maruškaŠ -> RE: Povišanje preživnine-tožba (22.1.2008 7:28:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca99 "Sem gledala včeraj poročila na nemškem RTL. So izračunali da otrok: 0 - 6 let --- 430€ 6- 12 let - 500€ 12 - 18 let - 630€ " Kaj pa potem tisti,ki nimajo take plače?Ne smejo imeti otrok ali kako?Pa to ne more biti res samo,če res živijo pravi luksus pol ja.Maruška ne bit tko pametna,ker se mi zdi,da si tudi ena izmed tistih,ki prejemajo preživnino.Potem pa le bivšega ožemi do konca on pa naj strada.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Če bi forum brala in ne sam streljala v prazno - bi razumela, da je preživnina za otroka in ja jaz sem mamica takšnega fantka in če bi še kdaj tudi kaj prebrala - bi videla tudi, da dobim 112€ preživnine - vendar me otrok še vseeno stane 400€ na mesec. Ko boš pa sama v takšni situaciji kot smo me - potem pa govori, ker boš mogoče vsaj približno razumela o čem govorimo. Tisti, ki nimajo toliko plače imajo itak podpovprečni standard in temu primerne nižje zneske. In če bi samo včasih mogoče prebrala vsaj malo, bi prebrala že milijonkrat napisano, da se višina preživnine določi tako, da otrok obdrži isti standard, kot ga je imel pred ločitvijo staršev. In seveda - najlažje je, da tip naredi otroka, potem pa tanova jokca ins tokca kako težko preživi, ker ima zraven še kredit za avto, pa motor, pa morje, pa včerjice,.... kako in kaj naj otrok živi in preživi je pa itak problem mamice, kajne? Želim ti, da se ne boš nikoli znašla v položaju, ko boš morala računat preživnino in koliko te otrok stane.
|
|
|
|