![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:27:38
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR _ancica_ a ti mas isti avatar kot dudixxxx? Ali si dudixxx? ja zgleda da ni druge to tud mene zanima, ker sem kar poblendala, ko sem unu temo o britny vidla... sem rekla, od kdaj pa je ancica navdusena za trace jst sm pa misnla da sem edina s hudickico ... zdej sem pa huda ko sto ga bo treba mal zamenjat, enga tazga unikatnga dobit !!! .. ni kej bos mogla kanadsko zastavo gor dat...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:28:26
|
|
|
|
_ancica_
|
joj, sem se malo , se mi je prevec mudil ...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:29:12
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR .. ni kej bos mogla kanadsko zastavo gor dat... In prosim to sploh ni slaba ideja... ne, ni ne... sej to pravim zato, ker sem jaz mela gor dominikansko zastavo.. pol je rekla, da bo dala ona gor kanadsko.. pol je pa hudicka namontirala... zdej pa ma... so ji ga ukradli
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:29:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Samo res ancica jaz sem tudi najprej na tebe pomislila spoloh imena nisem gledla .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:31:57
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica tudi ta ni slab ha: samo malce mali je
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:33:39
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica tudi ta ni slab ha: samo malce mali je ... ta je smesen... hahahahahaha
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:34:31
|
|
|
|
_ancica_
|
pa pokazte mi tisto z istim avatarjem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:36:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Tale je pa full full lep če si ga ti ne nastaviš pa ti ga jaz vzamem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:36:42
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ pa pokazte mi tisto z istim avatarjem na temi Britny je... in odspodi ma napisano pidi je zakon... jst sem kar pogledla... kej se ancica gre.. taka resna punca
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:38:06
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tale je pa full full lep če si ga ti ne nastaviš pa ti ga jaz vzamem mmmm. jst bi tega... ceprav sem jst bl angelcek, k rad posodo pomiva
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:38:52
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tale je pa full full lep če si ga ti ne nastaviš pa ti ga jaz vzamem ja ta je pa res lustn a si ga bos ti gor dala?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:39:24
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tu pa imaš tisto z istim avatarjem, samo nič ji ne naredi http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2391633 ja sam res ancica... ker nas je prej Pikec pohvalila, ne usega zasrat zdaj... kr cene bomo padle spet dol ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:40:14
|
|
|
|
_ancica_
|
hudica!!!! pa res nisem edina ja, zdej grem pa na lov za novim avatarjem!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam enga tko luštkanga, sam ga lahk sam prek msnja dobiš, ker za boga milega ne znam skopirat na RR
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:40:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tu pa imaš tisto z istim avatarjem, samo nič ji ne naredi http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2391633 ja sam res ancica... ker nas je prej Pikec pohvalila, ne usega zasrat zdaj... kr cene bomo padle spet dol .... hahahaha bom pridna...obljubim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:42:31
|
|
|
|
sončnica24
|
Ne saj ga lahko maš, jaz si bom nekaj drugega poiskala. Pikec kaj pa te jezi, da ne veš prekopirat če ne drugače gre preko tiste strani shrani.si.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:42:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Jst mam enga tko luštkanga, sam ga lahk sam prek msnja dobiš, ker za boga milega ne znam skopirat na RR jst tud ne... jih pa mam kar neki na msnju.. ce pogruntas kako se to nardi mi povej
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:44:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ne saj ga lahko maš, jaz si bom nekaj drugega poiskala. Pikec kaj pa te jezi, da ne veš prekopirat če ne drugače gre preko tiste strani shrani.si. res? si ga bom dala gor
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:44:36
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tu pa imaš tisto z istim avatarjem, samo nič ji ne naredi http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2391633 ja sam res ancica... ker nas je prej Pikec pohvalila, ne usega zasrat zdaj... kr cene bomo padle spet dol .... hahahaha bom pridna...obljubim le glej se... ker glede na to da mas hudicka v avtarju ti ne zaupam prevec...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne saj ga lahko maš, jaz si bom nekaj drugega poiskala. Pikec kaj pa te jezi, da ne veš prekopirat če ne drugače gre preko tiste strani shrani.si. Ne ne ne gre ker bi morala pol k sem ga dol skopirala od enga k ga je poslal nisem shranla. Če veš kaj mislim. Slikco bi morala shrant, pa je nisem. Sicer pa en kjut hudiček angelčka. Ful je luštkan.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:46:37
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ http://www.webweaver.nu/clipart/img/holidays/canada-day/canadian-flag-heart.jpg haha... to si daj ja... sicer pa glede na to, da je tvoj kolumbijec si lahko njihovo zastavo gor das
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:47:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica ti si ga kar nastavi smo navajene da imaš hudička, potem pa naju bodo zamenjevali
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.