|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
31.3.2008 16:22:31   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...zdaj pa ti napisi se enkrat tvoje znake ta mesec user posted image si imela obcutek, da bo M prisla ali ne??? 

hm... moji znaki so bli, da so me  od nedelje (prejsne)  nenormalno bolele prsi, pa povecale so se, bolj polne mam... pa kriz me je tkooo bolele, se enkrat bolj kot pred user posted image ... zdaj me ne vec tko mocno, prsa pa so vsak dan hujsuser posted image user posted image user posted image

da bo M prsila??? hm nevem, niti ne... nisem bla tko zivcna, pa tud drgacen obcutek, na trenutke je bila bolecina kot da se bo vlila, pol pa nic.... fuul cudno... ponavadi sem pred user posted image  grooozno napeta v spodnjem delu trebuha, zdaj nisem...  je tko, da je pr vsaki user posted image  drugace...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5776
31.3.2008 16:23:03   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Kaj delate?
Mene tko ven vleče, pa mam tolk not za naredit....user posted image user posted image user posted image user posted image

imate lepo vreme tam? tukaj je danes tako oblacno in megleno, da se nic ne vidi okoli user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5777
31.3.2008 16:23:45   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Kaj delate?
Mene tko ven vleče, pa mam tolk not za naredit....user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se kar le sedim in klepetam user posted image user posted image user posted image

bi pa mogla jaz tud kaj nardit... npr... sobo pospravt, se posebi, ker bo moj kaml doma in pol greva user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5778
31.3.2008 16:24:22   
binica
PA SEJ NE MOREM VERJET!!!!

Danes se po dolgem času malo prikradem med Internacionalke in preberem TAKO LEPO NOVICO, da mi je kar solzica spolzela po ličku. Ej Tany, iskrene iskrene čestitke še iz moje strani. Ne morem verjet, sem tako vesela zate!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5779
31.3.2008 16:26:16   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: binica

PA SEJ NE MOREM VERJET!!!!

Danes se po dolgem času malo prikradem med Internacionalke in preberem TAKO LEPO NOVICO, da mi je kar solzica spolzela po ličku. Ej Tany, iskrene iskrene čestitke še iz moje strani. Ne morem verjet, sem tako vesela zate!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

jaz tud kar ne morem verjet, da sem ugledala dve user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5780
31.3.2008 16:26:20   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

tany...zdaj pa ti napisi se enkrat tvoje znake ta mesec user posted image si imela obcutek, da bo M prisla ali ne??? 

hm... moji znaki so bli, da so me  od nedelje (prejsne)  nenormalno bolele prsi, pa povecale so se, bolj polne mam... pa kriz me je tkooo bolele, se enkrat bolj kot pred user posted image ... zdaj me ne vec tko mocno, prsa pa so vsak dan hujsuser posted image user posted image user posted image

da bo M prsila??? hm nevem, niti ne... nisem bla tko zivcna, pa tud drgacen obcutek, na trenutke je bila bolecina kot da se bo vlila, pol pa nic.... fuul cudno... ponavadi sem pred user posted image  grooozno napeta v spodnjem delu trebuha, zdaj nisem...  je tko, da je pr vsaki user posted image  drugace...

zanimivo, mene so prsi ful mocno bolele par mesecev nazaj, res ful mocno, ampak sem jo vseeno dobila user posted image zdaj me pa tudi bolijo ampak ni tako hudo, spodaj sem pa napeta kot ponavadi, tako da verjetno ne bo nic...je pa res, da smo si punce razlicne, tako da se nikoli ne ve  user posted image mene tudi na momente zacene zvijat in v krizu bolet, potem pa spet mine...ampak imam to skoraj vsak mesec par dni pred M user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
31.3.2008 16:29:52   
tany83
punce zdaj vam morem se povedat, neki smesnega... user posted image user posted image

gre moj v soboto zvecer okol 11 ih, ko se vracava z vecerje, v lekarno kupit test... jaz cakam v avtu...

vidim, da se on veselo smeje neki noter in pogovarja, si misim, po moje pozna unga k dela tam user posted image

pride v avto in rece ma ne mores verjet... jaz: kaj???

