|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Puder
20.1.2008 15:22:26   
* Mateja *
kako se kličeta zdej dva ki je rekla na tv. Eden je max factor in eden mensezdi da od Loreala. Imena, prosim!

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.1.2008 16:13:03   
pika74
Jaz uporabljam tekoči puder chanel in še tega vedno kombiniram skupaj s kremo. 

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.1.2008 18:32:37   
Bonnie_RR
Evo, js sm si zdej tud nabavila Lorealovega True Match. Sem ga danes že sprobala in sem ful zadovoljna.user posted image

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.1.2008 21:24:54   
Anonimen
Jaz imam tega:

user posted image

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
22.1.2008 23:03:10   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Joj, tole je pa tema direkt zame...user posted image

Js sem šla včeraj v DM samo s tem namenom, da si kupim puder, ker mi ga že počasi zmanjkuje - uporabljala sem (kar nekaj časa že) Lorealovega Ideal balance. Potem pa vidim, da tega pudra sploh ni več. Ker sem imela malega zraven, si nisem mogla vzet toliko časa, da bi sprobala ene par pudrov in videla, kateri mi najbolj ustreza, zato sem šla iz trgovine brez pudra. Pustimo to, kaj vse sem po poti do blagajne nabrala...user posted image

Torej, mene tud zanima, kateri puder je kolikor toliko podoben temu oz. kateri je fajn. Imam drugače mešano kožo, zdaj pozimi pa bolj suho.

Lp

ej...men je bil ta puder zakon!jutri si grem enega kupit...pa tud ne vem katerega...

imam enega za posebne priložnosti od este lauder...stane sicer ful, ampak je the best....ne vem kolk ste pripravlljene dat,...

no...tega za vsak dan, pa ne vem kerega naj kupim ker nimajo več tega od loreala

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.1.2008 23:03:59   
mami_miki

Evo, js sm si zdej tud nabavila Lorealovega True Match. Sem ga danes že sprobala in sem ful zadovoljna.user posted image

lp

mislim, da imava midve podobno varianto...

koliko si imela prejšnjega številko?

Neposredna povezava do sporočila: 31
22.1.2008 23:06:08   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Loreal True Match user posted image

moja št. je W7 - amber sand user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.1.2008 9:22:33   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

lp

Čaki, grem gledat...

Prej sem imela 15 (Rose Ivory), zdaj imam pa C2 (Apricot Ivory). Poleti imam pa temnejši odtenek...

Se mi pa zdi ta še boljši od prejšnjega. Se da ful lepo razmazat in lepo enakomerno prekriva.user posted image

Lp

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.1.2008 23:05:18   
mami_miki

lp

Čaki, grem gledat...

Prej sem imela 15 (Rose Ivory), zdaj imam pa C2 (Apricot Ivory). Poleti imam pa temnejši odtenek...

Se mi pa zdi ta še boljši od prejšnjega. Se da ful lepo razmazat in lepo enakomerno prekriva.user posted image

Lp

čakaj...grem jaz tud pogledat...jaz imam 16...to pomeni,d a si moram kupit C3?
ne...res imam težave pravo barvo zbrat...VEEEEEEEEEEEEDNO!

Neposredna povezava do sporočila: 34
24.1.2008 9:02:00   
Bonnie_RR

lp

Čaki, grem gledat...

Lp

čakaj...grem jaz tud pogledat...jaz imam 16...to pomeni,d a si moram kupit C3?
ne...res imam težave pravo barvo zbrat...VEEEEEEEEEEEEDNO!

Ne vem, katera ti bo ustrezala. Poskusi, pa boš videla! Ena bo ziher prava...user posted image
Se mi pa zdi, da je ta puder na voljo v več odtenkih kot je bil Ideal Balance.user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 35
24.1.2008 14:15:13   
mami_miki
Bonnie...pa je tako fajn za namazat?.je podoben onemu ideal balance?..sem mislila danes it, pa se mi je zamaknilo...ker jaz bom tega zdaj imela ziher pol leta če ne še večuser posted image ,...trgovke pa mi ne znajo svetovat..

jaz se namažem sam pod očmi...podočnjake pa nosuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
24.1.2008 20:37:17   
Bonnie_RR

Bonnie...pa je tako fajn za namazat?.je podoben onemu ideal balance?..sem mislila danes it, pa se mi je zamaknilo...ker jaz bom tega zdaj imela ziher pol leta če ne še večuser posted image ,...trgovke pa mi ne znajo svetovat..

Meni se zdi, da se fajn in enakomerno namaže. Pa težek se mi ne zdi, v smislu, da bi bil pregost.

En dan si vzemi malo časa, jih v miru preiskusi in boš našla pravi puder...user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 37
24.1.2008 23:18:22   
mami_miki

Meni se zdi, da se fajn in enakomerno namaže. Pa težek se mi ne zdi, v smislu, da bi bil pregost.

En dan si vzemi malo časa, jih v miru preiskusi in boš našla pravi puder...user posted image

Lp

hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?