|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
31.3.2008 21:15:07   
Anonimen
uredu, jutri mam kolokvij iz komunikologije, pa se mi ne da najbolj učit, sej se hvala bogu tut ni veliko, pol pa začnem z ekonomijo... drugače sem pa lena, za vikend sem uživala s fantom na morju, je že full sonček in prov paše se malo posončit...malo me daje pomladanska utrujenost, sam bom mogla kmalu, dat na full power, da čimprej naredim obveznosti.. drugače pa, če imam čas rada preberem malo rr, da vidim kaj se dogaja, grem ven, uglavnem je kar pestro...aja, pa komaj čakam poletjeuser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 5851
31.3.2008 21:16:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tancy

uredu, jutri mam kolokvij iz komunikologije, pa se mi ne da najbolj učit, sej se hvala bogu tut ni veliko, pol pa začnem z ekonomijo... drugače sem pa lena, za vikend sem uživala s fantom na morju, je že full sonček in prov paše se malo posončit...malo me daje pomladanska utrujenost, sam bom mogla kmalu, dat na full power, da čimprej naredim obveznosti.. drugače pa, če imam čas rada preberem malo rr, da vidim kaj se dogaja, grem ven, uglavnem je kar pestro...aja, pa komaj čakam poletjeuser posted image
pol se pa kar potrudi,da se čimprej znebiš obveznosti,bolj lepo in toplo ko bo ,težje se boš učila.user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5852
31.3.2008 21:18:19   
Anonimen
to maš prav, sploh, ker mam fanta na morju, in grem za vikend, tko rada k njemu.... čeprav sem ponavadi najbl efektivna k mi orgn voda teče v grlouser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 5853
31.3.2008 21:20:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tancy

to maš prav, sploh, ker mam fanta na morju, in grem za vikend, tko rada k njemu.... čeprav sem ponavadi najbl efektivna k mi orgn voda teče v grlouser posted image
ja če se učiš fiziologijo telesa,ni čudn da te pol lovi časuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5854
31.3.2008 21:25:45   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

to pa to,sem že mojmu rekla,da se boma mogla bolj potrudituser posted image user posted image user posted image user posted image sam da pridem na G pregled,pol bomo pa vidli kaj bo.ancia,res upam,da tud tvoje user posted image  ne bouser posted image user posted image user posted image

mogoce bo pa treba zacet telovadit vsak dan, tako kot sta tany in njen user posted image   user posted image ...sploh ne vem kaj bi se probala, noge v luft in povstr pod rit sem ze parkrat, pa se vedno ni rezultata, celo tisto smesno Jonasovo metodo sem prebirala zadnjic, pa se mi zdi da je tudi to kr neki... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem  mu tud rekla,da boma ta mesec vsak danuser posted image user posted image user posted image da kr naj si oddahne dok ne mormauser posted image user posted image user posted image

najboljse da res vsak dan, tako nimas kaj za zgresit hahaha user posted image user posted image user posted image vcasih se mi moj ze kar smili, ker ga non stop napadam user posted image user posted image user posted image sej ne da mu ni do tega, samo smesno je user posted image

moj je tud ponavad v šoku,ker zdaj jaz ponavadi pobudnik za akcijo,včasih sem zaspala,ko sem ga čakala,da pride domov iz službeuser posted image user posted image user posted image zdaj pa se ne spomnim,kdaj sem nazadnjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vse za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5855
31.3.2008 21:29:09   
spps
ancica,kaj bo z nama?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5856
31.3.2008 21:36:44   
_ancica_

ancica,kaj bo z nama?user posted image user posted image user posted image user posted image

nimam pojma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5857
31.3.2008 21:51:31   
spps

nimam pojma user posted image user posted image user posted image

jst tud neuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5858
31.3.2008 21:57:42   
_ancica_
zdaj pa se bom poslovila za nekaj casa...no saj verjetno bom nazaj, ampak boste vse ze lepo spanckale oz slonckale (spps user posted image ), tako da vam zelim lep vecer in lahko nocko, pa se jutri spet beremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5859
1.4.2008 7:29:01   
sončika84
dobro jutro! Kaj je kaj novega? Dolg me ni blo tuki gor. Mi je računalnik crknu. Zdaj pa sem v službi pa mam ravno čas in sem rekla da grem mal pozdravt vas,čvekice! user posted image Kako smo kaj? Jaz kar v redu. odštevam dni do bolniške,ko mi ne bo treba delat. samo še dons pa jutr pa četrtek. jupiii!!!!! Kaj mamo kako novo nosečko?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5860
1.4.2008 9:04:03   
sončnica24
Hojla čveke, sončika imamo jo imamo naša Tany je nova user posted image .

