|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
4.4.2008 17:26:03   
neli99
živijo punce user posted image

koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem ki praznujejo.

in dobrodošla nova user posted image

naša mala pa se še kar bojuje z bronhitisom. zadnje dva dni je tako hudo kot še ni bilo: kašlja, piska, kiha, zabasan nosek da ji kar kri priteče, spi bolj slabo, se ponoči zbuja na 2 ure ... danes sem čisto neprespana ... sredi noči sem jo že mislila peljat ... pa sva se vseeno odločila da najbrž še ni tako hudo.

pa delam inhalacije iz čajev, obešam mokre cune pri postelji da je vlaga, luftam ... ma samo upam da ne bo šlo vse skupaj še na huje in da bo tega enkrat konec.

sva dobile napotnico za pulmologa za lj ..

pol sem pa kr mal čudna user posted image  ... pa še zuni je tak leden veter ...

... a ja ... pa še teto menstruacijo sem dobila ... lije kot bi bla po porodu user posted image  ... čeprav , ne boste verjele sem jo pa vesela da je prišla. pri petru sem jo dobila ko je mel 2m in pol in zdaj sem bla že kar mal zmedena kje hodi tako dolgo ... no zdej smo pa spet tam ... že preklijam to plastiko med nogami, pa spet mam deu s sabo ... pa da o hormonih in počutju ne govorimo user posted image

nč ... pridne bodite ... pa srečno do 200 user posted image ... če se spet kaj dolgo ne oglasim  ... vas bom že najdla user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
4.4.2008 17:46:24   
julci
Neliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate,še posebej pa za Natašo,da se čimprej pozdravi boga srotika

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
4.4.2008 18:42:04   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

Mateyka!
Vse naj naj za R.D., predvsem tia pa želim  veliko zdravja, sreče in zadovoljstva v krogu svoje družine.
user posted image

user posted image user posted image pišuka, prej sem tok na hitr kopirala slikco, da sploh nisem pogledala kaj sem nalimala, ker se hitela ven na sonce. sem šele zdej vidla. sorry Mateyka, tale slikca ti ni bila namenjena ampak tale
user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
4.4.2008 18:57:09   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image he-he,tud jes dobro vem,kaj bom delala za vikend user posted image

Tudi tebi...mateyka....

lepo,lepo nam slediš user posted image ,a preden kaj rečem,moram priznat,da sva se včeraj s sinom družno izobraževala o tvoji novi domovini in vsake toliko sem mu rekla..poglej,tu pa živi mateyka...in on je bil čisto vzhičen..upam,da ni še v test tega napisal  danes user posted image .Veliko poguma in volje premoreš,najbrž več kot vse me,ampak veš,da smo vedno v mislih pri tebi,saj poosebljaš tisto,kar si jaz še razmišljati ne upam.Pogum in srčnost in neizmeren optimizem,predvsem pa karakter,kot jih je malo,te vodijo na hladnem Severu,ampak tvoja ljubezen greje premnoge okrog tebe.lahko bi napisala veliiiiko  besed,s katerimi bi te opisala in kakor te poznam,ampak....ne najdem nobene prave....naj te optimizem in volja,predvsem pa neskončna ljubezen tvojih ljubih vodi na poti,ki jo živiš...in da bi se enkrat tudi srečale in kakšno rekle...lepo praznuj in naj nekdo tam zgoraj varuje tudi tvojga atija,da te stisne v objem,ko ga boš obiskala...naj bo kljub vsemu tvoj praznik pravi...in neponovljiv...užij ga...ravno zato....in
user posted image od Hane in Blaža.

user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
4.4.2008 19:03:26   
smotka lonib
Zdej mi pa pomagajte. Ko sem nalimala slikco gor, je bila roža, zdej pa mi spet pokaže ta znakec. Kva sem narobe naredila?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
4.4.2008 19:06:45   
smotka lonib
Mateyka!
zdej ti pa še enkrat pošiljam drugo slikco, ki pa se upam, ne bo spet spremenila.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4631
4.4.2008 19:07:12   
julci

Zdej mi pa pomagajte. Ko sem nalimala slikco gor, je bila roža, zdej pa mi spet pokaže ta znakec. Kva sem narobe naredila?user posted image user posted image user posted image user posted image
probi dat na predogled,da boš vidla če si pravo kopirala

