|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
28.1.2008 17:43:46   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ne pišem drugim msn naslovov da ne bom kaj krivauser posted image

ja sej zato me pa kliknes in vprasas... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.1.2008 17:46:26   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ne pišem drugim msn naslovov da ne bom kaj krivauser posted image

ja sej zato me pa kliknes in vprasas... user posted image user posted image user posted image

Če pa te ni blo na msn-juuser posted image , pa saj sta se zdaj našliuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
28.1.2008 18:34:54   
sončnica24
Da še tukaj kaj napišem sem vam našla en jedilnik da boste vedle kaj huhatuser posted image

jedilnik

Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.1.2008 19:00:03   
Anonimen
Ojla punce.... Sej ne vem, al sem vesela al ne user posted image ... pravkar mij e mož povedal, da z mojo službo ne bo nič... Je govoril s teto in je rekla, da so ji je direktorca poslala mail v katerem je napisala, da nisem izbrana, da pa so že 23.januarja poslali odgovore. Ne vem, kje se je moj izgubil. Tako da... sem žalostna user posted image , ker ne bo denarja in vesela ker bojo mogoče lahko otroci user posted image . Je pa res, da moj dragi ne ve, jst pa zraven ne (saj me mora živeti) ali bi bilo bolj pametno še naprej službo iskat, al raje kar user posted image  delat. Jaz sem za drugo, sam brez moža tega ne bom morala narediti.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1029
28.1.2008 19:02:40   
tany83
ojla..

soncnica... hvala za jedilnik... dns sem ze jedla.. user posted image

gantar user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
28.1.2008 19:06:49   
_ancica_
oh user posted image    posiljam ti veliko  user posted image user posted image user posted image
zdaj pa najbolje, da zacneta kar na user posted image delat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
28.1.2008 19:19:10   
sončnica24
Gantar čisto te razumem, ker sem v isti situaciji, s tem da sva se pač midva odločila da bova začela delati na user posted image , sedaj pa imam jaz v sredo razgovor in ne vem ali jim naj povem da delam na user posted image ali ne, zato ker grem na razgovor preko zavoda oz. sem mogla prošnjo posat ker sem dobila napotnico. Ker na user posted image bova midva vseeno delala in možno je da zanosim, pa ne vem kaj naj naredim če me slučajno vzamejo v službo potem pa naj čez dva mesca rečem da sem user posted image , ali je bolje da povem že v sredo da delam na user posted image ?

Najbolje pa je da se lepo pogovorita pa se skupaj odločita midva sva namreč prišla do tega zaključka da če tudi sedaj čakam na službo in jo slučajno dobim da potem predno dobim pogodbo za nedoločen čas lahko mine tudi 2 ali pa še več let.

user posted image - ta pa je samo zate

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
28.1.2008 19:22:32   
sončnica24
Tukaj imate še en jedilnik, jaz pa si grem sendvič naredituser posted image

http://www.os-tabor.si/dokumenti/jedilnik.pdf

Neposredna povezava do sporočila: 1033
28.1.2008 19:27:42   
tany83
user posted image user posted image user posted image  dober tek soncnica...

hm... a mislis, da je dobro, da poves, da delas na user posted image .. jst ne vrjamem.. ker potem te itak ne vzamejo.. in te vprasajo, zakj si pa prijavljen na zavod kot iskalec sluzbe, ce delas na user posted image ... tko, da ne vem... to je tezko vprasanje....
sam jaz po moje ne bi povedal... sej itak ne ves kdaj bo user posted image ... pa ce te vzamejo v slubo, delas in ce postanes user posted image  poves ko si ze ene 3 mesece noseca, seveda je odvisno kak poklic opravljas, ker ce je kaj tezkega, boljse da prej poves, potem pa poves, da si zanosila in potem naj se sami odlocijo...

Neposredna povezava do sporočila: 1034
28.1.2008 19:37:58   
Anonimen
Sončnica, točno tega je me strah, ker ne vem kaj naj rečem morebitnim delodajalcem. Ta prvič, sva takoj delala na user posted image  in sem hodila na razgovore in se nisem sekirala, kaj bodo rekli, če jim čez dva meseca povem, da sem user posted image . sedaj pa me je strah, ker se zna zgoditi, da bom morala biti ta prve mesece user posted image  v bolniški.
Je pa res, da kaj njih briga če delamo na user posted image . Če nas zaradi tega vržejo ven iz službe, jih lahko prijavimo. Saj tako so nam rekli, ker tega ne smejo narediti.

