|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nadležni partner
18.1.2008 12:20:15   
softic
oprosti lepotica, ni se mi namen  dreti. je pa stvar poučna če gledaš psihološkega vidika.
ker pač še nekaj zraven delam z velikimi črkami jih nisem spreminjala.

tako je to z našimi ljubimi. Očitno nam ne preostane drugega kot, da stisnemo zobe ali pa napokamo tisto vrečo, ki smo jo sabo prinesli in odidemo sreči ali nesreči na poti.

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.1.2008 12:26:12   
Anonimen
Draga moja ,virtualni svet tvoje težave ne bo rešil. Ker kot odrasla ženska veš kaj je narobe, odreagiraj na odrasli način. Tukaj ti žal nobena ne bo mogla pomagati na način, da te tvoj ne bo nehal šlatati in seksati vsak dan.

(odgovor članu softic)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.1.2008 13:07:03   
Lepotica
To je blo samo opozorilouser posted image  Drgač pa je res, da boš morala ukrepat s pogovorom in mu res dat kako metlo v roke. Dost je blo usmiljenja!!!

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.1.2008 14:54:27   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

skratka vse kar ženska mora narediti poleg službe.

Pa ja deuser posted image .....prvo si to izbij iz glave. Ti si njegova partnerka ne snažiljka in kurbica.

In ja verjamem da zna bit nadležno. Sam glede na to da gospod itak po šihtu nima druzga dela k tebe šlatat.....valda da te šlata. K te bo prjel za rit mu dej metlo v roke pa nej jo šlata.

Pa če ti je seks z njim res odveč in to jemlješ kot obveznost, očitno res ni pravi zate.

Se strinjam s tem. In predvidevam, da se vidva absolutno premalo pogovarjata. Kajti jaz sem prepričana, da je bistvo dobre in odkrite veze v pogovoru.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.1.2008 20:20:59   
jade1
Meni se zdi, da ta partner ni pravi zate. Si pa ne predstavljam sexati z nekom, ko mi ne paše user posted image .

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.1.2008 20:42:57   
karmy
Ne vem zakaj ti je taka muka, zgleda da ti ni do intimnosti, z njim. To rešiš preprosto s tem da greš stran od njega saj je zelo vidno da ti v njemu vidiš le prijatelja, in nič drugega kot to. 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.1.2008 20:51:53   
visnjaaa
Veš kaj, jaz pa te čisto razumem in tud men se zdi, da je to full nadležno.
Moški bi itak skoz sexal....kaj pa je njim to kak problem. Men osebo pa se tud ne da, kadar se njemu po domače dvigne. Cel dan delam, zvečer pa dobesedno lahko samo še padem v vodoravne položaj...in pol pridem iz kopalnice in me že čaka v pričakovanju. Sej ne rečem, o.k. sej je fajn sexat in brez tega v življenju res ne gre, ampak da pa kr naprej, je pa že prej odbijajoje kot kej drugega...pa se nismo ančke za napiht. Jaz sem to pri mojemu že pred leti razčistila in se je kr mogu strinjat...no navadu se je, ker mu drugega ni preostalo.user posted image

Zdej ka je pa za enga normalno, kolikokrat na teden sexa je pa res vprašanje.

Če je pa taprav zate pa edino ti veš, ker jaz res ne vidim povezave.....če ti ni do vsakodnevnega sexa, otipavanja itd.  še res ne pomeni, da ni pravi zate....kake bedaste izjaveuser posted image
lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 18.1.2008 20:54:47 >

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.1.2008 20:57:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: VesnaLana

Ne vem no , jaz sem s partnerjem že kar nekaj časa in si ne predstavljam , da ne bi sexala vsak dan. Hvala bogu, da me otipava in hoče biti z mano , ga pač privlačim - a ni to nekaj najlepšega kar si lahko želiš - da si partnerju najlepša.

halooooo..vsak dan? user posted image

(odgovor članu VesnaLana)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
18.1.2008 21:13:15   
žetev
od odnosa med partnerjema čez cel dan...je odvisen odnos med njima zvečer-sexuser posted image ...medsebojno spoštovanje in pomoč...prineseta krasne rezultate v postelji...tako, pa če te partner že čez dan izkorišča..te bo tudi zvečer v postelji.....seveda, da zadovolji svoje potrebe-ne tvoje...  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.1.2008 22:15:26   
mami_miki
mogoče pa si te želi, ker ga privlačiš: zdaj pa čez dan pač ne more, ker so otroci pa to...pa zvečer komaj čaka, da se mal pomuckata...

