|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
1.4.2008 15:47:38   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Morgen.
No, zdej pa vidim, da me sploh nihče ne pogreša...user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že vstala, pa tudi z razgovora za službo sem že....
Kaj pa ve?

NAJBOLJSA...seveda smo te pogresale user posted image Kako je slo na razgovoru???

res je, itak da smo to pogresala, no povej kako je slo???? user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5876
1.4.2008 15:51:49   
NAJBOLJŠA
Upam, da v redu, v enem tednu bom izvedela....Res pa je , da mi par stvari ni preveč všeč...Pa še veliko novega naj bi se pričakovalo od mene.Ah, bomo videli..
Hvala na vprašanju.
Šibam otroke razvozit, kasneje imam pa še zobarja...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5877
1.4.2008 15:56:51   
binica
Ojla,
danes pa imam pol urce časa, da malo z vami počvekam in izvem par novosti. Dobro, ta glavno sem izvedela včeraj, a ne Tany ? user posted image user posted image user posted image  Nisem pa vedela, da se seliš. Kje sta pol dobila stanovanje? A je to una velika bajta, o kateri si enkrat pisala?

Ancica a si vedela, da obstaja en nizko cenovni prevoznik iz Kanade v Evropo (London, Rim,...). Sem včeraj gledala in so res ugodne cene! Pojdi na www.flyzoom.com

Drugače?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5878
1.4.2008 15:58:55   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojla...

spps... rok naj bi mela tam okol 5. al pa 6. december (5. decembra ima drgac moj mozek rojstni dan user posted image user posted image user posted image  zanimivo a ne???)

ancica... po vsej verjetnosti se seliva v petek, danes zjutraj je reku un moz naj pride moj tja, ker ga vceraj pop ni blo, je pa reku, da je stanovanje prosto... user posted image  bom mela velik dela, za pakirat, pa hladilnik moram odklopit in opucat user posted image

zdaj mi je pa se fajn slabo, upam da ne bo bruhala... hudica ja, me je soncnica nalezla user posted image user posted image user posted image

ooo bogica user posted image upam, da bo kmalu minilo, pa ne naprezaj se prevec user posted image

sej bo, to pac spada k user posted image , se mi zdi da mi je vsak dan bolj slabo... pa tud zmer bolj cudna sem, na momente sem polna energije pol pa bi kar spala, pa sem taka kot da mi vse manjkauser posted image user posted image user posted image

sej bos kaml ti tud na istem user posted image user posted image user posted image

kako kaj kaze???

pri meni nic novega...vceraj me je nekaj zvijalo popoldne, zdaj pa spet nic user posted image ce ima za prit naj pride cimpreje, da grem potem lahko v nov boj user posted image to cakanje mi ni prevec vsec. Drugace me pa prsi ful bolijo, pa  spodaj sem napeta....kot ponavadi pred user posted image tako da jaz mislim da bo vsak cas tu user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5879
1.4.2008 16:00:33   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: binica

Ojla,
danes pa imam pol urce časa, da malo z vami počvekam in izvem par novosti. Dobro, ta glavno sem izvedela včeraj, a ne Tany ? user posted image user posted image user posted image  Nisem pa vedela, da se seliš. Kje sta pol dobila stanovanje? A je to una velika bajta, o kateri si enkrat pisala?

Ancica a si vedela, da obstaja en nizko cenovni prevoznik iz Kanade v Evropo (London, Rim,...). Sem včeraj gledala in so res ugodne cene! Pojdi na www.flyzoom.com

Drugače?

hvala, bom pogledala link kasneje user posted image user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5880
1.4.2008 16:02:42   
tany83
Ojla binica...

kako si kaj??? ja se seliva v petek, sva najdla eno stanovanje na enem lepem mirnem kraju, tista bela hisa je mal prevelika, kdo po pospravljal user posted image
to stanovanje je pa lih prav veliko, mi je res vsec user posted image user posted image user posted image

ancica... dokler se ne vlije je se zmer upanje, jaz upam, da tebi tud uspe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5881
1.4.2008 16:04:48   
_ancica_

Ojla binica...

kako si kaj??? ja se seliva v petek, sva najdla eno stanovanje na enem lepem mirnem kraju, tista bela hisa je mal prevelika, kdo po pospravljal user posted image
to stanovanje je pa lih prav veliko, mi je res vsec user posted image user posted image user posted image

ancica... dokler se ne vlije je se zmer upanje, jaz upam, da tebi tud uspe user posted image user posted image user posted image

hvala tany user posted image jaz tudi se upam, ceprav si ne upam upati prevec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5882
1.4.2008 16:06:21   
binica
Ja, jaz tudi držim pesti zate Ancica in še za ostale, ki se matrate... Itak da bo user posted image user posted image user posted image
Tany a se počutiš kaj drugače sicer? Jaz vem, da me je na začetku skoz lulat tiščalo, pa križ bolel,... je pa res to eno najlepših obdobij v življenju, če seveda nimaš nekih hudih slabosti. Kdaj pa nameravaš mami povedat? Kakšno je pa to stanovanje, ki sta ga dobila - a je večje kot to, ki ga imata sedaj in ali je zelo oddaljeno od tega kraja kjer sedaj živita?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5883
1.4.2008 16:10:18   
_ancica_
hvala binica user posted image ...enkrat nam bo ze uspelo user posted image user posted image  

ej tany...sem te hotla nekaj vprasat...veliko punc pravi, da so imele povecano sluz ko so postale user posted image a se tebi tudi to dogaja???

