tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: VITA79 TINA, res si velik človek, da si taksna, kot opisujes. z mojim partnerjem imava tudi probleme, ker je njegova bivša prava "zlehtnoba", ne morem drugace rect, mojemu grozi, da otroka ne bo videl, ko se bo njemu zazdelo, prosil jo je za nekaj minut na dan, da ga obisce na njenem domu ali pa vsaj vsak drugi dan, ker je otrok star sele 8 mesecev in ji celo ponudil pomoč, ona se pa prevec zaveda zakona, ki je zaenkrat na strani mater, mislim da do otrokovega enega leta otroka ni potrebno dati očetu......ali pac, ima mogoče katera kaj vec informacij, kako je s tem??? Vita79 hvala, ampak tudi jaz imam svoje napake. In delam jih tudi. Sem tudi jaz na začetku grozila, da jih ne bo videl, da mu jih ne dam. Ampak pri meni je bil drug razlog. O meni je širil določene zgodbice, ki so me bolele. In prispevati tudi ni nič želel pod pretvezo saj si sama hotla it. Tako, da smo dali določene zadeve tudi mi čez. Ampak to je bilo v cca 6 mesecih mimo. Nikjer v zakonu jaz nisem zasledila,da bi se omenjala leta otroka. Gre se za otroka. Starost ni opredeljena. Je pa vrjetno veliko odvisno od staršev kako se domenijo pri tem. Če ima on stike sodno določene potem se lahko na njih sklicuje. V nasprotnem primeru pa ... priporočam, da si to uredi. Njegova bivša je pa v vsej tej zgodbi zelo prizadeta. Veliko na stike uplivajo razlogi za ločitev. In če je po sredi druga oseba (ali pri ženski ali pri moškem) se zadeve ustavijo pri stikih. Vem da to ni izgovor, ampak tako je. Fant naj vztraja. In mogoče ... ne bi bilo slabo, da se na začetku ti malce umakneš. Jaz vrajmem, da si želiš stati njemu ob strani ... ampak če mu želiš najbolje, boš to mirno sprejela. Ne vem koliko časa si v vezi z njim ... kajti tudi to je en faktor, ki vpliva na "izpade" bivše. O tem bi se dalo veliko napisat ... veliko povedat. Konec koncev smo vsi samo ljudje in smo krvavi pod kožo. In če smo prizadeti smo radi maščevalni. Mislim, da ni nobenih izjem. Ko se strasti pomirijo ... ponavadi vse nekako steče.