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
28.1.2008 19:42:09   
Anonimen
K sem bila na tistemu intervjuju na zavodu, sem skoz jim govorila, da delava na user posted image , tako da so vedeli, sam niso pa vedeli, da sem že user posted image . Tega pa jim nisem hotela povedat. Pa ne vem zakaj. Skoz sem jim lagala. Poleg tega, pa so me na vseh razgovorih do sedaj vprašali kako kaj načrtujeva s otroki (pa čeprav ne smejo tega vprašat), sem jim jst odgovorila, da če dobim službo, bom pač nekaj časa počakal, če pa ne bomo pa delal naprej. Pa so bili vsi zadovoljni z odgovorom. Šihta pa nisem dobila, ker nisem imela izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
28.1.2008 19:42:10   
sončnica24
Saj to mata čisto prav sploh te ne smejo vprašati samo kaj če npr. iščejo zamenjavo za porodniško? Jaz imam namreč razgovor na sodišču za strojepisko in velikokrat iščejo zamenjavo za porodniški dopust? Jaz pa če npr. sedaj zanosimuser posted image , ne vem no saj bom videla kaj bom naredla ker po drugi strani si pa službe tudi želimuser posted image ne vem no, bomo vidli bo že tako kot mora bit sem še vedno optimist

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.1.2008 19:44:08   
Anonimen

Saj to mata čisto prav sploh te ne smejo vprašati samo kaj če npr. iščejo zamenjavo za porodniško? Jaz imam namreč razgovor na sodišču za strojepisko in velikokrat iščejo zamenjavo za porodniški dopust? Jaz pa če npr. sedaj zanosimuser posted image , ne vem no saj bom videla kaj bom naredla ker po drugi strani si pa službe tudi želimuser posted image ne vem no, bomo vidli bo že tako kot mora bit sem še vedno optimist

Men je ena rekla, da so enkrat v eni OŠ iskali računalničarko za nadomestilo, ker je šla ena na porodniško. Druga je pršla in kmal povedala da je noseča, ta tretjo pa so že vzeli nosečo... tako da... V glavnem ne jim povedat, da delata na user posted image . to bi jst naredila.

Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.1.2008 19:47:29   
tany83
jaz jim tud ne bi povedla... kaj pa ce ti ne uspe takoj user posted image ... in te zavrnejo zarad tega ker si jim povedla, da delas na user posted image ???? ti ce ti ponudijo sluzbo jo vzemi in potem, ce postanes user posted image  jim to cez cas poves... to je moje mnenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.1.2008 19:51:20   
tany83
gantar a te smem vprasat, kaj mas to povezavo, vsak dan klikni na.....????
sem firbcna user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.1.2008 19:55:38   
sončnica24
Mislim, da mesto gradi če se ne motim, je že enkrat ena druga tukaj gor prosla naj se klikauser posted image , samo ni mi čisto jasno kakšna logika je tukajuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.1.2008 20:01:12   
tany83
Aha... user posted image  booo

soncnica... a ti meni poves kako si si naredla tist trakec, k ga mas pr imenu... plissssssssssuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.1.2008 20:05:49   
sončnica24
Tany ni problema, tukaj imaš link, če kaj ne boš vedela kar vprašaj drugače pa ga imaš gotovega v minutiuser posted image

http://lilypie.com/

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.1.2008 20:09:19   
sončnica24
Aja na koncu pri 3. koraku prekopiraš 1. link in ga prilepiš v Moj profil -Dodaten opis
(Največje dovoljeno število znakov sporočila: 1000)

Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.1.2008 20:10:50   
tany83
Thx soncnica....

grem probat, ce pa ne bom kej vedla.. ti bom spet tezila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1045
28.1.2008 20:13:09   
sončnica24
Saj ne težiš ti kar lepo vprašaj pa če bom vedela ti bom že povedalauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
28.1.2008 20:24:39   
tany83
hvala... vmes mi je se posodablat antivirus zacel racunalnik in je vse blokiralo... zdej sem pa stran kopirala, pa trakca ne... katastrofa.. morem se enkrat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
28.1.2008 20:26:07   
sončnica24
Ja ja, čisto na koncu moraš kopirati tisti prvi link pod trakcom ko ti jih več izpiše, ta prvi je praviuser posted image , saj bo lepo počasi in ziher

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
28.1.2008 20:31:05   
tany83
Evo zdej pa sem... user posted image user posted image user posted image

bravo zame... in seveda zate, k smi pomagala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
28.1.2008 20:34:52   
sončnica24
Superca pa imamo trakceuser posted image , samo zdaj se ne preveč ozirati na njih tako pač za lepotni dodatek naj bodouser posted image , če ne bodo spet živčki preveč delali, jaz sploh nisem vedela da sem tako blizu O, sem zdaj komaj vidla ko si me spomnila na ta trakehuser posted image , boma mogla bit malce bolj pridnauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?