Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 21:35:20
|
|
|
|
julci
|
jaz sem tud bla pridna sem si kupljene hlače popravljala.Pa sem že tolkokrat rekla,da si ne kupim več kerih,ker nisem po nikakršnem standardu delana,pol si morem pa vse popravljat.Bi bla že davno gotova,če bi si jih sama nardila.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 21:43:28
|
|
|
|
dodi
|
Ja tudi jaz sem bila ,ko sem bila za prvo noseča in sem v 28 tednu krvavela v sobo z eno punco,ki je bila stara 17 let in je prišla že 4 delaz splav.akao sem jo vprašala zakaj se ne zaščiti,mi je rekla da se potem zredi,pa da itak je to tud kontracepcija neke vrste
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 21:44:38
|
|
|
|
natasaom
|
julči-jest bom nakupla blaga,prišla v prevalje,ti boš zašila-jest bom pa lepa sem tiskalnik prklopla.. kje naj kupim pocen kartuše
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 21:46:00
|
|
|
|
stephany
|
Mateyka - vse najboljše za tvoj rojstni dan!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 21:46:25
|
|
|
|
julci
|
Ne me narobe zastopit sam tako bi jaz okol uh tolk pršponala,ker j tk neodgovorna,saj obstajajo kondomi.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 21:50:05
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom julči-jest bom nakupla blaga,prišla v prevalje,ti boš zašila-jest bom pa lepa če boš varuška moji mali pupi sem tiskalnik prklopla.. kje naj kupim pocen kartuš****ker tiskalnik pa maš.Jaz jih kupujem tukaj http://www.dobratrgovina.com in so super.splačase jih vzeti v kompletu.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 21:50:47
|
|
|
|
julci
|
Stephanya si že vslužbi.Kako kaj Klemen.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 21:52:43
|
|
|
|
natasaom
|
sej sem rada varuška,sam jest bi ti mal dela naredila pa bi šla domov.. imam hp 690c bom pogledala kolk stane
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 21:53:28
|
|
|
|
stephany
|
Tako, zadnji teden "svobode" se počasi končuje... Sem šla pred dnevi v službo in si dala uniforme prat, da me bodo pričakale čiste in zlikane. Si zaslužijo po tolikem času. Zmenili smo se tudi glede delovnega časa, okvirno bom delala od 9 do 15. Uvajanje je bolj tako tako. Klemen še vedno precej joka in verjetno bo še kar nekaj časa. O tem, kako se jaz počutim, raje ne bi... Drugače pa je naš fant sedaj osvojil kobacanje po vseh štirih ter pogruntal, da se da ob sedežni in podobnih zadevah hoditi sem in tja.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 21:59:18
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Stephanya si že vslužbi.Kako kaj Klemen. ...v torek začnem...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:00:21
|
|
|
|
natasaom
|
a toooooooooolk
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:03:29
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany IZVIRNO SPOROČILO: julci Stephanya si že vslužbi.Kako kaj Klemen. ...v torek začnem... ooooooo bogica,,jaz sem imela srečo,ker ima hana zihr cigansko kri,in ji je blo čist vseen..ona ja uživala-jest pa jokala ko sem jo v vrtec vozila
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:13:45
|
|
|
|
natasaom
|
grem pod deko-ker me zebe.zanalašč nismo zakurli,ker se sosedje že 1m šlepajo pa ko hano umivam vodo odprejo,da mrzla priteče....baje,da junija dobijo brco-letos
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:16:11
|
|
|
|
makala
|
Čer. Dobrodošla dašabina. Mi je v veselje, da še ena dolenjka, pa še zelo blizu sva. Ti praviš, da si iz Šentjerneja, jaz pa sem z Otočca. Upam, da se kmalu spoznava. Natasaom sem te že kar pogrešala. Neli veliko za tvojo Nataško, da se čimprej pozdravi. Ubožček mali. Hanna kje si??? A pakiraš??? Danes smo bili z Lano pri kirurgu in ji je odstranil znamenje za desnim ušeskom. Potrebno je blo odstrant, ker je bila nevarnost, da začne znamenje krvavet. Pa so ji dal samo injekcijo, ker je za splošno anestezijo še premajhna. Je tolk jokala . Jst pa moj pa tud, ko smo jo držal. Ampak je ful pridna. Sem mislila, da bo popoldne sitna, al pa da jo bo bolel. Nič, kot da ni bila operirana. Prava carica .
