|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
28.1.2008 23:06:23   
tany83
Sej jaz tud grem user posted image ...
bom se mal maile pregledal... pol bo pa itak moj dragi tle...

jaz tebi tud zelim lep vecer s tvojim user posted image ...user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.1.2008 9:09:12   
spps
pozdravljene!
vidim,da ste včeraj bile zeeeelllllo pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image .glih komaj sem našla o čem ste debatirale včerajuser posted image .saj je prav,imam jaz vsaj dopoldan kaj prebrat,da mine časuser posted image .
danes imam pa zobozdravnika-komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mi je mala naročila, da ne smem jokat in da moram bit pridna-tako kot je onauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.1.2008 9:11:08   
spps
aja,pa da ne pozabim,pošljite še men msn naslove na zs,da vas vpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image .ne pozabit  name   user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo se imejte.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.1.2008 9:22:46   
binica
ojla internacionalke, jaz vas tudi kr pogrešam user posted image user posted image user posted image , a kaj, ko čvekate večinoma popoldan, ko sem jaz doma in se ukvarjam z mojo malo user posted image  Lano. Zadnje čase je prav ena tečka...

No, sem vam hotela povedat, da vas nisem pozabila in vas redno prebiram in upam, da mi bo v kratkem uspelo kaj ščevat z vami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.1.2008 9:33:51   
spps
ojla binica-ta teden sem jaz tud izvisela pri popoldanskem čvekuuser posted image .kolk je pa stara tvoja princeska?
moja  je imela prejšnji teden,kr naprej neke prebliskeuser posted image .ima vsake tolko kakšne izpade,drugač pa je pridna,nimam kaj.če ji je se lahko vse zmenima,če pa ne pa moram mal glas povzdignit.
ima takšno obdobje kot prava pubertetnica,pa je stara komaj 5.me je kar groza,ko pomislim kar bo čez par let....user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
29.1.2008 9:59:40   
svečka
Dobro jutro punce. Ste bile pa pridne pri klepetz, tako da sem kar nekaj časa rabla, da sem vse od včeraj prebrala.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
29.1.2008 10:11:00   
svečka
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Ojla punce.... Sej ne vem, al sem vesela al ne user posted image ... pravkar mij e mož povedal, da z mojo službo ne bo nič... Je govoril s teto in je rekla, da so ji je direktorca poslala mail v katerem je napisala, da nisem izbrana, da pa so že 23.januarja poslali odgovore. Ne vem, kje se je moj izgubil. Tako da... sem žalostna user posted image , ker ne bo denarja in vesela ker bojo mogoče lahko otroci user posted image . Je pa res, da moj dragi ne ve, jst pa zraven ne (saj me mora živeti) ali bi bilo bolj pametno še naprej službo iskat, al raje kar user posted image  delat. Jaz sem za drugo, sam brez moža tega ne bom morala narediti.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

gantar če si s tvojimuser posted image  želitauser posted image , potem kr začnita delat na tem, neglede na službo.
Midva imava že enega user posted image , pa jaz nimam službe(tako, da nas mojuser posted image  preživlja), pa sva se kljub temu odločila in začela delati še na enemuser posted image . To pa zato, ker ne veva kako dolgo bi trajalo, da bi jaz dobila službo(takoj itak ne dobiš za stalno, ti samo kr neki podaljšujejo, če bi pa zvedli, da sem user posted image , mi pa pol itak nebi podaljšali).Tako, da je zdaj pri nama na prvem mestu še enuser posted image , potem pa služba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
29.1.2008 10:21:25   
svečka
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Saj to mata čisto prav sploh te ne smejo vprašati samo kaj če npr. iščejo zamenjavo za porodniško? Jaz imam namreč razgovor na sodišču za strojepisko in velikokrat iščejo zamenjavo za porodniški dopust? Jaz pa če npr. sedaj zanosimuser posted image , ne vem no saj bom videla kaj bom naredla ker po drugi strani si pa službe tudi želimuser posted image ne vem no, bomo vidli bo že tako kot mora bit sem še vedno optimist

