|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
4.4.2008 21:35:20   
julci
jaz sem tud bla pridna sem si kupljene hlače popravljala.Pa sem že tolkokrat rekla,da si ne kupim več kerih,ker nisem po nikakršnem standardu delana,pol si morem pa vse popravljat.Bi bla že davno gotova,če bi si jih sama nardila.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
4.4.2008 21:43:28   
dodi
Ja tudi jaz sem bila ,ko sem bila za prvo noseča in sem v 28 tednu krvavela v sobo z eno punco,ki je bila stara 17 let in je prišla že 4 delaz splav.akao sem jo vprašala zakaj se ne zaščiti,mi je rekla da se potem zredi,pa da itak je to tud kontracepcija neke vrsteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
4.4.2008 21:44:38   
natasaom
julči-jest bom nakupla blaga,prišla v prevalje,ti boš zašila-jest bom pa lepa user posted image

sem tiskalnik prklopla..user posted image   kje naj kupim pocen kartuše

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
4.4.2008 21:46:00   
stephany
Mateyka - vse najboljše za tvoj rojstni dan!

user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
4.4.2008 21:46:25   
julci
Ne me narobe zastopit sam tako bi jaz okol uh tolk pršponala,ker j tk neodgovorna,saj obstajajo kondomi.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
4.4.2008 21:50:05   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

julči-jest bom nakupla blaga,prišla v prevalje,ti boš zašila-jest bom pa lepa user posted image če boš varuška moji mali pupiuser posted image user posted image

sem tiskalnik prklopla..user posted image   kje naj kupim pocen kartuš****ker tiskalnik pa maš.Jaz jih kupujem  tukaj http://www.dobratrgovina.com

in so super.splačase jih vzeti v kompletu.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
4.4.2008 21:50:47   
julci
Stephanya si že vslužbi.Kako kaj Klemen.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
4.4.2008 21:52:43   
natasaom
sej sem rada varuška,sam jest bi ti mal dela naredila pa bi šla domov..user posted image imam hp 690c

bom pogledala kolk stane

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.4.2008 21:53:28   
stephany
Tako, zadnji teden "svobode" se počasi končuje... Sem šla pred dnevi v službo in si dala uniforme prat, da me bodo pričakale čiste in zlikane. Si zaslužijo po tolikem času. Zmenili smo se tudi glede delovnega časa, okvirno bom delala od 9 do 15. Uvajanje je bolj tako tako. Klemen še vedno precej joka in verjetno bo še kar nekaj časa. O tem, kako se jaz počutim, raje ne bi...

Drugače pa je naš fant sedaj osvojil kobacanje po vseh štirih ter pogruntal, da se da ob sedežni in podobnih zadevah hoditi sem in tja.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.4.2008 21:59:18   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: julci

...v torek začnem...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
4.4.2008 22:00:21   
natasaom
a toooooooooolkuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
4.4.2008 22:03:29   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

...v torek začnem...

ooooooo bogica,,jaz sem imela srečo,ker ima hana zihr cigansko kri,in ji je blo čist vseen..ona ja uživala-jest pa jokala ko sem jo v vrtec vozila

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
4.4.2008 22:13:45   
natasaom
grem pod deko-ker me zebe.zanalašč nismo zakurli,ker se sosedje že 1m šlepajo user posted image  pa ko hano umivam vodo odprejo,da mrzla priteče....baje,da junija dobijo brco-letos user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
4.4.2008 22:16:11   
makala
Čer.
Dobrodošla dašabina. Mi je v veselje, da še ena dolenjka, pa še zelo blizu sva. Ti praviš, da si iz Šentjerneja, jaz pa sem z Otočca. Upam, da se kmalu spoznava.
Natasaom sem te že kar pogrešala.
Neli velikouser posted image user posted image user posted image za tvojo Nataško, da se čimprej pozdravi. Ubožček mali.
Hanna kje si??? A pakiraš???

Danes smo bili z Lano pri kirurgu in ji je odstranil znamenje za desnim ušeskom. Potrebno je blo odstrant, ker je bila nevarnost, da začne znamenje krvavet.
Pa so ji dal samo injekcijo, ker je za splošno anestezijo še premajhna. Je tolk jokalauser posted image user posted image user posted image . Jst pa moj pa tud, ko smo jo držal.
Ampak je ful pridna. Sem mislila, da bo popoldne sitna, al pa da jo bo bolel. Nič, kot da ni bila operirana. Prava caricauser posted image user posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
4.4.2008 22:27:28   
natasaom
ooo makala user posted image user posted image  moji hani so tud v lj ko je imela 6 tednov v popeek eno palcko rinli.še kri ji je tekla.vsi trije smo jokal....
samo zato,ker ji v por.niso prav popka odrezal pa se ji ni celu user posted image user posted image  hvalabogu je blo vse dobr pa ni blo treba pod nož.pa tud midva nisva pustila takoj..

