogovor (ampak v anglescini, ker govort pa res nimam pojma )...tako da vejo, da ne smejo o men nc slabga rect ko sem tam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:17:54
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar škoda, da mene ne bo zraven pri prvi lekciji bom šla počas spat, imam glavo kot ekran... k sem že cel dan za računalnikom Punce pridno se učite in učiteljico poslušajte... on ima vedno prav Punce držte se, se slišmo v nedeljo al pa v ponedeljek, ker greva jutr z mojim k mojim staršem. lepo se imejte in uživajte! Gantar lahko nocko!!!! Mene verjetno ne bo na spregled do ponedeljka. Lep vikend ti zelim!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:19:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Evo mene nazja. Sem fejst pazila na trajno, ampak moj še kr gleda TV. Je najdu že drug al pa ta tret fulllllllll dobr film. Hmmm, kdaj pridem pa jst na vrsto? No, jst italijanščino znam, španščino bl tko tko, ampak imata z italijanščino marsikaj za ušeš sličnega. Pa znam par besed Korejsko (pisat pa žal ne), pa par besed Češčine. Pa itak tud angleščino obvladam. Uh, sem multi language. Matr, ti pa si prava internacionalka
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:35:01
|
|
|
|
tany83
|
evo mene... posoda pomita.. a ste use usle???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:36:53
|
|
|
|
_ancica_
|
jst sem se vedno tukaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:39:21
|
|
|
|
tany83
|
aha super ... sem mislila, sa ste mi usle... kaj bomo s spancino zacele????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:41:02
|
|
|
|
_ancica_
|
zaradi mene lahko kar takoj...ampak se bojim , da bos ti mene mogla ucit!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:42:55
|
|
|
|
tany83
|
hahah... nevem ves.. kej bomo zacele z pozdravom pa predtavitvijo... kej mislis, da znam po spansko pisat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:44:08
|
|
|
|
_ancica_
|
hahaha...ja kako se bova pa ucile zdej?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:45:36
|
|
|
|
_ancica_
|
Hola. Yo soy Ana. Y tu?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:46:21
|
|
|
|
tany83
|
yo soy tanja... como estas ana????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:48:33
|
|
|
|
_ancica_
|
Muy bien ....hahaha sej kar neki pisem!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:50:37
|
|
|
|
tany83
|
... saj jaz tud.. a ves kako bi rekla una na januarskem forumu vazno, da se mamo fajn pa radi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 22:52:43
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... saj jaz tud.. a ves kako bi rekla una na januarskem forumu vazno, da se mamo fajn pa radi no saj neki pa znave...kako pa poves kolk si stara, pa kje zivis in podobno? Men ne pride nc pametnega na misel
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?