Ja res te nebi smeli vprašat,če načrtuješuser posted image , samo kaj ko te skoraj povsod to vprašajo.
Moja prijateljica je bila nekaj časa nazaj na enem razgovoru za službo in jo je na razgovoru un moški vprašal, če ima kaj otrok, pa je rekla da jih nima. Pol jo je pa vprašal, če jih ima v načrtu pa je rekla, da si jih z fantom želita in razmišljata o tem in on ji je reku (če bi men to reku bi znorela!!!!!!), da pol naj ima pa najprej otroke, pol se pa naj pride o službi pogovarjat, ker oni ne mislijo vzet ene take, za katero bodo že čez nekaj časa iskali zamenjavo. Mislim, da ti user posted image lahka to reče!!!!!!!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
29.1.2008 14:06:50   
sončnica24
Hojla čvekice, danes bom jaz tudi malce bolj proti večeru mela čas klepetat z vami grem še k tašči na rojstni dan z mojimi, samo tako ne bomo dolgo tam tako da mam zdaj eno uro čas da ati pride potem še šibam nekaj kupit pol pa bomo počasi verjetno šli ampak za vas pa si tako ali tako moram vzeti časuser posted image .

Svečka, mene verjetno oz. sem prepričana da me na razgovoru ne bodo vprašali če načrtujem user posted image , ker gre za sodišče, samo malo smotano se mi zdi če bi šlo samo za nadomečanje porodniške ampak bom verjetno tiho, če pa bodo kaj nakazovali v tej smeri pa jim bom povedala, bomo vidli vam bom jutri sporočila kako se bo izšlo.

Kakšno mate kaj vreme, pri nas je sonček samo verjeto še samo danes potem pa napovedujejo poslabšanjeuser posted image .

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.1.2008 14:11:23   
tany83
ojla moje cvekice....

ena od zamejk se je zbudila in ze pije svojo jutranjo user posted image ...

kako ste kaj danes???

jaz sem super.... prav en lep dan je danes user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.1.2008 14:22:18   
sončnica24
Dobro jutro, ja lepo da imate lepo vreme in si dobre volje pri nas je tudi lepo danes ni kaj, sonček sije toplo je pravi pomladanski danuser posted image .

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.1.2008 14:25:36   
tany83
Ma tukaj ne lih sije soncek, je tako na pol oblacno, ma mene ne moti...

sem dobre volje in se pocutim res super danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.1.2008 14:45:14   
sončnica24
Potem pa bomo lahko proti večeru malce klepetale če se ti tako smeje, superca bomo spet en skupinski čvek dale skozi samo upam da ne bosta potem obe pobegnili ko bom jaz prišla nazajuser posted image , me morata oz. morete če vas bo več počakati

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.1.2008 14:48:39   
tany83
ja jaz bom sigurno tle okol nekje strasila... sej, ce me ni tle gor, pol pa ves kje me najdes user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.1.2008 15:01:24   
sončnica24
Vem vem kje te najdem, če ne pa pridem kar k tebi domov pa te za rokav pocukamuser posted image .

user posted image tu pa maš metlo da lahko prideš kaj v Slo, če so karte za avion tako drageuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.1.2008 15:05:41   
tany83
Ti kar pridi Torealta se imenuje predel kamor sem, da ne bos prevec iskalauser posted image user posted image user posted image

hvala za metlo... izgleda zelo udobna... jo bom najprej mal tle okol sprovala pol pa cezocean, ce se izkaze za vzdrzljivo in hitro... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
29.1.2008 15:08:52   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ti kar pridi Torealta se imenuje predel kamor sem, da ne bos prevec iskalauser posted image user posted image user posted image

hvala za metlo... izgleda zelo udobna... jo bom najprej mal tle okol sprovala pol pa cezocean, ce se izkaze za vzdrzljivo in hitro... user posted image user posted image user posted image

Ok zmenjenouser posted image

Nič grem jaz zdaj še v trgovino po darilo potem pa se še kaj javim, razen če me piči pa pridem k tebi na obiskuser posted image , samo je bolj verjetno da se bom tukaj pojavilauser posted image

pa upam da se ancica hitro zbudi da ti ne bo dolgčas.

pa pa

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.1.2008 15:14:22   
tany83
No, kaj lepega kupi....

se tipkamo bolj pole...user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.1.2008 15:18:33   
binica
Ojla, da se še jaz malo javim. Me zelo zelo veseli Tany, da si dobre volje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tako se dela!!!