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
4.4.2008 22:33:55   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

a toooooooooolkuser posted image
kaj to pomeni

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
4.4.2008 22:36:16   
neli99
hoj, hoj ...

tok sem firbčna, da sem še enkrat vklopil internet da vas še mal preberem. ... čeprav sej nimam kej pametnega povedat ... da gledam BB boljš da ne omenim, me bo kera spluvala ... kera je že bla ...user posted image ... jst pa odkar sem na porodniški, to vse gledam ... pol me pa jezi, če dajo ven une k jih jst ne bi ... pustmo to.

dodi ... mamo ventolin pa uno tubo inhalator ... sva dobile od dohtarce na recept ... mala kriči kar more, sam da zagleda plavo srajčko od inhalatorja ... pol pa zdej zna že prijemat z rokicam in poriva stran tist inhalator ... sva obe boge zraven ... pa morva to delat na 6 ur user posted image

... danes zgleda bolje spi ... vsaj za enkrat  je še mir.  ... a kera ve ... a je bolje da ji dam poušterček, al to nima veze.

dodi ... jst tega linka nisem pogledala, ker mi vedno zašteka moj počasen internet ... pa najbrž bolje da ne, če je kaj groznega .. mene itak to pol kar mal prizadane ...

nikol ne bom pozabila ... mojemu petru je že bilo srce ... jst pa še vedela nisem da obstaja. ne jst ne bi mogla delat splava ... mene še vse ss ki katero doletijo prizadanejo ...

... mal sem zaspana ... mal učke nagajajo, moram dat še leče ven ... mam po moje že čist skurjene oči ...

nč ... pridne bodite ... kaj lepega sanjajte  ... user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
4.4.2008 22:42:18   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

...v torek začnem...
jaz pa teden za tabo.Upam da bo Zala dobro prenesla taklo dolgo ločitev.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
4.4.2008 22:43:34   
neli99
makala, natasaom ... joj  ... ja sej mali tuljo pa pozabjo ... nam pa tisti predirljivi kriki še dolgo odmevajo po ušesih ... user posted image user posted image user posted image  ...za pogumne mamice.

... drgač pa sej pravim ... grem raj spat ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
4.4.2008 22:47:12   
neli99
julči zakaj pa ti že v službo user posted image  ... a nisi junija rodila user posted image  ... no to je pa še ena taka tema za user posted image user posted image user posted image

kaj pa hanna a nista vedve skup rodile ... hanna kdaj pa ti začneš ?

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
4.4.2008 22:49:42   
neli99
punce jst bi šla rada spat, pa ne morem k vidm da vas je tuki cela četica zbrana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
4.4.2008 22:51:58   
julci
Neli s Hano sva res junija skup rodile.Jaz bom pa menjala službo.Pa so me prosili,če bi lahk kr prišla pa sem rekla da še dojim,tako da so mi dali še mesec dni da se privadiva čez dan.tako da grem 15.4.Mesec dni prej.Bom pa zaprvomajskepraznike doma cel teden.Žal je pač tako naneslo,da sem se mogla odločit.Staro delovno mesto ali novo.Na staro me ni vleklo,zato sem se tk odločila,pa za nedoločen čas bom takoj dobila.Pa ziher je bolj,ko pa prejšnja služba.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
4.4.2008 23:08:00   
neli99
julči sej je verjetno bolje tako, če ti stara služba ne diši. se bojim da bom jst tut s septembrom iskala če je kaj kje ... pa če bojo hotli septembra da pridem ...user posted image  ... bom pa verjetno tut šla ... sam to je še daleč ...

punce ... ki še dojite ... kdaj boste nehale? to vas že dolgo hočem vprašat ... peter se je sam odstavil ker mu je smrdelo mleko ko sem bla noseča (baje spremeni okus) ... zdej pa ne vem kako nama bo šlo ... imam pa idejo da bova nehale tam okoli 1 leta ... ne zaradi službe, ker imam v glavi predstavo da bo pol počasi dost. kaj pa ve?

je pa meni dojenje to rundo še veliko bolj ... hotla sem napisat nekaj čarobnega ... sam je mal smešno ... je pa res neki posebnega ko tista mala usta cmokajo ... in ko z rokco zraven boža in me gleda zaljubljeno v očke ... zdej se včasih tako zagleda da spusti bradavico in se na široko nasmeje ...

... bom šla jst raj spat ...user posted image

zanima me pa res, kdaj bote nehale in zakaj user posted image

se vidimo ... ko spet najdem cajt user posted image

pa pa user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
4.4.2008 23:13:50   
julci
Neli jaz še dojim,pa še ne mislim nehat.Bom pa prav pogrešala najine jutranje vragolije,ko se Zala doji kleče,stoje sede,pa sama si zizi prime....joj kk je posrečena,da o cmokanju zravn sploh ne govorim.Jaz res uživam zraven 100 na uro.Še posebno,kose na koncu mala stisne k meni in mi pripopa tak slinast lubček,da bi se še železo stopilo v sekundi.
Sem pasklenla,da se boma dojile do takrat,ko bo sama hotela.No do 10 leta ziher neuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
4.4.2008 23:23:05   
Anonimen
Nelli - user posted image user posted image user posted image  upam, da boste hitro zdravi.

lonib - ne pustijo ti ukrast slikice user posted image user posted image user posted image .

Jaz bom dojila tako dolgo, dokler bo malček hotel (upam, da ne bo pretiraval) Sem pa danes vklopila vlažilec in že lepše diha. tudi nosek sva kar uspela sčistit.

Midva sva pa danes brez večjih dveh. Spita pri mojem bratu. Mislim, da je najbolj pametno, da mojega odvlečem v posteljo.

Laubica, Makala - tudi za vaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?