Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 12:00:55
|
|
|
|
mižek
|
Tany in sončnica me veseli, da nebosta sami, vidim da bosta imeli veliko pomočnikov , sicer pa bodo vajini , zelo pridni, tako da bosta še imeli čas za RR . Ja, kar se pa tiče, poroda, pa je fajn da imaš poleg , sicer meni je moj samo vodo lahko nosil, ker mi drugo ni nič odgovarjalo, moram pa rečt, da sem dala tri smene bolnišničnega osebja skozi in so bile vse zelo prijazne. Poslušajta nasvete, ki jih vama bodo dale in jih probajta čimbolj upoštevat pa bo hitro minilo, jaz sem se v treh urah rešla, vsega hudega
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 12:04:39
|
|
|
|
tany83
|
ja ti ga kar izkoristi, že tko boš pol ga mela ti več al manj ko bo delal ... moj tud komi čaka, da vidi najino ker je itak kar v sedmih nebesih no zdaj se poslovim ker morem it počas na kosilo... lepo se mejte... in veselo klepetajte.. papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 12:11:36
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany dober tek, saj jaz bom tudi šla počasi jest samo se mi morajo še makaroni skuhat. Verjamem da vaju tvoj pogreša jaz si sploh ne znam predstavljat da se tako dolgo ne bi vidli. Za porod pa če že ne druga je pa toliko tam da veš da nisi čisto sam, pa še potem lahko baje tri ure s tabo ostane ko čakaš da te na oddelek sprejmejo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 14:17:09
|
|
|
|
mižek
|
Ja, sončnica mislim, da lahko, samo mislim da si samo dve uri, vsaj jaz sem bila, odvisno pa je tudi od tega če si šivana pa kdaj te porihtajo, včasih moraš malo počakat če je gužva . Punce nisem še se pohvalila, da imamo spet enega zobka več , pa počasi se je že začel spuščati in naredi kakšen korak dva čisto samostojno, tako da mislim da nebo več dolgo pa bomo shodili Dober tek vama želim, jaz pa bom danes kuhala kislo repo in pečenice, mmmmmm imam to ful rada pa že tega nisem jedla leto dni, ker sem morala pazit zaradi dojenja, je to zelo težka hrana
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 14:22:31
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Lep pozdrav iz V Evrope. Pri nas danes dežuje ter zelo piha=(
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 16:45:12
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Lianna, od kje se oglašaš? No, tudi pri nas je začelo deževati, pa piha veter. Jaz sem pa padla v kozmetiko....ha čudno, a ne? In sicer v nohte.Se bom lotla mal pop.obrt imet...Otrok mi ni treba več vsako sekundo gledat , pa bi rada mal za zravn zaslužila..Pa še mal čvekala zraven-in to je oboje združeno.. ..a sem pametna, a ne? Vse vaške čenče bom vedela....hi hi.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 17:38:42
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Lianna, od kje se oglašaš? No, tudi pri nas je začelo deževati, pa piha veter. Jaz sem pa padla v kozmetiko....ha čudno, a ne? In sicer v nohte.Se bom lotla mal pop.obrt imet...Otrok mi ni treba več vsako sekundo gledat , pa bi rada mal za zravn zaslužila..Pa še mal čvekala zraven-in to je oboje združeno.. ..a sem pametna, a ne? Vse vaške čenče bom vedela....hi hi. Oglašam se iz Poljske.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 17:57:56
|
|
|
|
mižek
|
Ja NAJBOLJŠA, tebi pa res ne zmanjka idej Pozdravljena, Lianna, kako je kaj na Poljskem? Vidim da iamte vreme podobno našemu, no dežuje še ne bo pa, trenutno samo piha . Lianna predstavi se nam malo, da te bolje spoznamo, imaš kakega otroka?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 19:00:40
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek Ja NAJBOLJŠA, tebi pa res ne zmanjka idej Pozdravljena, Lianna, kako je kaj na Poljskem? Vidim da iamte vreme podobno našemu, no dežuje še ne bo pa, trenutno samo piha . Lianna predstavi se nam malo, da te bolje spoznamo, imaš kakega otroka? Na Poljskem je fajn. Samo danes je slabo vreme. Drugače je pa na srečo ok. Jaz nimam nobenega otroka. Berem RR, ker sem zadnje 4l pazila otroke. Sedaj pa sem prišla študirat na Poljsko in malo pogrešam otročka, ki sem ga zadnje leto pazila, ter seveda svoje 3 nečake S kje si pa ti mižek?