Neposredna povezava do sporočila: 4632
4.4.2008 19:09:58   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: julci

probi dat na predogled,da boš vidla če si pravo kopirala

sej prej je bila roža, ko sem ponovno nalčimala gor. pol sem pa po forumu mal brskala, pa pridem spet nazaj pogledat, pa isti znak. bo kakšna mislila, da se norca delamuser posted image . sem pa slikco dol povlekla iz GIFY-Nena.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
4.4.2008 19:11:00   
Laubica
Smotka -ali te kaj jeziuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
4.4.2008 19:11:16   
dodi
Nelli-če rabiš inhalator,ti ga lahko posodim-to je res bomba pri bronhitisih!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
4.4.2008 19:13:05   
Laubica
Mene pa hoče bolezen uhvatit-pa upam da ji ne ratauser posted image user posted image user posted image Me vse boli od bezgavk do kosti pa skulo imam v ustihuser posted image user posted image user posted image bom šla kar spat

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
4.4.2008 19:15:09   
Laubica
JOJ NELI-skoraj sem pozabila-uboga tvoja pupauser posted image -inhalator si pa le sposodi boš videla da bo boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naš še tudi non-stop kašlauser posted image noče bit koncauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
4.4.2008 19:16:28   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Smotka -ali te kaj jeziuser posted image user posted image user posted image user posted image

EMŠO me že daje odkar sem konzervauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
4.4.2008 19:18:44   
Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

EMŠO me že daje odkar sem konzervauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 4639
4.4.2008 19:19:00   
smotka lonib
Neli!
upam, da se čimprej pozdravita.user posted image user posted image user posted image Naš Nejc je imel pri 9 mesecih začetek pljučnice in sva pač mogla v bolnicouser posted image . se mi je ful smilil, ampak na srečo je bilo samo enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 4640
4.4.2008 19:42:43   
dodi
Poglejte si touser posted image user posted image   user posted image  tako žalostno....res žalostno...user posted image .user posted image user posted image

http://www.mojvideo.com/video-abortus-splav-pismo/c457bfc5c97c460a33ac

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

Neposredna povezava do sporočila: 4641
4.4.2008 19:51:12   
mateyka
hvala punce še enkrat user posted image hanna, me veseli, da blaž tko spoznava nove stvari - treba je vedet, da nikol ne veš kdaj ti bo kaka informacija prav prišla. torej nobena ni odveč user posted image

lonib, nič ne delaš narobe, samo ta spletna stran ma zaščitene hotlinke na njihove slike in potem ne moreš tko not kopipejstat njihovih slik.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
4.4.2008 20:40:29   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Poglejte si touser posted image user posted image   user posted image  tako žalostno....res žalostno...user posted image .user posted image user posted image

http://www.mojvideo.com/video-abortus-splav-pismo/c457bfc5c97c460a33ac

user posted image user posted image user posted image user posted image raje nisem gledala do konca, ker se mi je srce trgalouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
4.4.2008 20:55:13   
natasaom
čeeeeeeeer!!!!!!

mateyka   želim ti vse najboljše za roj.dan!!!!!!!

in vsem ki praznujejo  user posted image   da koga ne spustim..

nelli  bogica je mala nataška user posted image user posted image user posted image   hitr se pozdravta..sj te bom poklicala-al dej pa ti mene,da te ne bom kej motila.

no,kpončno imam mal cajta..danes sva dobila tiskalnik in seveda jest zdele vsa vesela hočem to prklopit pa ugotovim,da nimam podalška user posted image ..
sem pa nageljne presadila danes..jutri moram pa še mal ostale rože zrihatat,
hana je uživala pa travo glabila za zajčke jest sem pa kopala ko krt po zemlji..

Neposredna povezava do sporočila: 4644
4.4.2008 20:57:30   
natasaom
dodi--ja,res je žalostno..je pa tud res da je veliko žensk,ki si enostavno ne morejo otroka privoščit..jaz jih razumem..taki filmi so pa kar mal kruti.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
4.4.2008 20:58:36   
natasaom
itak sem pa sama tle gor...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
4.4.2008 21:16:45   
dodi
Ne pa nisi......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
4.4.2008 21:18:31   
natasaom
no,fajn k mam res cajt

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
4.4.2008 21:26:21   
dodi
user posted image Jaz tud...sem bila čez dan tolk pridna da sem vse cunje sproti pospravila....user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
4.4.2008 21:32:05   
julci
Dodi to je kruto resničnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dasploh ne omenim kolko parovbiz največjim veseljemposvojilodetece,ker ne morejo do svojga biološkega.Meni je sodelavka pravla,ko je mogla ležat,da ni splavila,pa prid ena mlada punca,pa se začnejo pogovarjat zakaj je kera v bolnici.Pa ji je punca hladnokrvno rekla eh sam na splav sem prišla.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?