|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nadležni partner
18.1.2008 9:44:35   
softic
živio!

sem ženska 40-let in imam problem, ki ga včasih sploh ne znam rešit. Sem razvezana in sem trenutno pri prijatelju, ki je vdovec. ima otroke, katere jih jaz vsakodnevno okrbujem z toplo hrano in pranjem perila itd, skratka vse kar ženska mora narediti poleg službe. imam tudi svoja dva otroka.
problem pa vidim:
partnem me nenehno otipava, kadar sva kje na samem, tako, da se ga že probam izogibat. Non stop me teži po sexu, meni pa že gre pošteno na živce, ko greva zvečer v posteljo se ga že na daleč bojim, ker bo speh hotel seksati.
ON hoče dobiti svoje-ali meni paše ali ne. Zdi se mi da gleda samo na svojo rit. na čase sem že čisto obupana, ker ne zmorem več pristiska z njegove strani.Potem mi pa reče, da sem dolgocajtna  in da vsaki žesnki paše sex samo meni ne, nevem več ali sem res tako smotana ali pa sem naveličana vsakodnevnega valjanja po meni.
user posted image
prosim za odgovor, morda mi boste vi pomagali, kako najprej 

Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nadležni partner
18.1.2008 9:47:21   
piščanc
in zakaj ti res ne paše sex? ali nista zato skupaj, da lahko uživata v spolnosti, ali imaš samo rada dvojno delo?

vidi te kot poželjivo žensko, ki ga vzburja? in kaj je pravi problem?

iz malega zraste veliko

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2008 9:52:12   
Naja31
skratka vse kar ženska mora narediti poleg službe.

Tega ne bom komentirala.

No, ne vem zakaj si potem v odnosu z njim, če te spolno ne privlači in ti je seks z njim odveč?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2008 10:03:49   
VesnaLana
Ne vem no , jaz sem s partnerjem že kar nekaj časa in si ne predstavljam , da ne bi sexala vsak dan. Hvala bogu, da me otipava in hoče biti z mano , ga pač privlačim - a ni to nekaj najlepšega kar si lahko želiš - da si partnerju najlepša.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2008 10:16:16   
pety78
Jaz pa verjamem, da ima vse svoje meje in da zna biti to otipavanje in vsakodnevni sex ne glede na razpoloženje, občutek, ... zelo nadležno.
Pogovori se z njim, razloži mu, da ti ne paše vedno takrat, ko se njemu zahoče, ali pa se naj potrudi, da ti bo zapasalo.

(odgovor članu VesnaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2008 10:16:23   
mateyka
mogoče bi ji lahko prej pomagal pri kuhanju in pranju, da ne bo preveč zmatrana, ter potem, ko je vse postorjeno - potem pa se zabava lahko začne. po moje dost žensk , ki ne mara takega vedenja, podzavestno ne vidijo draži v tem, da partner užitkarsko fura sceno, medtem ko ona pa gara.
sam moje misli tuki.. mogoče se motim.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2008 10:18:44   
softic
tudi jaz mislim, da je sex nekaj lepega, vendar morata biti oba zato. Tudi partner lahko razume, da ženska ni vedno za stvar. Ne vem ali so vsi moški tako hitrega sprožila po sexu.
Ko poslušam prijateljice in znanke in ko govorijo, da bi znorele če bi jih mož non stop gnjavil z sexom.

Ne vem kaj je prav!

Maja

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2008 10:21:59   
Anonimen

Pa ja deuser posted image .....prvo si to izbij iz glave. Ti si njegova partnerka ne snažiljka in kurbica.

In ja verjamem da zna bit nadležno. Sam glede na to da gospod itak po šihtu nima druzga dela k tebe šlatat.....valda da te šlata. K te bo prjel za rit mu dej metlo v roke pa nej jo šlata.

Pa če ti je seks z njim res odveč in to jemlješ kot obveznost, očitno res ni pravi zate.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2008 10:26:26   
Lepotica
Čeprav je seks nekaj najlepšega med dvema partnerjema, pa verjamem, da pridejo dnevi, ko ti ni do tega. Nič ni narobe s tabo. Normalno, da si zvečer včasih utrujena ali pa se slabo počutiš. Tudi meni se ne da vedno pa to ne pomeni, da partnerja ne maram oziroma da je kaj narobe med nama. Pač sem zaspana, nisem razpoložena, pms ipd. In to otipavanje vedno in povsod, ko sta sama je lahko neprijetno. In nikar ne nasedaj parntnerjevim provokacijam, da so vse ženske za seks samo ti ne. Kako pa to ve??? In to nikakor nires in tudi tistim, ki pravijo, da seksajo čisto vsak dan, nekak ne verjamem.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2008 10:28:21   
lelaval

Pa ja de .....prvo si to izbij iz glave. Ti si njegova partnerka ne snažiljka in kurbica.

In ja verjamem da zna bit nadležno. Sam glede na to da gospod itak po šihtu nima druzga dela k tebe šlatat.....valda da te šlata. K te bo prjel za rit mu dej metlo v roke pa nej jo šlata.

Pa če ti je seks z njim res odveč in to jemlješ kot obveznost, očitno res ni pravi zate.

Evo - točno tako.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2008 10:29:40   
pety78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2008 10:29:48   
Lepotica
In kaj če dec ne bo prjel za metlo? Zdi se mi, da le niso vsi tako ubogljivi.

da bo našel zaklad.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.1.2008 10:30:34   
Pajaca
In zakaj si z njim???

