hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb he-he,tud jes dobro vem,kaj bom delala za vikend Tudi tebi...mateyka.... lepo,lepo nam slediš ,a preden kaj rečem,moram priznat,da sva se včeraj s sinom družno izobraževala o tvoji novi domovini in vsake toliko sem mu rekla..poglej,tu pa živi mateyka...in on je bil čisto vzhičen..upam,da ni še v test tega napisal danes .Veliko poguma in volje premoreš,najbrž več kot vse me,ampak veš,da smo vedno v mislih pri tebi,saj poosebljaš tisto,kar si jaz še razmišljati ne upam.Pogum in srčnost in neizmeren optimizem,predvsem pa karakter,kot jih je malo,te vodijo na hladnem Severu,ampak tvoja ljubezen greje premnoge okrog tebe.lahko bi napisala veliiiiko besed,s katerimi bi te opisala in kakor te poznam,ampak....ne najdem nobene prave....naj te optimizem in volja,predvsem pa neskončna ljubezen tvojih ljubih vodi na poti,ki jo živiš...in da bi se enkrat tudi srečale in kakšno rekle...lepo praznuj in naj nekdo tam zgoraj varuje tudi tvojga atija,da te stisne v objem,ko ga boš obiskala...naj bo kljub vsemu tvoj praznik pravi...in neponovljiv...užij ga...ravno zato....in od Hane in Blaža.