v lekarni dela moj bratranec user posted image user posted image user posted image

in mu recem, da naj mi da nosecniski test in un vsa vesel, waooo... super... a je zena noseca user posted image user posted image user posted image

pades dol, jaz ce bi bil kak poznan bi rekal, naj ni da kake tablete, sam testa sigurno ne bi kupila user posted image user posted image user posted image

je pa reku, da itak zivi bolj proc in ne bo nobenmu nic rekel, upam...user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5782
31.3.2008 16:31:38   
_ancica_

punce zdaj vam morem se povedat, neki smesnega... user posted image user posted image

gre moj v soboto zvecer okol 11 ih, ko se vracava z vecerje, v lekarno kupit test... jaz cakam v avtu...

vidim, da se on veselo smeje neki noter in pogovarja, si misim, po moje pozna unga k dela tam user posted image

pride v avto in rece ma ne mores verjet... jaz: kaj???

v lekarni dela moj bratranec user posted image user posted image user posted image

in mu recem, da naj mi da nosecniski test in un vsa vesel, waooo... super... a je zena noseca user posted image user posted image user posted image

pades dol, jaz ce bi bil kak poznan bi rekal, naj ni da kake tablete, sam testa sigurno ne bi kupila user posted image user posted image user posted image

je pa reku, da itak zivi bolj proc in ne bo nobenmu nic rekel, upam...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa nameravata povedat vajinim starsem???

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5783
31.3.2008 16:32:38   
tany83

zanimivo, mene so prsi ful mocno bolele par mesecev nazaj, res ful mocno, ampak sem jo vseeno dobila user posted image zdaj me pa tudi bolijo ampak ni tako hudo, spodaj sem pa napeta kot ponavadi, tako da verjetno ne bo nic...je pa res, da smo si punce razlicne, tako da se nikoli ne ve  user posted image mene tudi na momente zacene zvijat in v krizu bolet, potem pa spet mine...ampak imam to skoraj vsak mesec par dni pred M user posted image

ja jaz tekih znakov nikol pred user posted image  nisem mela... prsi so bolele ma ne tako, sam mal ob strani, pa tud tko velike nikol niso ble... zdaj se vsaj vidi da neki mam user posted image user posted image

kriz pa tud ne na tak nacin... user posted image

je pa res vsaka user posted image  ma drugacne znake... tko, da je najboljs pocakat in ce zamuja test nardit... je tezko pr teh stvareh pameten bit... ker sej ves kako je... jaz sem mislila, da niti O nisem mela ta mesec, ker nimam pojma kdaj jo bi mela??? ni blo nobenega spikanja...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5784
31.3.2008 16:35:02   
tany83
user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa nameravata povedat vajinim starsem???

ta teden nardiva se en test, da se prepricava in da bo crtica bolj debela user posted image user posted image user posted image
pokliceva G, se narocim in pol ko pridem od pregleda, ce rece da je srcek user posted image .. bova povedala... mojo mamo bo itak kap user posted image user posted image user posted image

sam zaenkrat sam druzini poveva, ker nikol ne ves, je veliko splavov tja do 3 meseca... ceprav po moje moj komi caka, da pove... po moje ne bo zdrzal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5785
31.3.2008 16:35:17   
_ancica_

ja jaz tekih znakov nikol pred user posted image  nisem mela... prsi so bolele ma ne tako, sam mal ob strani, pa tud tko velike nikol niso ble... zdaj se vsaj vidi da neki mam user posted image user posted image

kriz pa tud ne na tak nacin... user posted image

je pa res vsaka user posted image  ma drugacne znake... tko, da je najboljs pocakat in ce zamuja test nardit... je tezko pr teh stvareh pameten bit... ker sej ves kako je... jaz sem mislila, da niti O nisem mela ta mesec, ker nimam pojma kdaj jo bi mela??? ni blo nobenega spikanja...

prava znanost je razumet zadevo, ni kaj user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa kmalu dobila novo zvezdico...jupi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5786
31.3.2008 16:36:21   
tany83

\prava znanost je razumet zadevo, ni kaj user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa kmalu dobila novo zvezdico...jupi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

sam se 3 poste... user posted image user posted image user posted image

go, go ancica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5787
31.3.2008 16:38:38   
_ancica_

ta teden nardiva se en test, da se prepricava in da bo crtica bolj debela user posted image user posted image user posted image
pokliceva G, se narocim in pol ko pridem od pregleda, ce rece da je srcek user posted image .. bova povedala... mojo mamo bo itak kap user posted image user posted image user posted image

sam zaenkrat sam druzini poveva, ker nikol ne ves, je veliko splavov tja do 3 meseca... ceprav po moje moj komi caka, da pove... po moje ne bo zdrzal user posted image user posted image user posted image