K men se zdi to kot eno izkoriščanje..... spucaj, nahrani otroke pol daj pa noge narazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.1.2008 10:31:23   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Ma na izbiro še sesalec. user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.1.2008 10:34:49   
Lepotica
Pri neubogljivih tud sesalec ne zaleže.user posted image

da bo našel zaklad.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.1.2008 10:35:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Pol nej ga pa k men pošljeuser posted image .....bom dala jst hudiča, nč riti dokler ni pometenuser posted image

Hecam se. Mislm ne gre se za to da je dedc ubogljiv. Gre se za to da ma dedc kej v glavi. In če ima, mu je jasno da ženske nismo na svetu zato da strežemo odspredi in odzadi dedcem. Če pa nima tolk v glavi....no ne vem no, jst neb mogla z idiotom pojstle delit. Me živcirajo butasti ljudje.

Tiste k pa pucate cele dneve in strežete možičkom ste si pa čist same krive. Ga same postavljate na višje mesto k sebe. Žalostno. Sam če same ne boste zahtevale da vas nekdo spoštuje in z vami dela kot sebi enakopravnim, vas pač nihče ne bo. Ne razumem od kje ta ponižnost....a so vas tako vzgajali al...user posted image

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.1.2008 10:47:43   
softic
plus vsega so še tu otroci, ki niso krivi da so na svetu. Jaz jih razumem. Ne razumem pa tega, da je sam z otroki in, da me hoče dotalno izčrpat mojo dobro dušo in ko sem se ga usmilila ko mu je umrla žena in je ostal sam s frčki. Otoci me ignorirajo in se jim včasih ne zdi smiselno, da bi me ubogali. Jaz želim imeti red po bajti, ne pa poln cotoja vse povsod, sploh če so to stari od 13-18 let.
a ni tako prav? 

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.1.2008 10:53:55   
Lepotica
Čaki, kako ti to vajino razmerje jemlješ, če pišeš, da si se ga usmilila?

da bo našel zaklad.

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.1.2008 10:55:52   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: softic

plus vsega so še tu otroci, ki niso krivi da so na svetu. Jaz jih razumem. Ne razumem pa tega, da je sam z otroki in, da me hoče dotalno izčrpat mojo dobro dušo in ko sem se ga usmilila ko mu je umrla žena in je ostal sam s frčki. Otoci me ignorirajo in se jim včasih ne zdi smiselno, da bi me ubogali. Jaz želim imeti red po bajti, ne pa poln cotoja vse povsod, sploh če so to stari od 13-18 let.
a ni tako prav? 

seveda je prav, ampak tega ne boš dosegla z dobro dušo in usmiljenjem, temveč s trdo roko. povej jim, kaj zahtevaš in če tega ne delajo, pojdi zavoljo sebe in svojih otrok. poleg mame si tudi ženska, ki mora živeti kot si želi. in s tem jim boš tudi veliko pokazala in jih naučila. tudi partnerja. seveda je pa to veliko težje, kot se jih usmiliti

veliko lepega v življenju

iz malega zraste veliko

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.1.2008 11:14:27   
kai1
IZVIRNO SPOROČILO: softic

živio!

sem ženska 40-let in imam problem, ki ga včasih sploh ne znam rešit. Sem razvezana in sem trenutno pri prijatelju, ki je vdovec. ima otroke, katere jih jaz vsakodnevno okrbujem z toplo hrano in pranjem perila itd, skratka vse kar ženska mora narediti poleg službe. imam tudi svoja dva otroka.

Ali je on tvoj prijatelj v pomenu prijatelj, ali je tvoj fant?
Ali mu samo pomagaš sedaj, ko je ostal sam?
Ali si se ti k njemu preselila zaradi razveze?
Kakšen odnos v osnovi imaš ti do njega?

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.1.2008 11:24:39   
Anonimen
Pacek packasti  user posted image  user posted image  user posted image

O ja, jaz bi bila zelo vesela, da bi imela koga, ki bi me otipaval... Mmmmm...

(odgovor članu kai1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
18.1.2008 11:27:36   
Lepotica
Angeluser posted image

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.1.2008 11:53:59   
mateyka
Pacek packasti

O ja, jaz bi bila zelo vesela, da bi imela koga, ki bi me otipaval... Mmmmm...

hja, pa res tko zgleda user posted image

softic, mislim, da je problem v tem ker nimata definiranih vlog in dorečeno kaj je vajino razmerje. to bi morala narest preden si se priselila imo, sam lahko pa to tud zdej nardita. čimprej tem boljš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.1.2008 12:02:57   
softic
JAZ NJEGA SPOŠTUJEM, KER JE PRIDEN IN POŠTEN, VENDAR JAZ NISEM NIČ DRUGAČNA. O OMENJA KAKO SO UBOGI NJEGOVI OTROCI,  KER NIMAJO MAMICE. TUDI MOJI SO UBOGI, KER MORATA VSAKE TOLIKO ČASA K OČETU IN JE TREBA PAKAT STVARI. TUDI NJIMA NI LAHKO. JAZ BI PA RADA VSEM USTRGLA, VENDAR VČASIH ENOSTAVNO NE GRE KER SE SESUJEM. TAKRAT MI PA ZA POMOČ PONUDI SEX.
ALI SE VAM ZDI DA JE TO PRAV.

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.1.2008 12:05:37   
Lepotica
Ne ni prav. Takrat, ko se sesuješ bi ti moral ponuditi še kaj drugega. Pogovor, morda samo objem ipd. In reci mu naj se ne smili sam sebi. P.S. Ne piši z velikimi črkami, ker to pomeni, da se dereš.

da bo našel zaklad.

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?