|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
4.8.2008 22:49:33   
Majuska
Lara, to je v Ljubljani, BTC, stavba Emporium, v kleti takoj pod tekočimi stopnicami slaščičarna Galerija Grad.

Katina, pregled imam ob 9.30, tako da - če bom še v enem kosu in da ne bo panike pri meni, potlej sigurno pridem user posted image

Ostale punce, kje ste? Nanka, NiLe, mml, srečka ... ? Boste utegnile?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 601
4.8.2008 23:27:49   
blustar
Me dolgo ni bilo tu gor, sem bila prepričana, da imamo novo mami. Pa vidim, da Majusko še kar čakamo. Glavno je, da je vse ok, če ne bi bilo, bi bila že v porodnišnici. Verjamem pa, da je zoprno. Sama ne vem, so pa moje friendice v glavnem kar potegnile čez rok - jih nisem gnjavla okoli roka, sem pa komaj čakala, da slišim novico.

stunfek: pozdravljena tudi tu. Te sicer poznam iz oktoberk (si se mi zdela znana, ko si napisala rok, mi je bilo pa jasnouser posted image ), samo vas tam kar težko spremljam, ker nisem ravno pogosto gor.

Lara:  o potovanju z 2-mesečnikom. Res je, da je z otroci, dokler so samo dojeni, najlaže, samo sama si že ne bi upala. Preden sem prvič rodila, sem si sicer mislila, da jaz bom vse, samo potem na začetku si pa nisem upala prav daleč od domačega ustaljenega udobja (in pediatra). Na dopust - slovensko obalo - smo šli prvič, ko je imela 3 mesece, pa se je mala kar težko privadla na spremembo okolja (prvi večer je full jokala - par ur, kar sploh ni bilo v njeni navadi). Ampak otroci so različni, starši pa tudi in verjamem, da je lahko tudi na takem potovanju z malim otrokom čisto super. Mi smo sicer potem kasneje v času porodniške z malo dosti potovali - tudi z letalom in je bilo ok.

Glede srečanja - bi vas rada spoznala, samo si taka srečanja raje rezerviram po avgustu, ko bom na dopustu/porodniški.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 602
5.8.2008 7:05:21   
Katina
blustar, Lara; mi smo šli prvič na morje ko je bil user posted image star cca 2 meseca. Krasno je prenašal pot, na morju pa se je sploh počutil odlično. Kakšno bo potovanje z letalom ti povem konec avgusta, ker čez 14 dni letimo. Sicer bo polet krajši kot ga načrtujete vi. Kar se tiče dojenja se absolutno strinjam, da je na potovanju to bolj udobno. Meni ni ratalo, zato prakticiramo AM. Mislim, da sem že dobro naštudirala princip in da ne bo panikeuser posted image .

Torej če bo vse po sreči se v sredo ob 11.30 dobimo v Galeriji Grad.

Pridejo: majuska, Lara Croft, Katina, ????

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 603
5.8.2008 8:26:52   
nanka
Majuska mene ne bo, ker ima Zoja jutri rojstni dan in sem ji obljubila, da bova spekli dve totici, tako da see vidimo na naslednjem srečanju. Tebi pa želim, da se tičimprej začnejo popadki in da rodiš hitro, tako kot večina julijk.

< Sporočilo je popravil nanka -- 5.8.2008 8:27:29 >

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 604
5.8.2008 8:46:59   
mml
Jaz pridem jutri, če si ne bo moj dragi le privoščil dopusta...kar obljublja že od prejšnjega tedna, pa še sedaj ni čisto siguren, da bodo v službi preživeli brez njega user posted image , tako da če pridem, pridem spet z obema...samo moram prinest s sabo oblačila, da bom preoblekla Manco, če bo spet brodila po vodi user posted image

Majuska ti nic ne zavidam tegale čaknja...mi je še predobro znano,...sploh pa posedanje po čakalnicah v Leonišču in porodnišnici...

blustar boš videla, drugič je vse drugače...mi prvič tudi kar nekaj časa nismo šli nikamor od domačega udobja, sedaj smo šli pa na dobre 4 ure dolgo vožnjo, ko Matic še ni bil star 3 mesece...tako da je perspektiva drugič čisto drugačna user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 605
5.8.2008 9:13:55   
redhouse
Ojla,

Čez vikend  me ni bilo nič tle gor, sem se z mojim user posted image sprehajala po Bledu
in sem bila prepričana, da mamo enga user posted image več, ampak tale user posted image od naše Majuške tko uživa
pri mamici v trebuhu..... Majuška, držim pesti zate! Da se čimprej zgodi
in da bo šlo vse čim lažje in čim hitreje.