< Sporočilo je popravil Lianna -- 16.10.2008 19:01:06 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 19:42:26
|
|
|
|
mižek
|
jaz sem iz slovenije, natančno iz prlekije. Kaj pa študiraš?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 20:05:44
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek jaz sem iz slovenije, natančno iz prlekije. Kaj pa študiraš? poljski jezik in književnost
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 20:39:38
|
|
|
|
mižek
|
Si se odločila za kar zahteven študij, ne? No občudujem ljudi, ki si upajo iz svoje države na tuje , živet ali študirat, imam prijateljico, ki jo je ljubezen ponesla v Nemčijo, kjer zdaj živi že dobri 2. leti. Če nebi bila preveč strahopetna, bi se tudi jaz odpravila na tuje, ker se mi zdi da pri nas še gre vse navzdol, služb ni, življenje pa se nonstop draži! Sem zadnje čase kar obupana, nad tem življenejem. Država gnjavi za otroke, da pa bi vzpodbujala mlade družine, pa ne
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 20:46:56
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Mižek, se čisto strinjam s tabo... Sita sem tega, da imava plači samo za položnice!!!!! Zato sem se tudi odločila, da si poiščem delo v tujini...Pa sem isto strahopetna...Sam, če ne bom sedaj ,...ne bom nikoli-ker bom že prestara.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 21:04:20
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek Si se odločila za kar zahteven študij, ne? No občudujem ljudi, ki si upajo iz svoje države na tuje , živet ali študirat, imam prijateljico, ki jo je ljubezen ponesla v Nemčijo, kjer zdaj živi že dobri 2. leti. Če nebi bila preveč strahopetna, bi se tudi jaz odpravila na tuje, ker se mi zdi da pri nas še gre vse navzdol, služb ni, življenje pa se nonstop draži! Sem zadnje čase kar obupana, nad tem življenejem. Država gnjavi za otroke, da pa bi vzpodbujala mlade družine, pa ne Ja je kar zahteven študij. Jaz sem zelo prilagodljiva, zato mi ni bil problem iti ven. Sem tukaj skoraj 3t in se počutim kot doma. Kljub temu, da je mesto ogromno mi je zelo fajn. Itak pa bom s svojo izobrazbo in znanjem kar nekaj tujih jezikov verjetno najlažje dobila službo v tujini. Tako, da mogoče pa se nekoč preselim nekam za vedno. Odvisno od punudbe, moje ljubezni...itd. Dokler nimam družine je vse lažje.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.10.2008 21:04:56
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Mižek, se čisto strinjam s tabo... Sita sem tega, da imava plači samo za položnice!!!!! Zato sem se tudi odločila, da si poiščem delo v tujini...Pa sem isto strahopetna...Sam, če ne bom sedaj ,...ne bom nikoli-ker bom že prestara. Na katerem področju pa si boš poiskala delo?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.10.2008 8:01:17
|
|
|
|
mižek
|
dobro jutro, midva sva že med budnimi, joooj ko bi še spala, pa mi ta moj škrat ne pusti . Zdaj pa že kobaca po stanovanju, jaz pa z eno oko gledam z eno pa rač. Kako sta , sončnica, si nam že rodila? Tany kako tvoj prehlad? Ja nič, danes bomo kaj več klepetale, ane, ko pa je zunaj grdo vreme, ne vem kako se bova midva danes uspavala, upam da nebo dežja, da lahko greva z vozičkom na sprehod
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.10.2008 9:56:58
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Lianna, delam v zdravstvu, sem sr.med.sestra .Dovolj imam tega, da delam za 900€ neto plače.. .Ko pa primerjam z Au, me pa skor kap. Plače imajo med 2 in 3 ooo €...Vozim se vsak dan v Ljubljano, 50 kmv eno smer.Do, recimo Villacha pa imam isto km. Mal me skrbi še jezik....Tričetrt ga obvladam , mal pa me še zajebava.Pa še tirolščina je drugačna . Saj imam full trema in me je strah , samo, če pomislim na plačo, ter kaj to pomeni za moje tri sončke, ter naju...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.10.2008 10:38:43
|
|
|
|
tany83
|
dobro jutro kako ste kaj? jaz še kar... sam danes me mal preveč želodec boli... joj morem it po rupurut ker to je neznosno no sej bo lianna.. pozdravljena pri internacionalkah Sončnica kaj si že šla rodit, al si še v enem kosu? no mal se hecam mižek no tvoj je pa zgoden, jaz ponavad bolj spim tja do 9ih, ker hodim spat full kasno tja ob 1ih al pa še bolj, ker z mojim dragim klepetam ponavad prek msnja, ker je 6 ur razlike in pol ko konča delat govoriva... sam bo treba to mal spremenit pol ko bo rojen Najboljša glede plač pr nas in v avstiriji, če ke taka razlika, se jaz ne bi dost odločala in službo kar sprejela, ker je to full razlika... se boš že navadila jezika, sej če ga tričetrt znaš sploh ni panike spps kje si ti? nič se ne oglasi? ancica pa še internet čaka....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.10.2008 10:48:29
