|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puder
17.1.2008 14:22:42   
TIA22
Zanima me katere znamke puder uporabljate.?
Jaz se danes podam na lov da si kupim novega, ker mi je starega zmanjkalo. Prej sem redno uporabljala od LOREAL: IDEAL BALANCE, danes pa mi v vseh drogerijah povedo, da so ta puder odstranili iz programa. P:M:

Jaz sem komaj ugotovila kateri pudr mi odgovarja, ker imam tako čudno kožo. Ko ga najdem mi ga umaknejo iz prodaje. Mater sem bila jezna. Pa sem si kupila od Loreal:TRUE MATCH.
Jezi me to, da vedno dam toliko denarja za te pudre, predn ugotovim kateri mi odgovarja.

Pudram se samo pozimi, ker drugače mi ob mrzlem zraku pokajo žilice na ličnicah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puder
17.1.2008 14:24:55   
Tiamo
Super, tudi mene zanima, kateri puder je uredu...jaz se pudram tudi samo pozimi, imam pa malo mazoljev...ok, no velik user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2008 14:29:41   
Tanayya29
Jaz uporabljam od MF,colour adapt,men je tok fajn ta puder.Se mi zdi,da fajn prekrije.
Pa še drag ni tok.
Sem pa prej uporabljala collistarjev puder ali pa matis,pa so 2 much dragi,pa še prekril ni tok.
Loreal pa sem poskusla enkrat pri mami doma,pa mi je bil tudi všeč,ampak točno ne vem kater.
Meni je ta MF res super puder.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 14:31:40   
Tiamo
še nekaj me zanima, a je res, da npr. če kupiš puder MF ali druge znamke v drogeriji se razlikuje od tistega, ki ga kupiš v Mullerju ali Drogermarkt?

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 14:33:04   
ZARA
Vichy flexilift teint.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2008 14:33:48   
Bonnie_RR
Joj, tole je pa tema direkt zame...user posted image

Js sem šla včeraj v DM samo s tem namenom, da si kupim puder, ker mi ga že počasi zmanjkuje - uporabljala sem (kar nekaj časa že) Lorealovega Ideal balance. Potem pa vidim, da tega pudra sploh ni več. Ker sem imela malega zraven, si nisem mogla vzet toliko časa, da bi sprobala ene par pudrov in videla, kateri mi najbolj ustreza, zato sem šla iz trgovine brez pudra. Pustimo to, kaj vse sem po poti do blagajne nabrala...user posted image

Torej, mene tud zanima, kateri puder je kolikor toliko podoben temu oz. kateri je fajn. Imam drugače mešano kožo, zdaj pozimi pa bolj suho.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2008 14:34:47   
blue sky
Trenutno uporabljam YSL Perfect Touch (s čopičem za nanašanje) in YSL Teint Mat Purete. Oba sta zelo kvalitetna in obstojna, prvi malo bolj lahkoten, drugi bolj gost.

Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2008 14:36:15   
TIA22
No, jaz se poskusila vse: od MF, Nivea, She, celo Vichy, pa nič. Eni pudri, so kot da bi se mi zasušili na obrazu, pa ni bilo pomembno ali sem se namazala z kremo spodaj ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2008 14:38:20   
Naja31
Že nekaj časa ima od Loreala Cashmere in sem super zadovoljna. Samo problem je ker se mojega odtenka ne dobi več v SLo in potem iz tujine vakič vlečem zaloge tega pudra user posted image .
Samo zdaj razmišljam da bi sprobala ta novi od Loreala, z minerali ali neki tazga.
Samo to si moram čas vzeti in iti brez otroka v drogerijo.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2008 14:49:05   
gaya24
Jaz imam puder v kamnu- MAC in pa Diorjev tekoči puder. Ker mam sama bolj temno polt, pudrov ne uporabljam vsakodnevno, zato si tudi privoščim malo dražje in kakovostnejše.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2008 14:50:01   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Joj, tole je pa tema direkt zame...user posted image

Js sem šla včeraj v DM samo s tem namenom, da si kupim puder, ker mi ga že počasi zmanjkuje - uporabljala sem (kar nekaj časa že) Lorealovega Ideal balance. Potem pa vidim, da tega pudra sploh ni več. Ker sem imela malega zraven, si nisem mogla vzet toliko časa, da bi sprobala ene par pudrov in videla, kateri mi najbolj ustreza.

Jaz danes enako. user posted image

No potem sem vzela pač tega true match. Bom videla kako bo. Ko prodajalka pa mi je ponujala enega ko je reklama za starejše ženske...pa sem jo kar direkt vprašala če ji delujem takop staraA?????user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2008 16:14:47   
Anonimen
uporabljam bourjois, s tekočmu full zadovoljna, je res super, čeprov je mal dražji mi res ni žou dnarja, v kamnu je pa mejbi mal preveč oranžn..

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2008 16:57:43   
total
Jaz sem si včeraj nabavila novi puder od MF,ki se nanaša z gobico ful je fajn,sem zadovoljna.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2008 17:33:25   
anajmad
Isadora-je zelo kvaliteten in tudi cena je zmerna. Dobiš ga pa v Mullerju.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2008 17:34:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Že nekaj časa ima od Loreala Cashmere in sem super zadovoljna.

Enako :).

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2008 17:49:00   
ZARA
user posted image
Evo takole zgleda. Je pa res meni osebno najboljši kar sem jih kdaj imela, ker imam zelo občutljive oči in bojda je ta je na vodni bazi. Resnično in zame neverjetno me oči ne pečejo nič. Zelo, zelo zadovoljna in zadovoljena.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2008 18:00:00   
Blueberry
Jaz uporabljam od Nivea Visage Natural (Hell). Od prejšnjih pudrov sem mela zelo suho kožo, ta pa mi odgovarja. LP user posted image Zgleda pa takole: user posted image

< Sporočilo je popravil T_89 -- 17.1.2008 18:01:20 >

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2008 22:57:41   
kofetek2010
Loreal True Match user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.1.2008 9:38:02   
Felicity
collistar illuminante
user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.1.2008 10:35:54   
petja
Lancome TEINT IDOLE ULTRA. Ali pa obarvano kremo Avene.

Lp, petja

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.1.2008 15:27:27   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

Jaz se danes podam na lov da si kupim novega, ker mi je starega zmanjkalo. Prej sem redno uporabljala od LOREAL: IDEAL BALANCE, danes pa mi v vseh drogerijah povedo, da so ta puder odstranili iz programa. P:M:

Jaz sem komaj ugotovila kateri pudr mi odgovarja, ker imam tako čudno kožo. Ko ga najdem mi ga umaknejo iz prodaje. Mater sem bila jezna. Pa sem si kupila od Loreal:TRUE MATCH.
Jezi me to, da vedno dam toliko denarja za te pudre, predn ugotovim kateri mi odgovarja.

Pudram se samo pozimi, ker drugače mi ob mrzlem zraku pokajo žilice na ličnicah.

Pol si pa čisto ista kot jaz.Sedaj tudi uporabljam True match.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.1.2008 17:15:14   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

Keri odtenek uporabljaš? jaz imam sable miel-honey sand!

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.1.2008 21:50:20   
maša*
najboljši puder: ISADORA: VELVET TOUCH

ni boljšega!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.1.2008 7:10:34   
Mešamdrek

IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

Keri odtenek uporabljaš? jaz imam sable miel-honey sand!

Št.C3 mislim da je natur sand,če se ne motim.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.1.2008 13:47:43   
TIA22
Jaz sem probala danes ta novi puder, pa sem kar zadovoljna z njim.user posted image user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?