Katina
|
Čeeeeeeeeeer, Lara, vidim, da ti je že majuska razložila koordinate . Torej se ju3 vidimo. Pošiljam še moj GSM na ZS, če bi bila slučajno majuska že na poti v porodno. Majuska, čeprav močno želim, da kmalu spoznaš tvojega , vseeno počakaj še na ju3šnjo . Potem pa dobiš odpustnico. blustar, škoda. nanka, razumljivo, da ne moreš prelomit obljube. Še posebno, ker ima Zoja rojstni dan. Vse naj,naj Zoji za jutrijšnji rojstni dan. mml, po eni strani ti želim, da se tvoj odloči za dopust, po drugi pa, da ga prestavi na kak drug dan . V vsakem primeru bom zadovoljna. 1x zate in drugič zame. redhause, upam da ti znese oglasiti se na eni kavici. Glede jogija si pa že dobila odgovor, ki je po mojem mnenju dobra ideja. resnično srečna, upam, da se kljub preiskavam s sluhom Ize dobro konča. Sicer pa itak verjetno dvomijo le v to, da delno ne sliši vsega. Mogoče ji bo to v življenju še prav prišlo . Šalo na stran. Ne dvomim, da bo Iza dokazala, da je prava faca - po mamici seveda, Hkrati ji pošiljam in poljubčke. Seveda vama želim, da čimprej preženeta soor. Upam, da se ju3 vidimo, pa čeprav le na kratko. Zadnjič si že manjkala, glej da ne dobita rdečega kartona . Zdaj si me pa razgalila; tokrat je padla Turčija. Če le utegnete ste vabljene tudi ostale: NiLe, Calena, štunfek ...
|