Zdaj pa mam malce več časa kot včeraj tako da sem vse prebrala pa se še enkrat user posted image od sreče, res Tany niti sanjat si ne moreš kako sem vesela za tebe, verjetno zato ker si tako daleč od doma pa ker vem da si full full želiš user posted image .

Upam pa da se ne boš nalezla mojih slabosti ker to je živ obup res, to da še ti je dva dni slabo še gre, kar pa je že en mesec to pa je živa katastrofa.

Drugače pa ja tudi jaz dosti manj pojem pa slabo mi je še vedno, sicer sem včeraj res travo pokosila lepo počasi pa rožice posadila pa popoldne še po trgovinah letala, zvečer pa padla v postlo kot ubita.

Pa še glede luštov okrog hrane, mi smo si v soboto zunaj pekli zato ker je bil full lep dan in so si vsi sosedi pekli in je full dišalo pa smo si potem popoldne mi tudiuser posted image .

Je pa res da imam full čudne lušte zadnjiš so se mi pacane kumare zaluštale (to so sveže nabrane pa za kak dan ali dva v kis dane potem pa jih samo režeš in ješ njami), teh si sicer zdaj ne morem privoščit drugače pa res jem predvsem tisto kar mi zadiši tako kot mi je g. rekla jejete tisto kar vam paše pa četudi bo vsak dan istouser posted image .

Pa še to ne poslušat tet ki pravijo da moraš jest za dva user posted image

Tany če imaš željo klepetat s svojimi nosečkami oz. tistimi ki imajo isti mesec rok se jim lahko pridružiš na Nosečnost - čvekanje v pričakovanju, samo moraš najt tiste ki imajo PDP isti mesec kot ti.

Drugače pa uživaj 100 na uro. Ancica zdaj pa res upam da se nama kmalu pridružiš in pa Spps ti tudi. Potem pa moramo še na gantar počakat upam da se bo kmalu odločla za user posted image

Sem dovolj za enkrat napisala bom še potem kaj ker drugače ne bom do 5ih zvezdic prišla nikoli user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 5861
1.4.2008 9:23:59   
sončnica24
Aha to še tany si spraševala v katerem mesecu sem po koledarju na RR sem v 9. oz. 10, se pravi sem noseča polnih 8. oz. 9 tednov (dva tedna zato ker še vedno čakam na NS, da vidi kako je user posted image velik ker je možno da sem malce bolj pozno zanosila, se je O prestavila za kak dan).

Sem pa zdaj gledala te svoje tickerje, tam pa piše da še je 205 dni do poroda, tako da lahko tudi tam malce spremljaš kako daleč semuser posted image .

Bom pa najbolje vedela ko bom prišla z NS, tako da zdaj čakam na to, čeprav se mi res zdi da me je full pozno naročla 21.4user posted image .

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 5862
1.4.2008 9:54:35   
sončika84
a res????? Tany je user posted image ?? Supeeeerrr!!!user posted image user posted image user posted image user posted image TANY, iskrene čestitke!! Sem vesela zate! Pa lepo nosečnost ti želim!

Neposredna povezava do sporočila: 5863
1.4.2008 13:08:36   
sončnica24
Čvekice in srečka nosečka, jaz se za danes poslavljam pa vam želim en lep dan in da napišete kaj lepega da bom jutri lahko brala kaj novegauser posted image .

Lepo se mejte jaz sem se zdaj najedla in grem malo počivat še dokler moj ne pride.

Pa pa

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 5864
1.4.2008 14:37:49   
tany83
Ojla cvekice kako ste....

jaz sem ze pokonc... tko slabo spim user posted image , skoz se zbujam...

danes tle pada dez in grmi in mi je tko lepo, da sem noter, ker ze dolgo ni blo dezja mi je super da mal pada...

Soncnica pol pa se bo teb kmal poznat zacelo, da si user posted image , se malo in bos izven nevarnosti user posted image , waoo kako gre hitro... tvoj ticker je fuul dober tvoja bebica je ze lepa... zdaj si bom jaz tud nastimala user posted image user posted image user posted image

sem se odlocla da drug teden g poklicem in se narocim, ker itak me pred 9 tednom po moje ne naroci... zdaj se odseliva vse porihtava in pol se narocim na pregled...user posted image  in upam, da bo vse OK...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 5865
1.4.2008 14:55:21   
spps
pozdravljeneuser posted image user posted image user posted image kako ste nosečkeuser posted image user posted image user posted image ?jaz pa sem  se zdajle najedla,sedaj pa mi ni do ničesar več.zdaj me poleg vremena matra še prestavitev ureuser posted image sej bo boljš,ko se navadimuser posted image user posted image user posted image in kaj novega?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5866
1.4.2008 15:08:27   
tany83
ojla spps...

