|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
31.3.2008 10:45:20   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Viator a sva midve na smene zmenjeniuser posted image user posted image user posted image ,še +157 postov napišem pa dobim zvezdicouser posted image user posted image user posted image in pipikokouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - zgleda, da sva res.

Julci, to ni hec - mislim če te še ledvice bolijo. Res boljše, da greš do dohtarja.
Zala je spalauser posted image user posted image user posted image - to je pa super! Vidve bosta hitro red imele, se mi zdi. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
31.3.2008 10:54:25   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Dobro jutro-kuham korenčka za malčka-da vidimo kako bo lepooo jedel-kaki lep sončekkkkk
ALI GRESTE KAM ZA 1. MAJ

Upam, da bo korenček teknil danes.
Prvi maj - komaj čakam. Gremo v Cinque Terre - v Italiji - 5 vasic ob morju - blizu Genove - za 3 dni. Prespali bomo v campu - bungalovi - gre nas pa kar veliko - cca 25, če se ne motimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - prijatelji s familijami.

Uh ti je fajn,to bote meli fešto,pa obvezne so slikceuser posted image ,mi še nimamo kakih načrtov,ker ne vem kako bo moj user posted image fraj.Se zna pa zgodit,da bomo šli v kake toplice.

Laubica naj vama korenček tekne.Še bolj dober je če daš zraven kuhat cvetačo z listom

Ja, upam da bo vreme. Fotke bodo, seveda. Toplice..uhh to je tudi prva liga. Tud tja bi šla, takoj.
Zdej pa dost, pa na sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
31.3.2008 12:47:30   
hanna1
..da se malo dvignemo....user posted image user posted image user posted image ...

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
31.3.2008 16:34:27   
hanna1
Kako sva se midve zdaj nahodili user posted image user posted image user posted image ,pa gugali sva se spodaj in mala dons zgleda sploh ne misli spatuser posted image --sam sem pa tako brez kondicije..ponavadi sva bolj kratke ture jemali,dons sva pa šli okrog Mežice in ..nisem vedela,da je tako velika user posted image ... ve ste pa še zunaj...pridne

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
31.3.2008 16:35:43   
hanna1
viator,a ti aktivno hodiš v goreuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
31.3.2008 16:45:48   
lumpa6
ojla

jaz pa rabim pomoč iz znanja matematike

uporabiš lahko vsa števila od 1 do 9, vsako samo 1krat
imaš kvadrat,na vsaki stranici je vsota 20

user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
31.3.2008 17:36:58   
hanna1
lumpa.....a ni to malo preveč za naše konzervirane možgančke..jes sem malo probala,sam to se morš orng zraven spravit-nisem neki ekstra matematik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
31.3.2008 17:55:41   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

lumpa.....a ni to malo preveč za naše konzervirane možgančke..jes sem malo probala,sam to se morš orng zraven spravit-nisem neki ekstra matematik user posted image user posted image user posted image

naloga je iz 4 razreda 9 letke, sinova domača nalogauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
31.3.2008 18:04:02   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

naloga je iz 4 razreda 9 letke, sinova domača nalogauser posted image

user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
31.3.2008 18:59:36   
Laubica
JULCI-Kdaj prideš in kam????????????????
Lumpa-meni tudi ni šlo skupajuser posted image Ko boš vedla rešitev nam jo napiši,ker me res zanimauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
31.3.2008 19:00:48   
viator

viator,a ti aktivno hodiš v goreuser posted image

Hmmm, par let nazaj smo bili kar aktivni - začeli smo delat slovensko planinsko transferzalo. Manjše hribe smo skoraj vse osvojili (sredogorje), nekaj tudi vršacev, ampak jih je še veliko ostalo. No, zadnji dve leti je pa bolj slabo, pa tudi kondicijo imam bolj bogouser posted image .
Bo pa treba spet začet spomladi, da se malo v formo spravimo. Zdej se poskušam sprehajat vsak dan - pa en spodoben tempo držat...ampak po ravnemuser posted image user posted image user posted image user posted image - drugače ne gre z vozičkom.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
31.3.2008 19:03:07   
Laubica
Viator-mi tudi radi v hribe hodimo-tak zmerno,nismo neki planinciuser posted image povej kakšen nahrbtnik imaš za malo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
31.3.2008 19:03:48   
viator

ojla

user posted image

Jaoooo, sej ne morem verjet. Za četrti razred 9 letkeuser posted image user posted image user posted image Meni se sanja ne....Če boš dobila rešitev, jo pa res gor daj...sm kar mal firbčna

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
31.3.2008 19:05:02   
viator

