![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:05:15
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Sej sam v rit lezem, da bom lahk pršla na dopust JOKE pr meni to pa ne pomaga... od kar sem tle sem ratala imuna na taka lezenja v rit... hec, hec....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:06:35
|
|
|
|
tany83
|
aja.. drgac Pikec lahko prides, ti bom dala hladilnik za pucat... .. meni je to izredno zoprno
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
hec, hec.... Si zihr
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
aja.. drgac Pikec lahko prides, ti bom dala hladilnik za pucat... .. meni je to izredno zoprno Odvisno kaj je noter... Dokler ne daš za posodo za pomivat...ni blema.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:08:10
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR hec, hec.... Si zihr zihr ne... sigurna pa ja...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:09:12
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR aja.. drgac Pikec lahko prides, ti bom dala hladilnik za pucat... .. meni je to izredno zoprno Odvisno kaj je noter... Dokler ne daš za posodo za pomivat...ni blema. same dominikanske dobrote... ne, posode ne.. to rada delam...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:09:34
|
|
|
|
Anonimen
|
zihr No pa po naše: žihr? Zihr pravjo tle.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:10:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR aja.. drgac Pikec lahko prides, ti bom dala hladilnik za pucat... .. meni je to izredno zoprno Odvisno kaj je noter... Dokler ne daš za posodo za pomivat...ni blema. same dominikanske dobrote... ne, posode ne.. to rada delam... potem pa lahko k men prides in pomijes mojo posodo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
same dominikanske dobrote... ne, posode ne.. to rada delam... vat, kent beliv it????? Ti to resno?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:12:09
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR same dominikanske dobrote... ne, posode ne.. to rada delam... vat, kent beliv it????? Ti to resno? kej da so dominikanske dobrote v hladilniku, al da rada posodo perem.... itak, to je meni v uzitek... sej, vem sm cudna.. ma tko je...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:13:09
|
|
|
|
sončnica24
|
Pikec, pridne smo me tu zelo zelo . Drugače pa si tudi ti dobrodošla na tem čveku. Glede tany in dominikanske republike pa jaz sem prva na vrsti za dopust tam samo moram € skup spravit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Za hladilnik ti verjamem. Ti kako pa zgledajo te dobrote? Ful sadja tacga eksotičnega, al maš desca not, da se ti ne pokvari?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:16:39
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Za hladilnik ti verjamem. Ti kako pa zgledajo te dobrote? Ful sadja tacga eksotičnega, al maš desca not, da se ti ne pokvari? dedc je za enkrat se kar dobro ohranjen, tko da njega mam se odzuni... ja sadje je noter, ananas, pa avokado mam, pa banane... pa meso... sir dominikanski...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
_ancica_ a ti mas isti avatar kot dudixxxx? Ali si dudixxx?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:17:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany če tako rada posodo umivaš potem si tudi pri meni dobrodošla, jaz še je v pomivalni stroj težko naložim, kaj še le ven
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dedc je za enkrat se kar dobro ohranjen, tko da njega mam se odzuni... Ampak če bi ga pa not mela bi bil pa bolj trd No v bistvu to vela za skrinjo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:18:44
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Za hladilnik ti verjamem. Ti kako pa zgledajo te dobrote? Ful sadja tacga eksotičnega, al maš desca not, da se ti ne pokvari? ej tany...kdaj je pa potem prsu tvoj vceri?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:19:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR _ancica_ a ti mas isti avatar kot dudixxxx? Ali si dudixxx? to tud mene zanima, ker sem kar poblendala, ko sem unu temo o britny vidla... sem rekla, od kdaj pa je ancica navdusena za trace
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:20:40
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR dedc je za enkrat se kar dobro ohranjen, tko da njega mam se odzuni... Ampak če bi ga pa not mela bi bil pa bolj trd No v bistvu to vela za skrinjo. tisto kar jaz rabm je zadost trdo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:21:40
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ej tany...kdaj je pa potem prsu tvoj vceri? tam okrog 6ih... sem spala, ker sem bla trudna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:22:35
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR _ancica_ a ti mas isti avatar kot dudixxxx? Ali si dudixxx? to tud mene zanima, ker sem kar poblendala, ko sem unu temo o britny vidla... sem rekla, od kdaj pa je ancica navdusena za trace jst sm pa misnla da sem edina s hudickico ... zdej sem pa huda ko sto ga bo treba mal zamenjat, enga tazga unikatnga dobit !!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:23:19
|
|
|
|
Anonimen
|
a je ful toplo dol pr vas tany
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:24:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR _ancica_ a ti mas isti avatar kot dudixxxx? Ali si dudixxx? to tud mene zanima, ker sem kar poblendala, ko sem unu temo o britny vidla... sem rekla, od kdaj pa je ancica navdusena za trace jst sm pa misnla da sem edina s hudickico ... zdej sem pa huda ko sto ga bo treba mal zamenjat, enga tazga unikatnga dobit !!! .. ni kej bos mogla kanadsko zastavo gor dat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:25:38
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR a je ful toplo dol pr vas tany ja cez dan jih je tm okorg 30.. kdaj tud vec... ponoci jih je tm okorog 24....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 19:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
.. ni kej bos mogla kanadsko zastavo gor dat... In prosim to sploh ni slaba ideja...
|
|
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?