kako si???

jaz si ticker stimam user posted image user posted image user posted image   jaz sem OK, sicer sem drisko dobila... hudic ja user posted image user posted image user posted image  pa ne morem nic vzet...

zdaj jem kruh in pijem belo kavo....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5867
1.4.2008 15:09:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojla spps...

kako si???

jaz si ticker stimam user posted image user posted image user posted image   jaz sem OK, sicer sem drisko dobila... hudic ja user posted image user posted image user posted image  pa ne morem nic vzet...

zdaj jem kruh in pijem belo kavo....
sej prebavnih mtenj si že navajenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače sem pa mal utrujena in lena-tud pri meni ni nič novegauser posted image user posted image user posted image user posted image ti si kr fino trakec naštimajuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5868
1.4.2008 15:11:00   
spps
si že ga naštimala,to pa je brzina,a si si zračunala,kdaj približno naj bi mela rok?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5869
1.4.2008 15:21:39   
_ancica_
Hojla punce moje user posted image

danes sem malo hitreje vstala, ker moram popravit tiste koledarje in jih poslat mojemu ociju v slovenijo (po mailu seveda user posted image ), potem moram pa malo pospravit ker vceraj nisem nic.

soncnica...21. april bo kmalu tu, bos vidla, tedni sibajo sto na uro...se malo pa bo mali prijokal na dan user posted image user posted image

spps.
..a se se nisi navadla na novo uro user posted image user posted image user posted image mi smo jo premaknil skor kak mesec pred vami, pa sploh nisem opazila...ampak verjetno zato, ker mi ni treba nikamor user posted image

tany
...iiiiiii...kak luskan trakec imas...tvoja pikica te ze slisi (sem prebrala da ze ima useska ucke, nogice,...), zato moras pazit  kaj govoris user posted image
A potem se bosta res ze v petek selila???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5870
1.4.2008 15:26:25   
tany83
ojla...

spps... rok naj bi mela tam okol 5. al pa 6. december (5. decembra ima drgac moj mozek rojstni dan user posted image user posted image user posted image  zanimivo a ne???)

ancica... po vsej verjetnosti se seliva v petek, danes zjutraj je reku un moz naj pride moj tja, ker ga vceraj pop ni blo, je pa reku, da je stanovanje prosto... user posted image  bom mela velik dela, za pakirat, pa hladilnik moram odklopit in opucat user posted image

zdaj mi je pa se fajn slabo, upam da ne bo bruhala... hudica ja, me je soncnica nalezla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5871
1.4.2008 15:32:47   
NAJBOLJŠA
Morgen.
No, zdej pa vidim, da me sploh nihče ne pogreša...user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že vstala, pa tudi z razgovora za službo sem že....
Kaj pa ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5872
1.4.2008 15:40:09   
_ancica_

ojla...

spps... rok naj bi mela tam okol 5. al pa 6. december (5. decembra ima drgac moj mozek rojstni dan user posted image user posted image user posted image  zanimivo a ne???)

ancica... po vsej verjetnosti se seliva v petek, danes zjutraj je reku un moz naj pride moj tja, ker ga vceraj pop ni blo, je pa reku, da je stanovanje prosto... user posted image  bom mela velik dela, za pakirat, pa hladilnik moram odklopit in opucat user posted image

zdaj mi je pa se fajn slabo, upam da ne bo bruhala... hudica ja, me je soncnica nalezla user posted image user posted image user posted image

ooo bogica user posted image upam, da bo kmalu minilo, pa ne naprezaj se prevec user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5873
1.4.2008 15:41:10   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Morgen.
No, zdej pa vidim, da me sploh nihče ne pogreša...user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že vstala, pa tudi z razgovora za službo sem že....
Kaj pa ve?

NAJBOLJSA...seveda smo te pogresale user posted image Kako je slo na razgovoru???

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5874
1.4.2008 15:46:49   
tany83

ojla...

ooo bogica user posted image upam, da bo kmalu minilo, pa ne naprezaj se prevec user posted image

sej bo, to pac spada k user posted image , se mi zdi da mi je vsak dan bolj slabo... pa tud zmer bolj cudna sem, na momente sem polna energije pol pa bi kar spala, pa sem taka kot da mi vse manjkauser posted image user posted image user posted image

sej bos kaml ti tud na istem user posted image user posted image user posted image

kako kaj kaze???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?