Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 19:54:37
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar a to pa nimata namen? kaj pa vem. Za 1x nama se ni treba
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 19:54:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Znaki so hudič ja A vidim prav da ena živi v Dominikanski republiki? da vidis prav..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 19:58:40
|
|
|
|
Taula
|
Taula...kako se kaj pocutis kot nosecka? Kot želvica Boste same videle kmalu Tany83....sem ti fovš. Kako si pa tam pristala če ni skrivnost? Ljubezen, služba?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:01:21
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Taula...kako se kaj pocutis kot nosecka? Kot želvica Boste same videle kmalu Tany83....sem ti fovš. Kako si pa tam pristala če ni skrivnost? Ljubezen, služba? ja upam, da bomo lahko kamlu same ugotovile vse smo fovs tany
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:01:47
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Taula...kako se kaj pocutis kot nosecka? Kot želvica Boste same videle kmalu Tany83....sem ti fovš. Kako si pa tam pristala če ni skrivnost? Ljubezen, služba? ljubezen (ampak ne do morja in toplote)
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:02:29
|
|
|
|
ZARA
|
Taula, kak si luštna. Sem že tiho.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:03:03
|
|
|
|
tany83
|
joj ancica, pa ne bit taka kot druge, da si mi fous (se hecam)... pa saj ti si blizu mene
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:03:09
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Ojla! Jaz bi pa z veseljem živela nekje ob morju, na toplem.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:04:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica Ojla! Jaz bi pa z veseljem živela nekje ob morju, na toplem. ... saj jaz tud fuuul uzivam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:05:32
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 joj ancica, pa ne bit taka kot druge, da si mi fous (se hecam)... pa saj ti si blizu mene hahaha...je pa res da sem blizje tebi kot ostale
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:05:42
|
|
|
|
Anonimen
|
tany... morje... a je danes spet ful toplo in lepo dol pri vas?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:05:53
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Verjamem, ja. Sem se vam kar pridružla. Upam, da vam je prav.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:06:56
|
|
|
|
_ancica_
|
a veste, da se je pokazal soncek tudi tukaj in nehalo je snezit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
taula... jst bi mogla bit že tud , pa je Bog naredu svoje v 17T. je bilo glih pred dvema dnevoma 3 mesece od ss-ja.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:07:47
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica Verjamem, ja. Sem se vam kar pridružla. Upam, da vam je prav. pozdravljena Copatarica...ful mi je vsec tvoj avatar in ime...sem mela ful rada Muco Copatarico
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:11:00
|
|
|
|
tany83
|
joj, jaz sem mela tud fuuuul rada muco copatarico.... tko fajn pravljica je bila... pa se smrkce sem mela fuul rada... sem jih sla zadnjic kar na youtube gledat ... ancica.. ti si mi najblizje.. lahko na kavo prides, jo bova na balkonu spile, mam kar dva balkona, na enem je senca dopoldan na drugem popoldan, in zdej je sencka lih na tistem k na morje gleda... sicer tle je topo kar.. sam se soncek skriva in vsake toliko mal dezek popada... ma ni panike
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:11:14
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Hvala _ancica_. Ja, sem ga nekaj časa iskala in ko sem ga našla mi je bil takoj všeč. Pa, ja res imam tako ime, ker mi je bila zgodba tako všeč, ko sem bila otrok.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:14:03
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Kaj vidve znata človeka spravit k naslajanju. In to zato, ker bi se z veseljem vsedla na ležalnik, nastavljala sončku in klepetala.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:15:36
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Če vaju smem vprašat, od kod pa sta šle v tujino?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:15:53
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica Kaj vidve znata človeka spravit k naslajanju. In to zato, ker bi se z veseljem vsedla na ležalnik, nastavljala sončku in klepetala. in zdraven se en koktajl spila
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:16:47
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Z velikim veseljem.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:17:22
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica Če vaju smem vprašat, od kod pa sta šle v tujino? iz slovenije...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:18:07
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...pridem danes na kavico oz na kaj drugega raje Copatarica....ja je res ful dobra pravljica, mani je bila vsec tudi Pekarna Mis-mas ce se jo spomnite jaz sem originalno iz Ljubljane, zdaj pa sem ze dobro leto v Torontu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:20:33
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Ja, jaz se spomnim veliko pravljic, ker je bila vsak večer na sporedu ena ali celo dve.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.1.2008 20:21:28
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
No, vidve lepo kofetkejta in uživajta. Caw, caw
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?