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5884
1.4.2008 16:17:04   
binica
Ja, meni se je tudi to dogajalo.... počasi se spomini vračajo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5885
1.4.2008 16:19:12   
tany83
Binica.. stanovanje ni veceje, je tam priblizno kot to, le da ima samo 1 kopalnico, kar mi je boljs, ker mi je grozno zoprno 2 kopalnici pucat...
ma pa prostore lepse razporejene kot to k sva zdaj in je na lepsem kraju, je pa to tud v puerto plati in je blizje plazi, lahko pes gre user posted image  in ma lepsi pogled na morje z balkona, ker je blizje morje... pa mirno je fuul tam, nobenega prometa in lepa okolica... meni je bolj vsec, bomo videli kako bo ko se preseliva...

povedala pa nisem se nobenemu, da sem user posted image  razen vam tle na rr.. bova povedla verjetno kmal...user posted image

ancica jaz nekaj fuul sluzi nama, ker je niti med O nikol nisem mela... je pa res, da jo je mal vec kot ponavad, vcasih cutis, da neki ven pride user posted image user posted image user posted image  kaka kapiljica user posted image user posted image user posted image

drgac pa meni ne gre za jest, lahko pojem le en kos kruha v dnevu in sem ok... mi precej smrdi hrana user posted image  to mi zdaj zacenja ene 2 dni...

najhujs so prsa, k me tok bolijo in tiscijo, da bi si jih proca dala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5886
1.4.2008 16:24:58   
_ancica_
tany...glej da ne bos taka bogica kot soncnica ...sicer pa nimas kaj, malo bo treba potrpet na zacetku, sej potem malo kasneje bo ze boljse user posted image  user posted image ...ti tudi cokolada ne pase vec??? user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5887
1.4.2008 16:32:17   
tany83

tany...glej da ne bos taka bogica kot soncnica ...sicer pa nimas kaj, malo bo treba potrpet na zacetku, sej potem malo kasneje bo ze boljse user posted image  user posted image ...ti tudi cokolada ne pase vec??? user posted image

ja saj vem ja to pac spada k user posted image  (se zmer ne morem verjet, da je res user posted image )
ne sladko mi ne gre za jest... vceraj je moj ko sva sla od frizerke sel kupit neki sladkega, ma sem rekla ti kar jej, meni ne gre... pa se mi sam veselo smeje... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5888
1.4.2008 16:36:19   
_ancica_

ja saj vem ja to pac spada k user posted image  (se zmer ne morem verjet, da je res user posted image )
ne sladko mi ne gre za jest... vceraj je moj ko sva sla od frizerke sel kupit neki sladkega, ma sem rekla ti kar jej, meni ne gre... pa se mi sam veselo smeje... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5889
1.4.2008 16:37:46   
NAJBOLJŠA
Men je pasaki ****k kislo jest....solate, kumarice pa tak...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5890
1.4.2008 16:38:46   
NAJBOLJŠA
Kr neki...Pasalo mi je kislo jest, sem hotla povedat...user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 5891
1.4.2008 16:50:22   
_ancica_

Kr neki...Pasalo mi je kislo jest, sem hotla povedat...user posted image user posted image user posted image

sem ze veckrat slisala, da nosecnicam rado pase kaj kislega, kot so npr kumarce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5892
1.4.2008 16:55:56   
tany83

sem ze veckrat slisala, da nosecnicam rado pase kaj kislega, kot so npr kumarce user posted image

tud jaz sem to slisala... sam meni zankrat se ne... mogoce so to kasneje pojaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5893
1.4.2008 17:04:51   
spps
eto mene spet en mal nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
men pa paše kislo in sladko že od nekdaj.enkrat sem kozarec kumarc pojedla namest čipsa zraven tvuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5894
1.4.2008 17:11:23   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

eto mene spet en mal nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
men pa paše kislo in sladko že od nekdaj.enkrat sem kozarec kumarc pojedla namest čipsa zraven tvuser posted image user posted image

namest cipsa al s cipsom??? hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Men tudi vcasih zapase kisle kumarce jest, ful so mi dobre s sirom user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5895
1.4.2008 17:12:27   
tany83

no saj kumarice so bolj zdrave od cipsa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5896
1.4.2008 17:23:17   
spps
user posted image user posted image user posted image ja so bolj zdraveuser posted image user posted image user posted image čokolada pa še je vedno zakon,se bi lažje odpovedala murkam user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5897
1.4.2008 17:26:06   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image ja so bolj zdraveuser posted image user posted image user posted image čokolada pa še je vedno zakon,se bi lažje odpovedala murkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5898
1.4.2008 17:41:24   
tany83
hm.. men pa cokolada zdaj ne gre.. v bistvu mi nic ne gre... edin ajvar bi jedlauser posted image user posted image user posted image  pa sloh nevem zakaj... pa tle ga nimajo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5899
1.4.2008 17:48:24   
_ancica_

hm.. men pa cokolada zdaj ne gre.. v bistvu mi nic ne gre... edin ajvar bi jedlauser posted image user posted image user posted image  pa sloh nevem zakaj... pa tle ga nimajo user posted image

user posted image user posted image user posted image najbrz zato, ker ga nimate tam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?