mml
|
Dan, da se na hitro javim...sem slabe volje za znoret, ker sem PREHLAJENA....pojma nimam, kje sem se prehladila, pa to še ni tako hudo, da sem jaz prehlajena, me pa vse mine, ko pomislim, da bosta čez nekaj dni smrkala Manca in Matic , pa naslednji ponedeljek bi morali na Djerbo, saj ne vem, če ne bi rajši vsega skupaj odpovedali, ker z bolnima otrokoma biti v hotelski sobi ni najbolj zabavno . Saj čez dan še nekako gre, samo ponoči je smotano, ker če si obrišem nos, se Matic skoraj zbudi, tako da sem pol noči po tem pressrkala, ker si nisem upala usekniti in sem na 3/4 neprespana...po tem imam pa še slabo vest, ker sem mislila, da se je Matic zbudil sredi noči in sem mu uturila dudo in je tako jokal...no ko je pa le zaspal, sem ugotovila, da je ura že 6.10..bogi revček je po tem spal skoraj do 8., ko se je malo najedel in odspal še kitico do malo čez 9, ob 11.30 je bil pa spet tečen in je šel malo spat. Oči je Manci obljubil palačinke za zajtrk in ji jih je spekel, ko je prišel iz službe, zdaj sta šla pa hranit sosedovega mačkon, ki mu je ime Miško , smo včeraj posebaj za njega kupili mačje piškote...upam, da mu bodo všeč, ker je to takšen klasičen kmečki maček, navajen na pomije, mleko,... Sicer pa pri nas vse po starem, Manca z veseljem hodi v vrtec, Matic je še vedno mala lenoba in se mu nič kaj ne da, čeprav bi lahko že marsikaj počel, ampak on rajši sedi in nerga . Ponoči kar pridno spi...večinoma zaspi okrog 22.20 in spi do 7. (plus minus pol ure), se podojiva in spi dalje...Dojiva se samo še zjutraj in pred spanjem, sicer je pa na GH. Je vse, tako da je to prav super, ni pa požeruh in ko ima dosti ima dosti. Še vedno malo poliva, predvsem tekočino, tako da je treba pazit, da na enkrat ne popije preveč čaja ali soka... Zdaj lahko pa počasi spakiram poletne stvari in jih nesem bratrančevi hčerki, ki januarja pričakuje , ker očitno je spet čas za bodije, dolge rokave, dolge hlače, jakne...pa tako je bilo super... Razmišljam, če bi šla pozdravit kolegico, ki kandidira pri eni od strank in ima danes "predstavitev" v bližini, bi se vsaj malo načvekali, če ne bo preveč zaposlena