|
|
|
|
mižek
|
Ja Tany pol ko bo drugače ali pa isto, mogoče se je tvoja dojenčica že navadila na ta ritem in ga bo ko bo na svetu kar obdržala Spps pa se res že dolgo ni oglasila, upam da je s tvojim in s tabo vse ok Ja res mogoče pa je sončnica šla končno po svojega , ko se še ni nič oglasila, naša soseda je tudi rodila fantka, je imel 4400g, pa 54 je bil velik, ga ni mogla po normalni poti rodit pa so ji naredili CR Ja tany, to pa bo verjetno zgaga, ima tvoja dojenčica že laseke
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.10.2008 12:20:34
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, nisem še šla rodit sem mela danes pregled in CTG pa se še nič ne kaže da bi se začelo kaj dogajati. Tako da sem še vedno v enem kosu. Se pa zdaj po vsej verjetnosti do torka ne bom nič javljala tako da ne skrbet zato ker me zdaj za vikend čakata dva rojstna dneva v ponedeljek pa bodo zgleda nekaj na internetu delali pa je vprašanje če bo delal. Drugače pa je moj dojenček že obrnjen na glavo, sicer še glavica ni 100% naštimana ampak nekaj dosti ne manjka. Smo pa že dokaj veliki ok 3.400 g že imamo tako da sedaj res ostane samo še čakanje, ker kontrolo pri G imam sedaj komaj 11.12. se pravi poporodni pregled. Sedaj pa nam ostane samo še: čakanje, čakanje in čakanje. Upam samo da ne bom rodila 1.11. ker imam vedno bolj filing da bom po roku rodila. Upam da se motim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.10.2008 13:35:54
|
|
|
|
tany83
|
ja mižek moja se je res navadila na minus 6 ur.. haha... saj to je itak, ker sem bila tam velik časa in sem komaj zdajv slovenijo pršla... upam, da ne bo ponoč bodna in čez dan spala ... sicer pa se bova itak mogle navadit na drugačen ritem spanja, ko grem nazaj, po moje ne bo prav lahko... ma bo že, saj so prilagodljivi. sam zgaga me pa res full matra, prav nič ne morem jest sej bo kmal mimo, še ne dober mesec počakamo Sončnica no lepo da sam še čakaš, jaz ti res želim, da v petek rodiš, sicer se jih pa zelo malo na rok rodi, tko da nevem... lepo se me čez vikend in lepo praznujte na RD.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.10.2008 18:36:47
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce!!!! se vam moram na hitro malo oglasit. Selitev je potekala vredu, se vedno pa cakava na internet, telefon in kabelsko Nimam pojma kdaj nama bojo zrihtal zadevo. Trenutno sem pri sestri od mojega dragega. Se sreca da imava njo za sosedo hehe Vse vas lepo pozdravljam, soncnica upam, da dobim internet preden gres rodit , tany midve se tud ze ene 100 let nisva nic tipkale, upam, da se bova lahko kmalu, spps kdaj se pa tebi sola zacne? Meni se zacne ze v ponedeljek. Sem kar mal nervozna , Lianna pozdravljena!!! ok, lepo se imejte cez vikend, jaz se bom pa probala se kaj oglasit drug teden...papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.10.2008 17:13:43
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla. Jaz sem iz nočne, smo že pokosili kosilo...Tko me boli glava, pa mal grlo...Nisem v redu... pa ve? Kaj delate na tko lep dan-vsaj pri nas je sonček.?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.10.2008 21:08:14
|
|
|
|
karmy
|
o ancica kako kaj? kam si se pa preselila? Zgleda da ne daleč ker si še vedno v Torontu? Jaz se pa tudi selim in nosim stvari naokoli k mačka mlade Zdaj se v kratkem spet selim, po vsej sreči, v dvosobno stanovanje v center mesta
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.10.2008 13:31:31
|
|
|
|
Lianna
|
Pošiljam vam lep nedeljski pozdrav iz hladnega in vetrovnega Lodza. Že nakaj dni je vreme bolj slabo, tako da sem pridno zavita v deko in pijem čaj, sem se malo prehladila. Jaz pa danes zelo pogrešam našo hrano. Že 3 dni nisem normalno jedla, ker sem poskusila par novih zadev, ki so bile na žalost zanič. Npr. tukaj sploh ne poznajo polente, pa cmoki so kar gumjasti ko jih skuhaš. Njoki imajo čuden okus...itd. Tudi smetano za kuhanje se težko dobi, kisla smetana je bolj tekoča kot naša itd. Meso se dobi večinoma pakirano, pa še to v nakupovalnih središčih. Pri mesarju pa imajo večinoma klobase in kakšen kos grdega mesa=( No vsaj zelo dobro sadje in zelenjavo imajo tukaj. Kako ste se ve prilagodile na novo hrano in da se ne da vsega dobiti? karmy kako je živeti v VB? Ti je všeč? Se je sin navadil na novo šolo, prijatelje? Je dobro poskbljeno za otroke, ki ne obvladajo jezika? Prosim malo poročaj.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?