MikyMiska
|
Joj, kako ste tečne s tem hvaljenjem MB porodnišnice, sprijaznite se, da mb porodnišnica še dolgo ne bo hvaljena...hvaljena bo šele takrat, ko bo SISTEM DELA in KADROVSKE POLITIKE DRUGAČEN- to pa vprašanje kdaj bo-če sploh kdaj bo. Potem takem res ne bi hodile v Avstrijo rodit, če bi bila mb por. tako SUPER!?? Točno to je res, če imaš poznanstva ali pa slučajno veliko srečo, imaš tudi lepo izkušnjo, za ostale pa na žalost to NE VELJA!!! ZANEKRAT ŠE NE!!! In razumite vendar, da je ženska, ki rojeva, potrebna pomoči in topline na porodu, ne pa da se o njej razmišlja kot o razvajeni srednjeveški baburi...pač vsaka po svoje doživlja porod, in če tega ne razumejo porodničarji-ne vem kdo bo potem to razumel???! Kar se tiče medicinskih sester na oddelku...jaz razumem, da imajo ogromno dela, ampak vsi moramo delati, njihovo delo je to, zanj so se odločile...lahko pa gredo kopat jarke al pa poleti asfaltirat ceste, če mislijo, da je to lažje...ne vem, jaz pač mislim, da za delo, ki si se zanj odločil, ga boš tudi solidno opravljal-potem pa se nad pacienti znašajo?! Hja, in še nekaj o dokatrjih...tak je, na dobre zdravnike naletiš samo, če imaš veze, za ostale pa so taki doktarji alias slovaki, poljaki in podobno-kar mrgoli po mb porodnišnici...dobri slo zdravniki pa so itak šli čez mejo...hja, tudi to ni nobena skrivnost. Ha ha ha ha, kar se pa študentekov tiče, folk, jaz sem podpisala, da jih NE ŽELIM poleg sebe, pa jih je mrgolelo...jebeš njihove formalnosti, to samo nakladajo...isto-kot pri zdravilih-meni doktar predpiše neko mazilo-pa ga sploh dobila nisem...bog ve v kateri žep je šlo to mazilo. Tak da samo ne nekaj nakladat kak so naši zdravstveniki super-ker so DALEČ OD SUPER- so samo ena iznajdljiva banda, ki gleda na to, kako bi z čimmanj truda čimveč pokasirali-kot v vsakem poslu-ampak na žalost-tukaj pač na račun zdravja ljudi...redke, res redke izjeme so, ki svoje delo opravljajo s SRCEM!!! Tisti, ki misli, da ni tako, je pa en velik lolek al pa bogi bogi zamzek, ki je pač preslepljen bog vam pomagaj!