|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
31.3.2008 15:40:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...a te pobarvamo roza na seznamcku??? user posted image
mora najprej napisat ,da je nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5751
31.3.2008 15:41:37   
_ancica_
Punce, vceraj sva pa midva z mojim user posted image imela prvo obletnico poroke!!! user posted image user posted image user posted image Sva sla na vecerjo...mmmm je blo ful dobro, sem se taaakoooo najedla user posted image user posted image user posted image potem sva pa se proslavila z user posted image  user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5752
31.3.2008 15:42:03   
Šarki
ke pa je seznam?? a mi data link prosim

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5753
31.3.2008 15:42:12   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

mora najprej napisat ,da je nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

najbrz hoce se enkrat testek ponovit user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5754
31.3.2008 15:43:01   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

ke pa je seznam?? a mi data link prosim

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2403495&mpage=109

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5755
31.3.2008 15:43:07   
tany83
Fulll hvala vsem... se kar ne morem verjet, da se to dogaja... zdaj pa se morem narocit na pregled, da vidim ce je vse OK, ce je srcek user posted image user posted image user posted image ... kar ne morem verjet user posted image user posted image user posted image

sem sla se na zanositev napisat, da sem ugledala user posted image .... user posted image user posted image user posted image

zdaj pa mocno navijam, da spps in ancica pridejo za mano user posted image user posted image user posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5756
31.3.2008 15:44:17   
tany83

IZVIRNO SPOROČILO: spps

najbrz hoce se enkrat testek ponovit user posted image

user posted image user posted image user posted image  sej ga bom, cperav je moj reku, da ni potrebe... sam vseenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5757
31.3.2008 15:44:34   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Fulll hvala vsem... se kar ne morem verjet, da se to dogaja... zdaj pa se morem narocit na pregled, da vidim ce je vse OK, ce je srcek user posted image user posted image user posted image ... kar ne morem verjet user posted image user posted image user posted image

sem sla se na zanositev napisat, da sem ugledala user posted image .... user posted image user posted image user posted image

zdaj pa mocno navijam, da spps in ancica pridejo za mano user posted image user posted image user posted image ...

ja, da bomo lahko vse skupaj srkale ananasov sok pod palmami na kubi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5758
31.3.2008 15:45:18   
tany83

Punce, vceraj sva pa midva z mojim user posted image imela prvo obletnico poroke!!! user posted image user posted image user posted image Sva sla na vecerjo...mmmm je blo ful dobro, sem se taaakoooo najedla user posted image user posted image user posted image potem sva pa se proslavila z user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image ... midva bova mela tud kmal user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5759
31.3.2008 15:46:23   
tany83

ja, da bomo lahko vse skupaj srkale ananasov sok pod palmami na kubi user posted image user posted image user posted image user posted image

to je pa res ja user posted image user posted image user posted image  komi cakam...user posted image user posted image user posted image  waooo bo lepo user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5760
31.3.2008 15:46:31   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image ... midva bova mela tud kmal user posted image

zdaj bosta imela kaj za proslavljat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5761
31.3.2008 15:47:33   
tany83

zdaj bosta imela kaj za proslavljat user posted image user posted image user posted image user posted image

ja upam, da bo vse OK in bova lahko mela lepo obletnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5762
31.3.2008 15:47:34   
_ancica_
tany...jst te bom kr pobarvala v roza...user posted image user posted image user posted image ne morem vec zdrzat!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5763
31.3.2008 15:48:13   
tany83

tany...jst te bom kr pobarvala v roza...user posted image user posted image user posted image ne morem vec zdrzat!!! user posted image user posted image user posted image

ti me kar daj, bom ponosna rozika user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5764
31.3.2008 15:52:08   
_ancica_

ti me kar daj, bom ponosna rozika user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

sem ze!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5765
31.3.2008 15:55:45   
tany83

sem ze!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala...

aja se to, danes verjetno podpiseva pogodbo za novo stanovanje in, ce bo vse po sreci se v petek seliva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5766
31.3.2008 15:57:12   
_ancica_

hvala...

aja se to, danes verjetno podpiseva pogodbo za novo stanovanje in, ce bo vse po sreci se v petek seliva user posted image user posted image user posted image

super!!!! user posted image user posted image user posted image kok je pa dalec novo stanovanje?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5767
31.3.2008 15:58:18   
NAJBOLJŠA
tany, a se bo vse lepo časovno izšlo, a ne? Flet, pa baby....prima.
tanchi, a je dober a, a, ...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5768
31.3.2008 16:05:01   
tany83

super!!!! user posted image user posted image user posted image kok je pa dalec novo stanovanje?

ni dalec... je blizje centra, sam odmaknjeno dovolj, da je mir... ulica je slepa kjer je stanovanje, ne gre promet skozi, je sam par his okol , pa se te so zaprte okol in okol user posted image .... je blizje plazi, in seveda mam za balokona lep pogled na morje... user posted image

upam, da ni oddano in ga lahko danes najameva, drzte pesti, ker mi je res vsec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5769
31.3.2008 16:09:27   
_ancica_

ni dalec... je blizje centra, sam odmaknjeno dovolj, da je mir... ulica je slepa kjer je stanovanje, ne gre promet skozi, je sam par his okol , pa se te so zaprte okol in okol user posted image .... je blizje plazi, in seveda mam za balokona lep pogled na morje... user posted image

upam, da ni oddano in ga lahko danes najameva, drzte pesti, ker mi je res vsec user posted image user posted image user posted image

drzim pesti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5770
31.3.2008 16:16:23   
_ancica_
sem si trakec popravila...dodala par dni, ker mi je ze kazalo nov cikel user posted image sem vstavila najdalsi ciklus ki sem ga imela v zadnjih 6 mesecih (34 dni), ker je bil apozna O, tako da imam se par dni rezerve user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5771
31.3.2008 16:17:32   
tany83
Hvala user posted image

danes je reku moj user posted image  da pride do 2h domov, da greva pol pogledat tja kaj je na stvari...

tko, da bom mogla zdaj mal spospravit... ker v sobi je kot, da bi bomba padla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5772
31.3.2008 16:17:48   
_ancica_
tany...zdaj pa ti napisi se enkrat tvoje znake ta mesec user posted image si imela obcutek, da bo M prisla ali ne??? 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5773
31.3.2008 16:18:15   
NAJBOLJŠA
Kaj delate?
Mene tko ven vleče, pa mam tolk not za naredit....user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5774
31.3.2008 16:18:56   
tany83

sem si trakec popravila...dodala par dni, ker mi je ze kazalo nov cikel user posted image sem vstavila najdalsi ciklus ki sem ga imela v zadnjih 6 mesecih (34 dni), ker je bil apozna O, tako da imam se par dni rezerve user posted image  

lepo jaz sem pa odstranla mojga user posted image user posted image user posted image

sej mas sam se 3 dni za pocakat, to bo slo hitro user posted image user posted image user posted image  upam, da ne pride user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?