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.1.2008 22:59:48   
VERONICA
Tvoj problem je da si preutrujena. In utrujeni ženi ni do seksa. Ne vem kaj bi ti povedala. Sem tudi sama bila v podobni situaciji.

Odnos med dvemi kjer eden končuje dan z ogromno energije drugi pa sesut NI U REDU.

Nauči se delegirati. Otroci nad 13 lahko OGROMNO naredijo v hiši. Da ne govorimo o možu. Ko bo hišno delo bolje razporejeno ne boš več partnerja doživljevala kot še eno delo...

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.1.2008 23:21:37   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: VERONICA

Tvoj problem je da si preutrujena. In utrujeni ženi ni do seksa. Ne vem kaj bi ti povedala. Sem tudi sama bila v podobni situaciji.

Odnos med dvemi kjer eden končuje dan z ogromno energije drugi pa sesut NI U REDU.

Nauči se delegirati. Otroci nad 13 lahko OGROMNO naredijo v hiši. Da ne govorimo o možu. Ko bo hišno delo bolje razporejeno ne boš več partnerja doživljevala kot še eno delo...

ja...lepo...

jaz sem tudi kdaj preutrujena...npr. zdajuser posted image  tu pa čepim pač...

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.1.2008 23:39:49   
Marogica
SOftic, te nekako razumem. Sama si ne znam predstavljati, da bi me moj mož neprestano šlatal in namigoval na sex, ker pač vsaka situacija za to ni primerna. Ko bi npr. razmišljala, kaj bom danes kuhala, mi sigurno ne bi bilo erotično, če bi me šlatal ob tem. Drugo so dotiki "nežnosti". Te potrebujem večkrat na dan....šlatanja in sexa pa ne. Kljub fantazijam moških, ki vedno mislijo, da DRUGE pa vedno dajo in so vedno pripravljene.... Kakšna utopijauser posted image

In da smo preutrujeni? SEveda smo..psihično in fizično, dnevno ta stres.... In razlika je pač v tem, da ženske morajo biti sproščene, da želijo sexati, moški pa se šele ob sexu sprosti. TOrej....že v osnovi smo čisto mimo...

Jaz bi se na tvojem mestu pogovorila z njim, vednar mislim, da si to že naredila, pa očitno ne obrodi sadov. Tako, da ....ne vem... SEm srečna, da moj ni tako "nadležen".

Vsak dan....user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.1.2008 23:47:25   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: VesnaLana
Ne vem no , jaz sem s partnerjem že kar nekaj časa in si ne predstavljam , da ne bi sexala vsak dan. Hvala bogu, da me otipava in hoče biti z mano , ga pač privlačim - a ni to nekaj najlepšega kar si lahko želiš - da si partnerju najlepša.

To, da hoče sexat s tabo vsak dan pa še res ne pomeni, da ga privlačiš, da si mu najlepša... eni imajo samo velike potrebe, ki jih želijo/hočejo/morajo zadovoljit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.1.2008 8:36:31   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

To, da hoče sexat s tabo vsak dan pa še res ne pomeni, da ga privlačiš, da si mu najlepša... eni imajo samo velike potrebe, ki jih želijo/hočejo/morajo zadovoljit.

S tem pa se strinjam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sveče
Lelly28 RR

ali namesto klasičnih sveč zaradi varovanja okolja na grobove odneset_e lesene sveče, doma porisane kamne in podobno?

da (18%)

ne (53%)

ne, bom pa to spremenil/a v prihodnje (29%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!