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:27:28
|
|
|
|
natasaom
|
ooo makala moji hani so tud v lj ko je imela 6 tednov v popeek eno palcko rinli.še kri ji je tekla.vsi trije smo jokal.... samo zato,ker ji v por.niso prav popka odrezal pa se ji ni celu hvalabogu je blo vse dobr pa ni blo treba pod nož.pa tud midva nisva pustila takoj..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:33:55
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom a toooooooooolk kaj to pomeni
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:36:16
|
|
|
|
neli99
|
hoj, hoj ... tok sem firbčna, da sem še enkrat vklopil internet da vas še mal preberem. ... čeprav sej nimam kej pametnega povedat ... da gledam BB boljš da ne omenim, me bo kera spluvala ... kera je že bla ... ... jst pa odkar sem na porodniški, to vse gledam ... pol me pa jezi, če dajo ven une k jih jst ne bi ... pustmo to. dodi ... mamo ventolin pa uno tubo inhalator ... sva dobile od dohtarce na recept ... mala kriči kar more, sam da zagleda plavo srajčko od inhalatorja ... pol pa zdej zna že prijemat z rokicam in poriva stran tist inhalator ... sva obe boge zraven ... pa morva to delat na 6 ur ... danes zgleda bolje spi ... vsaj za enkrat je še mir. ... a kera ve ... a je bolje da ji dam poušterček, al to nima veze. dodi ... jst tega linka nisem pogledala, ker mi vedno zašteka moj počasen internet ... pa najbrž bolje da ne, če je kaj groznega .. mene itak to pol kar mal prizadane ... nikol ne bom pozabila ... mojemu petru je že bilo srce ... jst pa še vedela nisem da obstaja. ne jst ne bi mogla delat splava ... mene še vse ss ki katero doletijo prizadanejo ... ... mal sem zaspana ... mal učke nagajajo, moram dat še leče ven ... mam po moje že čist skurjene oči ... nč ... pridne bodite ... kaj lepega sanjajte ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:42:18
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany IZVIRNO SPOROČILO: julci Stephanya si že vslužbi.Kako kaj Klemen. ...v torek začnem... jaz pa teden za tabo.Upam da bo Zala dobro prenesla taklo dolgo ločitev.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:43:34
|
|
|
|
neli99
|
makala, natasaom ... joj ... ja sej mali tuljo pa pozabjo ... nam pa tisti predirljivi kriki še dolgo odmevajo po ušesih ... ...za pogumne mamice. ... drgač pa sej pravim ... grem raj spat ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:47:12
|
|
|
|
neli99
|
julči zakaj pa ti že v službo ... a nisi junija rodila ... no to je pa še ena taka tema za kaj pa hanna a nista vedve skup rodile ... hanna kdaj pa ti začneš ?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:49:42
|
|
|
|
neli99
|
punce jst bi šla rada spat, pa ne morem k vidm da vas je tuki cela četica zbrana
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 22:51:58
|
|
|
|
julci
|
Neli s Hano sva res junija skup rodile.Jaz bom pa menjala službo.Pa so me prosili,če bi lahk kr prišla pa sem rekla da še dojim,tako da so mi dali še mesec dni da se privadiva čez dan.tako da grem 15.4.Mesec dni prej.Bom pa zaprvomajskepraznike doma cel teden.Žal je pač tako naneslo,da sem se mogla odločit.Staro delovno mesto ali novo.Na staro me ni vleklo,zato sem se tk odločila,pa za nedoločen čas bom takoj dobila.Pa ziher je bolj,ko pa prejšnja služba.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 23:08:00
|
|
|
|
neli99
|
julči sej je verjetno bolje tako, če ti stara služba ne diši. se bojim da bom jst tut s septembrom iskala če je kaj kje ... pa če bojo hotli septembra da pridem ... ... bom pa verjetno tut šla ... sam to je še daleč ... punce ... ki še dojite ... kdaj boste nehale? to vas že dolgo hočem vprašat ... peter se je sam odstavil ker mu je smrdelo mleko ko sem bla noseča (baje spremeni okus) ... zdej pa ne vem kako nama bo šlo ... imam pa idejo da bova nehale tam okoli 1 leta ... ne zaradi službe, ker imam v glavi predstavo da bo pol počasi dost. kaj pa ve? je pa meni dojenje to rundo še veliko bolj ... hotla sem napisat nekaj čarobnega ... sam je mal smešno ... je pa res neki posebnega ko tista mala usta cmokajo ... in ko z rokco zraven boža in me gleda zaljubljeno v očke ... zdej se včasih tako zagleda da spusti bradavico in se na široko nasmeje ... ... bom šla jst raj spat ... zanima me pa res, kdaj bote nehale in zakaj se vidimo ... ko spet najdem cajt pa pa
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 23:13:50
|
|
|
|
julci
|
Neli jaz še dojim,pa še ne mislim nehat.Bom pa prav pogrešala najine jutranje vragolije,ko se Zala doji kleče,stoje sede,pa sama si zizi prime....joj kk je posrečena,da o cmokanju zravn sploh ne govorim.Jaz res uživam zraven 100 na uro.Še posebno,kose na koncu mala stisne k meni in mi pripopa tak slinast lubček,da bi se še železo stopilo v sekundi. Sem pasklenla,da se boma dojile do takrat,ko bo sama hotela.No do 10 leta ziher ne
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.4.2008 23:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Nelli - upam, da boste hitro zdravi. lonib - ne pustijo ti ukrast slikice . Jaz bom dojila tako dolgo, dokler bo malček hotel (upam, da ne bo pretiraval) Sem pa danes vklopila vlažilec in že lepše diha. tudi nosek sva kar uspela sčistit. Midva sva pa danes brez večjih dveh. Spita pri mojem bratu. Mislim, da je najbolj pametno, da mojega odvlečem v posteljo. Laubica, Makala - tudi za vaju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?