Tia5
|
Pozdravljene babike… Kar nekaj časa vas že berem tukaj gor in ne morem mimo tega, da ne bi objavila zgodbe mojega dobrega prijatelja…Samo se nekaj kibicate glede preživnine in denarja in ne vem kaj…Pa me zanimajo vaši komentarji na ta primer… Moj prijatelj se je pred 5 leti ločil od žene,s katero ima sina, ker ga je varala 4 leta s službenim kolegom…Po tej razvezi se je spustil v vezo žensko(saj ne vem, če jo lahko tako imenujem), s katero sta se poznala še iz mladih dni…Tudi ona ločena, ker z bivšim partnerjem nista mogla imeti otrok, za katere sta se še tako trudila…Z mojim prijateljem sta se skupaj preselila v stanovanje, ki ga je ona podedovala po babici…To stanovanje je bilo v razsulu, zato ga je začela obnavljat…Ker je njej zmanjkalo denarja in moj prijatelj je pač dobrega srca, je vzel kredit, katerega odplačuje še danes….ves čas zveze mu je zatrjevala, da se pri spolnih odnosih ne rabita zaščitit saj je bla na vseh pregledih in ne more v nobenem primeru zanosit. Po pol leta se je njuna zveza začela krhat zaradi nepomembnih soglasij…On se je odločil, da si poišče stanovanje in se odseli, kar je v roku 1 meseca tudi naredil…No, in 2 dni pred tem, ko bi se moral odselit v drugo stanovanje, mu je ona povedala, da je noseča…Ker tega ni pričakoval, saj mu je ves čas zveze govorila, da ne more zanosit, ji je povedal, da si on tega otroka ne želi…prvič zarad tega, ker že ima otroka iz prvega zakona in drugič, ker ne misli z njo živet in bi ta otrok rasel brez očeta…vseeno se je odločila da otroka obdrži…zatrjevala mu je, da je to njen otrok, da ona ne zahteva ničesar od njega da ne rabi plačevat preživnine itd…no in čez čas ona rodi punčko…tukaj se je pa začelo…čez 3 mesece tožba za preživnino…zablokirali so mu vse kartice, rubež na plačo itd…in dokler ni poravnal za nazaj preživnine, ki jo je bil dolžan, tako dolgo ni imel denarja niti za kruh…na sodišču je želela zviševat preživnino, ker njej to kar so ji določli ni dovolj in ne vem kaj vse….ko pa je želel videt otroka so se pa začele druge zgodbe…če je želel it po punčko je moral kupit svoj avtosedež (ker gospa svojega ne bo premikala iz svojega avta v njegovega), vožiček…in ne vem kaj vse…po vsem tem, pa še je komentirala, da naj si skusi koliko otrok stane….haloooooo?????ko je prišel po punčko, je mala prišla brez rezervne plenice, brez kremice, brez robčkov vlažilnih, brez dodatnih oblačil…saj veste otrok pri enem letu se vrjetno še malo kje kaj popaca pri kosilu ali se polije al bilokaj…ko je prišel po njo je bila nedelja in vse kar ni ona dala zraven je moral it kupit v dežurno trgovino, kar se je tam pač kupit dalo….po vsem tem pa ona še upa tukaj na forumu pisat vam, ki ne poznate druge zgodbe, kak si je ona boga, ostala je sama z otrokom, zdaj je on največja svinja, ker jo je pustil nosečo…in ne vem da si je on tak hudo želel otroka in ne vem kaj…dajte no…po 15 letih zakona, ki ti propade, si boš čez pol leta začel urejat življenje na novo pa še celo želel otroka z osebo, ki je ne poznaš dobro…haloooooooo????in kaj če bi ve bile v njegovi koži????
|