ja najboljse da se malo pocakata, da se prepricata da je vse ok user posted image upam, da ne bo kaksnih komplikacij. Je res da je kar nekaj moznosti za zgodnji splav, ampak nic razmisljat o tem...vse bo dobro, bos vidla user posted image Jaz tudi ne bi povedala takoj, bi pocakala vsaj kak mesec, dva...ceprav je tezko skrivat veselje pred drugimi user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5788
31.3.2008 16:41:56   
tany83

ja najboljse da se malo pocakata, da se prepricata da je vse ok user posted image upam, da ne bo kaksnih komplikacij. Je res da je kar nekaj moznosti za zgodnji splav, ampak nic razmisljat o tem...vse bo dobro, bos vidla user posted image Jaz tudi ne bi povedala takoj, bi pocakala vsaj kak mesec, dva...ceprav je tezko skrivat veselje pred drugimi user posted image

Je tezko cakat da poves ja... ker itak bi vsem povedal, ker si tko vesel user posted image

saj prej al slej se razve, ker sej ves kako so mame, ne morejo tiho bit user posted image

sej bomo videli kako bo, zdaj najprej morem dat pregled skoz in res upam, da je vse OK... ker mene je kar strah, da bo kaj slo narobe... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5789
31.3.2008 16:42:28   
_ancica_

\prava znanost je razumet zadevo, ni kaj user posted image user posted image user posted image

HURAAAAAA...koncno mi je uspelo dobit peto zvezdico! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
31.3.2008 16:43:22   
_ancica_

Je tezko cakat da poves ja... ker itak bi vsem povedal, ker si tko vesel user posted image

saj prej al slej se razve, ker sej ves kako so mame, ne morejo tiho bit user posted image

sej bomo videli kako bo, zdaj najprej morem dat pregled skoz in res upam, da je vse OK... ker mene je kar strah, da bo kaj slo narobe... user posted image

ne ne tany...nic ne bo narobe user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
31.3.2008 16:52:43   
tany83

HURAAAAAA...koncno mi je uspelo dobit peto zvezdico! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeee....

CESTITAM

zdaj jih mas pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse mozne... user posted image user posted image user posted image

p.s. sem vidla, da si dala na taged sliko tebe in tvojega. user posted image user posted image user posted image  a si se resla vsiljivcev tko????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5792
31.3.2008 16:53:35   
tany83

ne ne tany...nic ne bo narobe user posted image

bom pozitivno poskusala razmisljat user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
31.3.2008 17:01:21   
_ancica_

jeeeeeeeeee....

CESTITAM

zdaj jih mas pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse mozne... user posted image user posted image user posted image

p.s. sem vidla, da si dala na taged sliko tebe in tvojega. user posted image user posted image user posted image  a si se resla vsiljivcev tko????? user posted image user posted image user posted image

zdaj sva obe kot kak hotel s petimi zvezdicami hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se resila nadleznezev tam na tagged-u ja  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5794
31.3.2008 17:06:56   
tany83
super, sam da si se jih resla... user posted image user posted image user posted image

si morem naredit neki za jest, ker mi ze kruli v zelodcu user posted image ...

jaz bi fuuul ajvar jedla in meso na zaru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5795
31.3.2008 17:10:19   
_ancica_

super, sam da si se jih resla... user posted image user posted image user posted image

jaz bi fuuul ajvar jedla in meso na zaru user posted image user posted image user posted image

brez dvoma...nosecka si!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
31.3.2008 17:12:12   
tany83

brez dvoma...nosecka si!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a res??? user posted image user posted image user posted image ... upam, da me bo g narocil na pregled kmal, ker cene me bo pobralo od cakanjauser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5797
31.3.2008 17:16:21   
_ancica_

a res??? user posted image user posted image user posted image ... upam, da me bo g narocil na pregled kmal, ker cene me bo pobralo od cakanjauser posted image user posted image

baje naj bi bil prvi pregled enkrat do 10. tedna. Ti si verjetno trenutno v 5em oz 6em, tako da upam, da bos kmalu imela pregled user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
31.3.2008 17:24:25   
tany83

baje naj bi bil prvi pregled enkrat do 10. tedna. Ti si verjetno trenutno v 5em oz 6em, tako da upam, da bos kmalu imela pregled user posted image

ja, po mojih izracunih naj bi bla v 5. tednu... ponavad mas v 8. al pa 9. tednu pregled... ma to je se cele 3 tedne user posted image ...  kdo bo zdrzal, da ne povem naprej user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5799
31.3.2008 17:28:34   
_ancica_
tany...mogoce te bo pa ze prej sprejel G  user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?