hanna1 -> RE: Mamice po 35 letu -2.del (24.1.2008 16:29:41)
|
lonib,torej je bil razgovor uspešen ...uspešen zato,ker si odkrila poleg vseh - tudi nekaj + svoje dosedanje službe----isto sem tud jes kr pri dosedanji ostala,čeprav se moram vozit,pa tud dobim sam 60% povrnjenih potnih stroškov ,vedno so dobre in slabe strani--zdej je odvisno,v kakšnem kolektivu delaš...če je hudo nevzdržno,je marsikdaj bolje tud za mal manjši dnar delat,pa se z mirnimi živci vrneš domov.Glede na porodniško verjtno nisi imela slabe službe,ampak ti najbolj dobro veš,zakaj si mogoče želiš stran--lahko pa skor prešteješ na prste ene roke,kje te takoj zaposlijo za nedoločen čas--tako kot si ti želiš stabilnosti ,se tud delodajalc zaščiti in verjemi,da oni vedno več vedo o vseh zakonih,luknjah in neznankah,kot pa mi.Lahko pa se še vedno malo razgledaš za službe,greš na razgovore zdej,ko si v porodniški,ker to je odlična rezerva in nenazadnje tud treniranje razgovorov in spoznavanje delodajalcev,če si kdaj v to potisnjen--tako da to sploh ni bil stran vržen čas,ampak dobrodošla izkušnja nelipa tvija malčica je zakon ,sem se fajn nasmejala,ko sem to brala---kr samopostrežno--ma važno je,da sta obe zadovoljni,tisto,ko si napisala,da si svojega sina začela šele pozneje prav uživat in da zdaj polno uživaš v materinstvu,se pa jes tud podpišem..mi je škoda za vsak izgubljen trenutek,ampak nikol ni prepozno za dajanje ljubezni
|
|
|
|