Berem, da se menite za srečanje v sredo. V sredo imam ravno opravke v BTC-ju in če bo
šlo časovno vse po planu, se srečamo.

Še eno vprašanje za vas z več izkušnjami: na podstrehi smo odkrili mojo zibko, ki je seveda
kot nova in zdaj jo bo imel tudi naš user posted image . Edino mere so tko čudne, da dvomim, da bom sploh dobila
jogi takih dimenzij 35 x 84 cm. Al se lahko da spodaj kakšna druga zadeva namesto jogija?!

Se vidimo v sredo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 606
5.8.2008 10:22:20   
Majuska
Hehe, res ne vem kaj imam v trebuhu, da je našemu fantiču tako všeč ... mogoče se skriva kaka čokolada notri user posted image

No, načeloma velja za jutri, če pri meni ne poseže vmes višja sila. Se že veselim! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 607
5.8.2008 11:58:05   
resnično srečna
eto naju z Izo...

preizkus sluha je spet negativen tako da sva napoteni k nevrologu...no ja...ne izgubljamo poguma in čakamo na datum preiskave...avdiologa imamo potem spet 10.10.

majuska...drži se...da še pobožamo ju3 tvoj trebušček...mi2 z Izo vas po mojem prideva malce pogledat...če kaj ne pride vmes...ker sem prej že zmenjena z 2ma kolegicama...

katina..Grčija?...Turčija?...

potovanje z dojenčkom...mah tudi tiste, ki ne dojijo potujejo...termovka, prekuhana voda pa formula v torbici pa gre...jaz mislim, da samo ne smeš bit komplikator...in jaz to nisem...pa moji otroci tud ne morejo biti, ker nimajo izbire...Iza je prvič bila na zraku stara 5 dni...prvič na morju pri 10 dnevih...pa je ne vožnja ne sprememba nista motili...celo uživa, če je akcija...ko pa sva doma pa kar nekaj tečka če nikamor ne dvigneva riti...ženska pač...se ji mora dogajat...

Lara Croft...meni so prišli prav dodatni vložki v porodnišnici...dobiš namreč le 2 vrečki...pa mrežaste hlačke tudi, saj sem si jih razrezala in naredila provizoričen moderček, ki mi prsi pri prvem navalu mleka ni preveč stiskal držal pa je zaščitne blazinice (tudi te si spokaj)...s seboj sem imela tudi dudico, nogavičke za dojenčka, rokavičke proti praskanju, nastavke za zaščito bradavic pa lanolin in bepanthen plus (če slučajno si šivan)...verjemi vse je bilo uporabljeno...pa vseeno sem imela le eno malo kozmetično torbico, ker vse skupaj ni ravno velika zadeva...aja..pa krokse ali copate...kroksi so mi bili praktični, ker imajo luknice in sem kar v njih stopila pod tuš...potem pa na brisačo...ki je itaq romala v koš za umazano perilo...

zložencev pa jaz sedaj veliko porabim...Iza je namreč spet fasala Soor v tej vročini...pa mi tisti daktarin bolj malo pomaga...veliko bolj učinkovita je prevreta voda s saldkorjem...in v to namočim prst ovit z zložencem in Izi zmasiram Soore po ustkih...pa obloge izginejo...

eto...tole zaenkrat od mene...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 608
5.8.2008 13:24:45   
Lara Croft
Lara, to je v Ljubljani, BTC, stavba Emporium, v kleti takoj pod tekočimi stopnicami slaščičarna Galerija Grad.

Nimam pojma, kje je ta stavba.... user posted image

A je to BTC city al kaki drugi BTC? user posted image Če je kje drugje, kje lahko parkiram?

No, jst bi prišla, ker sem glih  prosta in bi vas rada spoznala... user posted image Ne bi pa rada prišla v Ljubljano in pol lutala....user posted image user posted image

jogi takih dimenzij 35 x 84 cm. Al se lahko da spodaj kakšna druga zadeva namesto jogija?!