Jaz pa sem se lotila se delat zapiske za mojo licenco, ampak mi nikakor ne gre. Tudi včeraj je bil dan, ko nisem in nisem mogla študirat. Uf... ta vikend pa verjetno spet ne bo nič iz študija, saj je pust in bom mojo Lano, ki bo user posted image mal po Kopru peljala šetat, pa mal po Portorožu.

Kako pa kaj v tujini izgleda pust?

A se boste kaj našemile?

Spps sori, ker ti nisem prej odgovorila, sam en čas nisem čekirala RR, ker sem imela gužvo.... Lana ima danes 2 leti in 9 mesecev. Sem si tudi jaz naredila un trakec, ste mi dale včeraj idejo user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz sem ponavljanka sestavljanka

Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.1.2008 15:25:19   
tany83
Ojla binica...

drzim pesti, da ti vseeno rata tist tvoj izpit.user posted image user posted image user posted image ....

Tle je pust nekako cel febrar, je pa tako, da mas karneval v mestu La Vega vsako nedeljo v febrarju in je enkratno, se tko zabava, da je noro, jst sem sicer sam po slikah gledla in video posnetke, sam je res super.... letos pa bom tud jaz si sla to pogledat in ze komaj cakam user posted image user posted image user posted image

sicer se pa jaz ne bom nc nasemla, ker se mi ne da... in se boljs pocutim, ce grem kar v moji standardni opravi user posted image , no mogoce bom metlo zajahala... ker mi jo je soncnica podarila user posted image .....

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
29.1.2008 15:33:42   
binica
Do izpita je pa še dolga - še natanko en mesec user posted image , imam pa 4 fascikle za naštudirat... Groza!

Glej, da boš kaj poslikala ta karneval in nam posredovala kaj slikic.

Vidim, da si spet menjala slikco pri opisu. Vsakič daš lepšo gor, ta zadnja je prekrasna!

Kako je pa kaj v Kanadi? Upam, da nam bo Ancica kaj poročala, ko vstane.

Za katero agencijo dela tvoj možek?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
29.1.2008 15:37:45   
tany83
No, sej ce je se en mesec pol pa bo... user posted image user posted image user posted image ..

bom poslikala itak in razposlala naokol...user posted image

ja sem zamenjala ja. sam to pa ni dominkanska... da ne bodo rekli, da delam reklamo, sem dala maldive gor user posted image user posted image user posted image

moj mozek dela za V.I.P. travel services (angleska agencija ter ameriska)...

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
29.1.2008 15:50:40   
binica
Aha, a to pomeni, da servisira američane al tud kaj evropejce, ki potujejo dol z npr. neckermannom, tuiem,...?

Ti pa kar maldive gor. Jaz sem pa kar svojo sliko - angelčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
29.1.2008 15:54:37   
tany83
Vec ali manj ma angleze in amerikance...

sam tud kakmu drugmu kej pomaga, sam to neuradno, ker oni majo svojga predstavnika... sam ce ga kdaj kdo kej vprasa, al pa kako ekskurzijo hoce kupt jo on ponudi, glede na to, da govori tud nemsko ni panike... ker itak vec al manj folk spoh ne ve, da ma svojega turisticnega prestavnika tle... mene osebno je fuuul motlo, ker je bla nemska predstavnica in je sam nemsko govorila, jst pa o nemscini pojma nimam....

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
29.1.2008 15:58:46   
binica
ja, mene je to tudi ful motilo, ko sem šla s tui-em na tajsko.... ni imela blage veze o angleščini, pa je ja to jezik, ki bi ga moral vsak v turizmu obvladat!!

ej, morem user posted image  po lano, se še pol kaj priklopim.

te bom še pol malo izprašala glede tega

a ancica pa še spi al kaj??

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?