Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 10:45:20
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Viator a sva midve na smene zmenjeni ,še +157 postov napišem pa dobim zvezdico in pipikoko - zgleda, da sva res. Julci, to ni hec - mislim če te še ledvice bolijo. Res boljše, da greš do dohtarja. Zala je spala - to je pa super! Vidve bosta hitro red imele, se mi zdi. .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 10:54:25
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Dobro jutro-kuham korenčka za malčka-da vidimo kako bo lepooo jedel-kaki lep sončekkkkk ALI GRESTE KAM ZA 1. MAJ Upam, da bo korenček teknil danes. Prvi maj - komaj čakam. Gremo v Cinque Terre - v Italiji - 5 vasic ob morju - blizu Genove - za 3 dni. Prespali bomo v campu - bungalovi - gre nas pa kar veliko - cca 25, če se ne motim - prijatelji s familijami. Uh ti je fajn,to bote meli fešto,pa obvezne so slikce ,mi še nimamo kakih načrtov,ker ne vem kako bo moj fraj.Se zna pa zgodit,da bomo šli v kake toplice. Laubica naj vama korenček tekne.Še bolj dober je če daš zraven kuhat cvetačo z listom Ja, upam da bo vreme. Fotke bodo, seveda. Toplice..uhh to je tudi prva liga. Tud tja bi šla, takoj. Zdej pa dost, pa na sonce .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 12:47:30
|
|
|
|
hanna1
|
..da se malo dvignemo.... ...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 16:34:27
|
|
|
|
hanna1
|
Kako sva se midve zdaj nahodili ,pa gugali sva se spodaj in mala dons zgleda sploh ne misli spat --sam sem pa tako brez kondicije..ponavadi sva bolj kratke ture jemali,dons sva pa šli okrog Mežice in ..nisem vedela,da je tako velika ... ve ste pa še zunaj...pridne
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 16:35:43
|
|
|
|
hanna1
|
viator,a ti aktivno hodiš v gore
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 16:45:48
|
|
|
|
lumpa6
|
ojla jaz pa rabim pomoč iz znanja matematike uporabiš lahko vsa števila od 1 do 9, vsako samo 1krat imaš kvadrat,na vsaki stranici je vsota 20
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 17:36:58
|
|
|
|
hanna1
|
lumpa.....a ni to malo preveč za naše konzervirane možgančke..jes sem malo probala,sam to se morš orng zraven spravit-nisem neki ekstra matematik
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 17:55:41
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 lumpa.....a ni to malo preveč za naše konzervirane možgančke..jes sem malo probala,sam to se morš orng zraven spravit-nisem neki ekstra matematik naloga je iz 4 razreda 9 letke, sinova domača naloga
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 18:04:02
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 lumpa.....a ni to malo preveč za naše konzervirane možgančke..jes sem malo probala,sam to se morš orng zraven spravit-nisem neki ekstra matematik naloga je iz 4 razreda 9 letke, sinova domača naloga
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 18:59:36
|
|
|
|
Laubica
|
JULCI-Kdaj prideš in kam???????????????? Lumpa-meni tudi ni šlo skupaj Ko boš vedla rešitev nam jo napiši,ker me res zanima
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:00:48
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 viator,a ti aktivno hodiš v gore Hmmm, par let nazaj smo bili kar aktivni - začeli smo delat slovensko planinsko transferzalo. Manjše hribe smo skoraj vse osvojili (sredogorje), nekaj tudi vršacev, ampak jih je še veliko ostalo. No, zadnji dve leti je pa bolj slabo, pa tudi kondicijo imam bolj bogo . Bo pa treba spet začet spomladi, da se malo v formo spravimo. Zdej se poskušam sprehajat vsak dan - pa en spodoben tempo držat...ampak po ravnem - drugače ne gre z vozičkom.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:03:07
|
|
|
|
Laubica
|
Viator-mi tudi radi v hribe hodimo-tak zmerno,nismo neki planinci povej kakšen nahrbtnik imaš za malo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:03:48
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 ojla jaz pa rabim pomoč iz znanja matematike uporabiš lahko vsa števila od 1 do 9, vsako samo 1krat imaš kvadrat,na vsaki stranici je vsota 20 Jaoooo, sej ne morem verjet. Za četrti razred 9 letke Meni se sanja ne....Če boš dobila rešitev, jo pa res gor daj...sm kar mal firbčna
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:05:02
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Kako sva se midve zdaj nahodili ,pa gugali sva se spodaj in mala dons zgleda sploh ne misli spat --sam sem pa tako brez kondicije..ponavadi sva bolj kratke ture jemali,dons sva pa šli okrog Mežice in ..nisem vedela,da je tako velika ... ve ste pa še zunaj...pridne A ni super, ko je tako krasno vreme ..sta bili pa pridni.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:10:34
