Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 15:36:57
|
|
|
|
tany83
|
ja mormo dosti klepetat.. da bo vedno na prvem mestu ta tema ... jaz sem se perilo spravila prat.... se dobro da mam leptopa nasproti pralnice...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 15:37:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: gantar sončnica... ne jo plašit naše dominikanke.... Saj je ne hočem jo samo malce v dobro voljo spravit najprej me je prestrasla... sam potem sem se pa spomnila da moj kave ne pije dosti.. tko da upam, da so v pravo smer plavali... imaš pa srečo go go go
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 15:39:05
|
|
|
|
tany83
|
ja upam, da so res sli, kamor so meli za it... ker jaz sem ovulacijo mela... tko, da ce ne bo nc... bo vidu on hudica.... bo samo sadje za boljso kvaliteto jedu,,... nc vec mesa in drugih neumnosti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 15:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ne smeš bit tolk kruta do njega... Itak do so šle v pravo smer in so že tam kjer morajo biti oz. je že na poti.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
tany?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:02:31
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar ne smeš bit tolk kruta do njega... Itak do so šle v pravo smer in so že tam kjer morajo biti oz. je že na poti. sej je tud sam reku, da more na dieto... tko da super... bo sadje jedel in bo dieta in se kvaliteta bo boljsa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:04:13
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar tany? ja tuki sem...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:04:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ananas, ... pa sej sama veš kateri so tisti sadeži za
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:07:10
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar ananas, ... pa sej sama veš kateri so tisti sadeži za .... seveda.. vse bova preizkusla pa bo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj misliš, bova danes kar same tle klepetale? ko bi še kera prišla... npr _ancica_
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:27:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar kaj misliš, bova danes kar same tle klepetale? ko bi še kera prišla... npr _ancica_ ja upam, da se nam se katere pridruzi... soncnica je odsla na vikend.. tko smo same midve tle..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:32:56
|
|
|
|
Anonimen
|
sej sjt tud jutri grem k mojim domov, sam pridem že v nedeljo. tako da bo zjutraj malo samevalo...pa sej bomo vse nadoknadle
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:36:43
|
|
|
|
tany83
|
ja... saj mene jutri ne bo dosti tle gor, ker je moj fraj... pa bova kam sla... mogoce na plazo.. se pa v nedeljo spet prikazem...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:43:56
|
|
|
|
sončnica24
|
Uf sta naklepetali pa še samo ena ura je minla. Sem si še malce časa "priborila" sem vas mogla pogledat če pridno klepetate , pa vidim da ste kar pridne . Zdaj pa res grem tako da se tipkamo v ponedeljek, ker zdaj pa res grem, če ne me bo moj odvleko
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
sončnica... hitro bejž da te ne bo doma pustil. moj bi že to naredil Lep vikend
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:46:52
|
|
|
|
tany83
|
moj me tud doma ne bi pustu.. ampak, bi me tud kar lepo odvleku
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Haloooo, mi je gantar dala napotke kje lahko čvekam po mili volji! No, časa nima prav dost, ker se bo piško kmalu zbudu, pa mož pride dam... včasih prav paše bit malo sam in imeti 5 minut miru za RR.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:52:50
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Haloooo, mi je gantar dala napotke kje lahko čvekam po mili volji! No, časa nima prav dost, ker se bo piško kmalu zbudu, pa mož pride dam... včasih prav paše bit malo sam in imeti 5 minut miru za RR. ... prav mas res pase vcasih bit malo sam in klepetat o vsem tle na RR-ju..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 16:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
poznam to, čeprav sem cel dan sama doma, k je možek v službi... Ti kar po milji volji tle klepetaj Aja, mr. bean... ga bom morala mal okarat, naj drugič da dol tisto.... naj bo tak kot njegova hčerka
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 17:02:35
|
|
|
|
tany83
|
hahahahahaha.. ta pa je res dobra
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 17:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh comp mi je šteknu, pol je pa še tast neki hotu, da mu poiščem eno tel. št. na tis-u. Gantar, jah tale Bean... svetovna faca. jah, jst bi cel dan klepetala tle gor z vami, ampak naš tamal hiperaktivc bi mi celo bajto okrog obrnu in razturu. Ga moraš non-stop kontrolirat kaj dela. Takoj je kakšna ****rija. Zadnjič nisem hitr kahlice pospravila in se sam za sekundo stran obrnila, pa je že z rokico drekca držu, ker je tko fajn cmokal med prstki. Danes je pa Božični kaktus našu in ga "sfriziru". Ja, mamo kr pestro.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 17:29:45
|
|
|
|
_ancica_
|
Evo me!!!!!!!!!!!! se ena internacionalna klepetulja!!!! Kako ste moje drage??? A so vas mal razjezil tm na januarskem?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 17:34:21
|
|
|
|
_ancica_
|
Ja kje pa ste zdej hudica! vidm da ste se ze ka fajn nacvekale tukaj tany..hvala za povabilo, sem te pogresala tm na januarski temi...in seveda vse ostale!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 17:35:58
|
|
|
|
tany83
|
ojla ancica.... ne razjezili ne.... sam ce jaz vidim, da nekoga moja prisotnost moti se umaknem... enanobene.. tvoj tamali pa je res car... joj, kok sem se zdej nsmejala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 17:42:10
|
|
|
|
_ancica_
|
ja sej te razumem...ne vem kaj jih tako moti nas klepet sej nismo edine...grem stavit, da je bilo isto preden smo me prisle na forum. Verjamem pa da se je vcasih tezko vkljucit v pogovor...kakorkoli ze, zdaj smo tukaj in lahko cvekamo po mili volji
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?