Laubica -> RE: Mamice po 35 letu -2.del (23.1.2008 21:00:29)
|
Morem vam skopirat kaj je ena moja novembrka napisala- Ko sem rodila Evana in ko sem ga imela v narocju in gledala njegov obrazek in rokice in nogice, sem razmisljala, kako bom sploh lahko imela drugega otroka tako rada, kot imam njega. Da bo to popolnoma nemogoce, ker moje srce in ljubezen pripadata samo temu malemu bitjecu. Da mu tega ne morem vzeti in ljubezni kar delit z nekom novim. Zdaj, ko gledam Rubna in njegov obrazek, ki mi je tako znan, ampak tako drugacen, pa njegove male rokice, ki se oklepajo mojega prsta in njegovega pogleda, ki mi govori, da me obozuje, ne morem verjeti, da sem sploh kdaj lahko dvomila, da ga ne bom imel tako rada kot prvorojenca. Obadva sta moja najvecja sreca, prva misel zjutraj in zadnja misel zvecer je namenjena njima. Obadva sta tocno taka, kot sem si ju predstavljala, obdva sta najlepsa, najboljsa in MOJA. Rada ju imam bolj kot vse na svetu (no, pa njunega ocka tudi), in za vse tri bi bila pripravljena v trenutku umreti. Srcki moji, rada vas imam - od tukaj, do Amsterdama pa nazaj :) Točno tako sem jaz razmišljala
|
|
|
|