Redhouse..... Jaz bom šla v Podgrad v Plama pur in tam pri njih kupila peno.... baje, da urežejo tako dimenzijo, kot rabiš....  user posted image Moja zibka je 45x90....

Lara Croft...meni so prišli prav dodatni vložki v porodnišnici...dobiš namreč le 2 vrečki...pa mrežaste hlačke tudi, saj sem si jih razrezala in naredila provizoričen moderček,

Resnično srečna... to bom pa upoštvala, hvala. user posted image
Pa glede potovanja tudi ne bomo komplicirali...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 609
5.8.2008 13:34:52   
Lara Croft
http://www.btc-city.com/zemljevid.php?n=1&stavba1=D&sektor1=2&trgovina1=Sla%9A%E8i%E8arna%20Galerija%20Grad

TO? Dvorana D? To bom pa najdla.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 610
5.8.2008 17:25:03   
Majuska
Ja, dvorana D. Ne moreš zgrešit - na vogalu pri krožišču je lokal Playa, and drugi strani pa je vhod v Emporium, na tega se  orientiraš. Greš skozi vhod, po tekočih stopnicah in takoj za vrati ... drugače pa pokličeš eno od nas, telefonsko ti napišem na ZS user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 611
5.8.2008 17:43:22   
Lara Croft
Super.... sej sem pomislila,da bi blo fino imet številko od koga, ma nisem tela žicat.... user posted image user posted image user posted image ..... Se vidimo jutri, laboratorij bom pa že prestavila....user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 612
5.8.2008 20:41:23   
Katina
Čeeeeeeeeeer,

Lara, vidim, da ti je že majuska razložila koordinate user posted image . Torej se ju3 vidimo. Pošiljam še moj GSM na ZS, če bi bila slučajno majuska že na poti v porodno.

Majuska, čeprav močno želim, da kmalu spoznaš tvojega user posted image , vseeno počakaj še na ju3šnjo user posted image . Potem pa dobiš odpustnico.

blustar, škoda.

nanka, razumljivo, da ne moreš prelomit obljube. Še posebno, ker ima Zoja rojstni dan. Vse naj,naj Zoji za jutrijšnji rojstni dan.

mml, po eni strani ti želim, da se tvoj user posted image odloči za dopust, po drugi pa, da ga prestavi na kak drug dan user posted image . V vsakem primeru bom zadovoljna. 1x zate in drugič zame.

redhause, upam da ti znese oglasiti se na eni kavici. Glede jogija si pa že dobila odgovor, ki je po mojem mnenju dobra ideja.

resnično srečna, upam, da se kljub preiskavam s sluhom Ize dobro konča. Sicer pa itak verjetno dvomijo le v to, da delno ne sliši vsega. Mogoče ji bo to v življenju še prav prišlouser posted image . Šalo na stran. Ne dvomim, da bo Iza dokazala, da je prava faca - po mamici seveda, Hkrati ji pošiljam user posted image in poljubčke. Seveda vama želim, da čimprej preženeta soor.
Upam, da se ju3 vidimo, pa čeprav le na kratko. Zadnjič si že manjkala, glej da ne dobita rdečega kartona user posted image .
Zdaj si me pa razgalila; tokrat je padla Turčija.

Če le utegnete ste vabljene tudi ostale: NiLe, Calena, štunfek ...

Neposredna povezava do sporočila: 613
5.8.2008 21:13:09   
Majuska
Hehe,

vidim da me Katina že pošilja v porodnišnico ... ej ne si preveč želet, drugače me jutri res ne bo na kofi user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 614
6.8.2008 19:34:39   
Lara Croft
....................in zdej, namesto, da bi pila čaj iz malinovih listov, pijem Pepsi.... Kamor je šu bik, pej nej gre še štrik.... itak jem samo porkerijo že cel dan.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce..... hvala za družbo.... Sem vedla, da ne smem zamudit..... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 615
6.8.2008 20:00:51   
Majuska
Lara daj no, se mi zdi, da si danes čisto v redu jedla user posted image   me veseli, da sem te spoznala in upam, da se še takole srečamo ob kofetku!

