tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 men gre pa zadnje čase tale bivša od mojga pošteno na živce skoz govori, kam otrok ne smemo peljat, da skoz hodimo v eno in isto igralnico, pa hodimo zato, ker si otroci želijo, ne zaradi naju, vedno vprašava, kaj bi pa danes delali, kaj predlagava, pa potem naredimo plan. kam ne smemo na morje, kako moramo it na morje kako otroc nočejo k nama, pa so vedno tko veseli teh vikendov pa mene se držijo k klopi, pa kdo se bo pr meni več crkljal, pa kdo mi bo pomagal... jest ne vem, a sem jest butasta al kva a ma ženska res preveč časa in res ne vem kaj hoče dosežt s takimi izjavami, saj nama ne škoduje, ampak otrokom jaz mam pa otroke tko rada, pa samo da se majo fajn tiste vikende pr očiju, pa vprašam kdaj, če bi šli z očijem kam sami, pa rečejo, ne ti moraš z nami, ne gremo brez tebe. Super se razumemo res, samo očitno enim to ne diši najbolje. sicer pa nisem vzrok za ločitev, narazen so pa že 5 let,... Ne vem sicer zakaj so nekatre takšne.... Vem pa, da bi mene veliko bolj bolelo, če bi bila prisotna ženska, ki mojega sina ne bi marala, ki bi ji bil odveč, ..... Jst pa priznam ... da sem bila na prvo "ta novo" ljubosumna ... Kt Pa sem se vnesla ... kajti mama je ena sama!!!!