Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 20:30:01
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: natasaom hana čist ok..driske nima več,mi je pa prej jokala,da jo boli trebuh..po moje zato,ker je mogla v kotu stat-kazen., mi je pa včeraj rekla,če sem opazila,da ne raste več čet par minut pa če ji dam 4 une bonbone s čokolado,da bo mal zrasla ne vem kje jih pobira... - Hana je carica Res maš tako navihanko kot je mami
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 20:37:04
|
|
|
|
Laubica
|
Dober večer--kok sem jes dons tečna sama sebi--mogoče tud zato,ker sem se včeraj malo ponižala pred v.d. taščo--je špilal sam njen sinek na gavdi,jes sem bla pa skor luft -omenjena sam toliko,kolko ma ona lepo vnukinjo,...matr...je bila vidno gmajtna,ko sem jaz šla domov,da je lahk svojga sina popolnoma okupirala...pač nisem po njenem okusu,ker za druge stvari porabim denar,za cune in frizuro mi pa ponavadi zmanjka...kako sem tečna. Hana-namesto da bi bila ona vesela da nisi neka zafnana baba ki VSE za cote in šminko porabi nič se ne sekiraj-ti veš da te MI IMAMO RADI-tudi v trenirki in pižami (ker take smo ponavadi pred rr )
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 20:40:18
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Evo na tej fotki pa Lara za olimpijado trenira in se smeje kot Kitajček. KAKA LEPITIČKAAAAAA-mislim da se moj sin ne bo mogel odločit kera je lepša ko imate vse take lepe pupikeeeeee-svetovna jeee
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 20:41:30
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica nič se ne sekiraj-ti veš da te MI IMAMO RADI-tudi v trenirki in pižami (ker take smo ponavadi pred rr )
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 20:42:30
|
|
|
|
Laubica
|
Tak zdaj sem pa sama-no če kero zanima-korenček ni užitn jutri probam brokoli mi bi ful šli nekam za 1. maj pa je preveč idej pa ne vemo kam JULCI-če si zbolela bodi rajši doma da nas ne okužiš
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 20:43:11
|
|
|
|
Laubica
|
OOOHana se je vrnila
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 20:43:25
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: viator Evo na tej fotki pa Lara za olimpijado trenira in se smeje kot Kitajček. KAKA LEPITIČKAAAAAA-mislim da se moj sin ne bo mogel odločit kera je lepša ko imate vse take lepe pupikeeeeee-svetovna jeee -se strinjam,Hana tud:vb vb v g vbbbbbbbccy sc rtcvcb yq¸
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 20:44:44
|
|
|
|
Laubica
|
JOJ sem zdaj videla da piše LEPITIČKA namesto LEPOTIČKAAAAA
< Sporočilo je popravil Laubica -- 31.3.2008 20:45:08 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 21:01:28
|
|
|
|
natasaom
|
včasih me kar skrbi ker jezik ima pa res podmazan..pa tko hitr odreagira,da jest sploh ne dojamem kaj mi je rekla-šele čez 5 minut. ista mami
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 21:04:38
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom včasih me kar skrbi ker jezik ima pa res podmazan..pa tko hitr odreagira,da jest sploh ne dojamem kaj mi je rekla-šele čez 5 minut. ista mami Tak je pri nama z sinom
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 21:09:31
|
|
|
|
Laubica
|
Zdaj sem pa celega milkinega zajca pojedla
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 21:22:37
|
|
|
|
julci
|
hOJLA lAUBICA IN dUŠKA JUTR na starem placu v evroparku okol 10 ure,če se strinjata. Oj lumpa zdaj si pa tapravam dala nalogo.Sam neki pa nis povedla.a lahko sam seštevaš,al lahko tud odštevaš. Mismo bli dans tud cel dan zunaj,za moje ledvice sem pila pa pivo bo že boljš,če ne pa grem v sredo vodo dat,bi šla jutr,pa grem malo štajerke obiskat. Nataša tvoja Hana je za komika,kaj se spomne ,kr naj bo bolj jezična.Pravijo,da kdor jezik špara kruha strada.Bo že držalo,ko sem blav Celju brezposelna sem se z eno gospo menla,pa nekot beseda nanese na kje kera dela.Pa rečem,da sem brez službe,ona pa da dela v kadrovski.Jazpane šparam pri besedah,pa jovprašam,če še rabijo kako šiviljo.Pa ni blo problema sem čez 2 dni mela službo.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 21:30:11
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: viator Evo na tej fotki pa Lara za olimpijado trenira in se smeje kot Kitajček. KAKA LEPITIČKAAAAAA-mislim da se moj sin ne bo mogel odločit kera je lepša ko imate vse take lepe pupikeeeeee-svetovna jeee Tudi pupe bodo imele kaj zbirat in se bodo tudi težkooo odločile, katerega fanta zbrati
< Sporočilo je popravil viator -- 31.3.2008 21:33:08 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 21:31:26
|
|
|
|
viator
|
Julci, pir bo pomagal, 100% - šezdejle zvečer kakega kresni, pa bodo jutri ledvice v vrhunski formi .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 21:32:46
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Zdaj sem pa celega milkinega zajca pojedla - jaz bi tud, karkoli slakega, pa ni nič pri bajti...vse smo že pojedli...pri nas sladkarije ne zdržijo tud en dan ne.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 21:33:31
|
|
|
|
Laubica
|
JULCI-Super jutri ob 10h -samo gremo v mesto na sonceeeee
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 21:34:29
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Zdaj sem pa celega milkinega zajca pojedla - jaz bi tud, karkoli slakega, pa ni nič pri bajti...vse smo že pojedli...pri nas sladkarije ne zdržijo tud en dan ne. Saj pri nas tudi ne -samo sem si tega skrilaaaaa
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 21:38:23
|
|
|
|
Laubica
|
Kaj zdaj se bomo še v tretje zmenle za randi v zooju?Samo april odpade ker Makala ne more,kaj pa maj?Jaz mislim da bi se mogle kar sproti v maju zmenit če v četrtek vidimo da bo sonček se za v nedeljo zmenimo-ste za to-ker jaz si res želim moje rr prijateljice spoznat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 22:00:58
|
|
|
|
julci
|
a ste vse pri matematiki
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 22:33:29
|
|
|
|
hanna1
|
F A K
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 22:58:05
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 F A K
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 22:58:41
|
|
|
|
hanna1
|
...sorri,nekaj me jjjjjjj....tale RR....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 22:59:15
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...sorri,nekaj me jjjjjjj....tale RR.... nis edina,majo neki na strežniku
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 22:59:38
|
|
|
|
julci
|
kk si dobla rešitev
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 23:02:27
|
|
|
|
julci
|
8+3+9 + + 4 5 + 1 + + 7*2+6 -a ma kera drugačno rešitev
< Sporočilo je popravil julci -- 31.3.2008 23:03:41 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?