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Viator-mi tudi radi v hribe hodimo-tak zmerno,nismo neki planinci povej kakšen nahrbtnik imaš za malo Ja zdej ko smo že malo starejši (no, mislim moj najdražji ) - sva kupila enega mal boljšega - Deuter Kid comfort II. Ker če možeka v hrbet uščipne in gre potem h kiropraktiku...tud ne bo poceni . Tukaj je en članek na to temo.... http://gostje.koroska.net/korosec74/Uporabno/Nahrbtnik/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok.pdf Smo pa obe starejši tudi precej v nahrbtniku nosili...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:10:48
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 uporabiš lahko vsa števila od 1 do 9, vsako samo 1krat imaš kvadrat,na vsaki stranici je vsota 20 3 stranice še grejo,ta 4 pa jok,sem si pol ure prej skor razbijala glavo,ma ne morem verjet-4 razred
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:13:55
|
|
|
|
hanna1
|
..mana tud mika nahrbtnik,da lahk greš še malo izven asfaltnih makadamov (to so ceste pri nas )
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:14:30
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 ojla jaz pa rabim pomoč iz znanja matematike uporabiš lahko vsa števila od 1 do 9, vsako samo 1krat imaš kvadrat,na vsaki stranici je vsota 20 o groza in kako naj jest hano v šolo pošljem,če nč ne znam?? sem kmetovala danes
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:14:50
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Viator-mi tudi radi v hribe hodimo-tak zmerno,nismo neki planinci povej kakšen nahrbtnik imaš za malo Ja zdej ko smo že malo starejši (no, mislim moj najdražji ) - sva kupila enega mal boljšega - Deuter Kid comfort II. Ker če možeka v hrbet uščipne in gre potem h kiropraktiku...tud ne bo poceni . Tukaj je en članek na to temo.... http://gostje.koroska.net/korosec74/Uporabno/Nahrbtnik/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok.pdf Smo pa obe starejši tudi precej v nahrbtniku nosili... Ja sem to že vse preštudirala z gospodom kontaktirala -pa je mojemu predrago-130€ saj če noče not bit je pol sranje-me je ravno včeraj ta g. po sms-vprašal če ga bomo imeli ali ne pa sem mogla zavrnit -ker je gazda tak rekel-povej kako ste zadovoljni
< Sporočilo je popravil Laubica -- 31.3.2008 19:16:11 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:28:32
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Viator-mi tudi radi v hribe hodimo-tak zmerno,nismo neki planinci povej kakšen nahrbtnik imaš za malo Ja zdej ko smo že malo starejši (no, mislim moj najdražji ) - sva kupila enega mal boljšega - Deuter Kid comfort II. Ker če možeka v hrbet uščipne in gre potem h kiropraktiku...tud ne bo poceni . Tukaj je en članek na to temo.... http://gostje.koroska.net/korosec74/Uporabno/Nahrbtnik/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok.pdf Smo pa obe starejši tudi precej v nahrbtniku nosili... Ja sem to že vse preštudirala z gospodom kontaktirala -pa je mojemu predrago-130€ saj če noče not bit je pol sranje-me je ravno včeraj ta g. po sms-vprašal če ga bomo imeli ali ne pa sem mogla zavrnit -ker je gazda tak rekel-povej kako ste zadovoljni Včeraj smo jo dali not prvič, zunaj smo bili kako uro in pol. Nosil jo je mož, rekel je da je super. Mala je bila tudi zadovoljna...kupili smo ga, ker planiramo, da ga bomo res veliko nucali, drugače ga ne bi, ali pa bi kako cenejšo varianto. A bi si lahko kje kak ruzak sposodila, pa da vidiš če mu ta način "transporta" ustreza?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:29:38
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom sem kmetovala danes Pridna . A sta s Hano kej boljš?
< Sporočilo je popravil viator -- 31.3.2008 19:30:02 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:33:06
|
|
|
|
natasaom
|
hana čist ok..driske nima več,mi je pa prej jokala,da jo boli trebuh..po moje zato,ker je mogla v kotu stat-kazen., mi je pa včeraj rekla,če sem opazila,da ne raste več čet par minut pa če ji dam 4 une bonbone s čokolado,da bo mal zrasla ne vem kje jih pobira...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:39:52
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom hana čist ok..driske nima več,mi je pa prej jokala,da jo boli trebuh..po moje zato,ker je mogla v kotu stat-kazen., mi je pa včeraj rekla,če sem opazila,da ne raste več čet par minut pa če ji dam 4 une bonbone s čokolado,da bo mal zrasla ne vem kje jih pobira... - Hana je carica
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 19:53:04
|
|
|
|
Laubica
|
A bi si lahko kje kak ruzak sposodila, pa da vidiš če mu ta način "transporta" ustreza? Ja saj si bomo -samo mora malo še zrast-da vsaj sedi sam čez kaki mesec ali 2
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 31.3.2008 20:27:41
|
|
|
|
hanna1
|
...jes bom tud najprej poskusila varianto izposoje,pol bomo pa videli
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?