NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina NiLe, upam, da se kmal pozdraviš . Hvala za skrb. Včeraj sem bila čist sesuta, tako da sem kar počivala, vendar samo do 3h, ko sem morala po moja škrata v vrtec in šolo. Spala sem kar OK, danes še vedno mutiram in si čistim nos . Sej bo! Če ne gom preveč motila bi se pricofuknila zraven, ko boste šle v Tosamo. Al pa vsaj kakšen seznamček kaj se tam kupuje bi prosila. PLIZZZ. Se bomo zmenile . Seznama nimam nobenega, ker imam jaz kar večino stvari doma, ampak ko bomo tam, ti bom že vedela povedat, kaj je nujno potrebno in kaj ne. Nisi nam še povedala, a si se s profesorjem na faksu lahko kaj zmenila? Držim pesti, da še tole zoprnijo opraviš pred porodom - če bo vajin sklep z resnično srečno obveljal imaš le še en mesec . Ja, zdele imam pa slabo vest. Včeraj je imel profesor govorilne ure, pa sem imela dober izgovor - slabo počutje, da nisem šla . Bom šla naslednjo sredo, čeprav po pravici povedano, se mi ne da ... saj vem, da je bolje sedaj kot kasneje, ko bom imela manj časa in skrb za , ampak ... Jah, lena sem, ni kaj Jaz sem si mal privoščla. Kupila sem 2 kompletka in komplet 3 bodijev, ter kopalno brisačo. Sva si namreč zaslužila nagrado z za uspešen UZ. za shoping. Mml; tvojemu Maticu pa nič ne zamerimo ... jaz sem neizmerno uživala ob pogledu nanj, ko je tako lepo drnjohal. Res je cukrček! Calena; kako je tvoja Lana? Škoda, ker nisi uspela priti ... no, nekako smo dogovorjene za naslednje srečanje enkrat proti koncu marca ... lahko kar določimo datum našega naslednjega srečanja 20.3. Le glej, da ne boš pobegnila v P . Katina; hvala za sličice od pleničk ... ful so cort ... Upam, da nam jih bo Resnično srečna lahko priskrbela No ... pa se mi je obrestovalo oz. me je že izučilo, da sproti shranjujem post, ker sem pred zadnjim stavkom nekaj mutila in je šlo vse pa pa ... pa sem imela shranjeno Tako, sedaj grem pa dati nekaj v želodček, pa pod tuš ... potem pa nimam nobenih planov. Mogoče se lotim sortiranja cotic in počasi začnemi prati in urejati za našo .