Kako sva se midve zdaj nahodili user posted image user posted image user posted image ,pa gugali sva se spodaj in mala dons zgleda sploh ne misli spatuser posted image --sam sem pa tako brez kondicije..ponavadi sva bolj kratke ture jemali,dons sva pa šli okrog Mežice in ..nisem vedela,da je tako velika user posted image ... ve ste pa še zunaj...pridne

A ni super, ko je tako krasno vremeuser posted image user posted image ..sta bili pa pridni.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
31.3.2008 19:10:34   
viator

Viator-mi tudi radi v hribe hodimo-tak zmerno,nismo neki planinciuser posted image povej kakšen nahrbtnik imaš za malo

Ja zdej ko smo že malo starejši (no, mislim moj najdražjiuser posted image user posted image ) - sva kupila enega mal boljšega - Deuter Kid comfort II. Ker če možeka v hrbet uščipne in gre potem h kiropraktiku...tud ne bo poceniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tukaj je en članek na to temo....
http://gostje.koroska.net/korosec74/Uporabno/Nahrbtnik/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok.pdf

Smo pa obe starejši tudi precej v nahrbtniku nosili...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
31.3.2008 19:10:48   
hanna1

user posted image

3 stranice še grejo,ta 4 pa jok,sem si pol ure prej skor razbijala glavo,ma ne morem verjet-4 razred user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
31.3.2008 19:13:55   
hanna1
..mana tud mika nahrbtnik,da lahk greš še malo izven asfaltnih makadamov (to so ceste pri nas user posted image )

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
31.3.2008 19:14:30   
natasaom

ojla

user posted image

o groza user posted image user posted image user posted image   in kako naj jest hano v šolo pošljem,če nč ne znam??

sem kmetovala danes user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
31.3.2008 19:14:50   
Laubica

Ja zdej ko smo že malo starejši (no, mislim moj najdražjiuser posted image user posted image ) - sva kupila enega mal boljšega - Deuter Kid comfort II. Ker če možeka v hrbet uščipne in gre potem h kiropraktiku...tud ne bo poceniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
http://gostje.koroska.net/korosec74/Uporabno/Nahrbtnik/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok.pdf

Ja sem to že vse preštudirala z gospodom kontaktirala -pa je mojemu predrago-130€user posted image saj če noče not bit je pol sranje-me je ravno včeraj ta g. po sms-vprašal če ga bomo imeli ali ne pa sem mogla zavrnit -ker je gazda tak rekel-povej kako ste zadovoljni

< Sporočilo je popravil Laubica -- 31.3.2008 19:16:11 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
31.3.2008 19:28:32   
viator

Ja sem to že vse preštudirala z gospodom kontaktirala -pa je mojemu predrago-130€user posted image saj če noče not bit je pol sranje-me je ravno včeraj ta g. po sms-vprašal če ga bomo imeli ali ne pa sem mogla zavrnit -ker je gazda tak rekel-povej kako ste zadovoljni

Včeraj smo jo dali not prvič, zunaj smo bili kako uro in pol.
Nosil jo je mož, rekel je da je super. Mala je bila tudi zadovoljna...kupili smo ga, ker planiramo, da ga bomo res veliko nucali, drugače ga ne bi, ali pa bi kako cenejšo varianto.

A bi si lahko kje kak ruzak sposodila, pa da vidiš če mu ta način "transporta" ustreza?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
31.3.2008 19:29:38   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

sem kmetovala danes user posted image

Pridnauser posted image user posted image . A sta s Hano kej boljš?

< Sporočilo je popravil viator -- 31.3.2008 19:30:02 >

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
31.3.2008 19:33:06   
natasaom
hana čist ok..driske nima več,mi je pa prej jokala,da jo boli trebuh..po moje zato,ker je mogla v kotu stat-kazen.,
mi je pa včeraj rekla,če sem opazila,da ne raste več user posted image
čet par minut pa če ji dam 4 une bonbone s čokolado,da bo mal zraslauser posted image
ne vem kje jih pobira...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
31.3.2008 19:39:52   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

hana čist ok..driske nima več,mi je pa prej jokala,da jo boli trebuh..po moje zato,ker je mogla v kotu stat-kazen.,
mi je pa včeraj rekla,če sem opazila,da ne raste več user posted image
čet par minut pa če ji dam 4 une bonbone s čokolado,da bo mal zraslauser posted image
ne vem kje jih pobira...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   - Hana je caricauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
31.3.2008 19:53:04   
Laubica
A bi si lahko kje kak ruzak sposodila, pa da vidiš če mu ta način "transporta" ustreza?
Ja saj si bomo -samo mora malo še zrast-da vsaj sedi sam čez kaki mesec ali 2

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
31.3.2008 20:27:41   
hanna1
...jes bom tud najprej poskusila varianto izposoje,pol bomo pa videli user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?