Lepo vas je bilo videti - Katina, srečka, NiLe - škoda da vas ni več prišlo, očitno je pri Redhouse nekaj vmes prišlo... No da poročam, danes sem se v Leonišču načakala pri Pušenjaku, potlej pa me je vzela ena mlada zdravnica, dr. Koželjeva in se je kar odločila, naj grem jutri v porodnišnico. Odprta sem 3 cm, popadkov še noče bit, ampak se mi je pa zgleda odluščil čep, ker že ves dan hodim na wc in opažam sluz vseh možnih barv user posted image

No očitno bom le spoznala našega malčka ... na momente sem imela občutek, kot da bom rodila decembra user posted image končno se bom počasi znebila oteklih gležnjev in bolečin v križu user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 616
6.8.2008 21:28:46   
resnično srečna
Ja punce prav luštno je bilo v vaši družbi...

jaz sem pa danes dobila prvič po porodu na obisk teto s Krvavca...packa nesramna a se je res že morala pokazat...sem upala, da se še dolgo ne bo...

She
Within the measur

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 617
6.8.2008 21:29:19   
redhouse
Oj,

res mi je žal, da se danes nismo srečale, sem mela res dobr namen, potem se mi
je pa na banki tko neprijetno zavlekl....user posted image user posted image , da sem bla že cela besna.... urejam še zadevice
preden pobegnem na porodniško...
Predvidevam, da ste se prijetno načvekale. No, naslednjič pa res, takrat bo še Majuška z user posted image , če
bomo dost kmal, bova midve z Laro še user posted image , drugač pa tud z user posted image .

Majuška, jutr je torej vaš danuser posted image user posted image user posted image , superuser posted image user posted image user posted image ! Bom držala pesti, da bo vse tko kot mora bit
in da po čim hitrejši poti spoznaš svojega user posted image . Srečno!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 618
6.8.2008 22:46:39   
Majuska
Redhouse, smo bile do dveh v lokalčku ... tako hitro se nas pa ne da pregnat user posted image

Srečka, smola no da je teta že prišla, ampak kaj hočeš, enkrat bi se to moralo zgoditi. Mogoče je bilo pa preveč ženske energije na kupu, pa je to krivo user posted image

Evo, jaz sem si privoščila razvajanje v banji ... pa tortico ... potlej nekaj časa ne bo priložnosti. Še malo psihičnih priprav, pa upam da bom dobro spala danes. Na žalost se mi je na nogi razcvetel en grd tur in se ga nisem mogla znebit, ker še ni dovolj zrel, boli pa ko  user posted image

Takole, lepo se imejte ... se javim! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 619
6.8.2008 22:50:40   
Lara Croft
Lara daj no, se mi zdi, da si danes čisto v redu jedla

Ma deeeej.... še vedno ga imam v želodcu.... pa spahuje se mi za znoret.... Samo dober pa pa bil, oštja.... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.8.2008 0:30:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara daj no, se mi zdi, da si danes čisto v redu jedla

Ma deeeej.... še vedno ga imam v želodcu.... pa spahuje se mi za znoret.... Samo dober pa pa bil, oštja....

a je blo preveč user posted image

no glavno da ti je bilo všeč user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 621
7.8.2008 13:18:09   
nanka
Dan,
vidim da ste se imele super, mi je kar malo žal, da nisem prišla, no ja pa drugič.
Še ena slikica, da vidite kaj sva z Zojo pekli in zakaj nas ni bilo.

user posted image

pa še najini štirje otroci

user posted image

Naslednjič pa sigurno pridem.

Majuska, če boš še brala, drži se

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.8.2008 16:20:30   
resnično srečna
Uf Nanka lepi otroci...pa lepo sta tole spekli he he...se kar sline cedijo...

Majuška upam, da je akcija v toku in bomo lahko začele pisat čestitke...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.8.2008 20:14:18   
mml
Zoja  vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

nanka super torte

Se oproščam za včeraj...samo je prišlo nekaj nepredvidenega vmes in nisem mogla prit...mi je prav žal, da vas nisem videla

majuska mislim nate user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 624
8.8.2008 4:56:36   
Majuska
Ob 2:10 @ 08.08.08 je pokukal na svet user posted image Aleksander .....

Ostalo sporoči Majuška, ko prileze na net ....
Lp OČKA

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?