Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 13:05:10
|
|
|
|
lumpa6
|
lumpa,bravo za tvojega lumpeka,da je tako priden in še več takih noči..filing pa je ,ko se zjutraj zbudiš,namesto sredi noči,a ne ja mal je čudn k se celo noč zbujam p'a poslušam kdaj bo hotu jest
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 13:06:16
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 lumpa,bravo za tvojega lumpeka,da je tako priden in še več takih noči..filing pa je ,ko se zjutraj zbudiš,namesto sredi noči,a ne ja mal je čudn k se celo noč zbujam p'a poslušam kdaj bo hotu jest Srečnica-veš sem ti malo fauš
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 13:55:41
|
|
|
|
natasaom
|
itak ni nobene,ker je lep sončen dan jaz samo malo čekiram kaj se dogaja tu gori pa nič...grem po hano pol pa na igrišče-še prej pa malo pospravim po stanovanju. želim vam lep dan
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 13:58:02
|
|
|
|
hanna1
|
Laubica,men velja,sam če bo moj uspel takrat met fraj-mu moram še povedat...sem šele sedaj začela tuhtat,da je pa to že kar kmalu
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 13:59:10
|
|
|
|
lumpa6
|
mi smo že doma, prej smo bili pa v trgovini , res je lep dan, samo jaz si ne upam prou veliko okoli skakat, ker je jure šele en dan in pol po vročini in da se nebo spet pojavla ta nadloga
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 14:02:41
|
|
|
|
natasaom
|
srečanje?????? kje??????? kdaj??????? zakaj pa jest nič ne vem???
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 14:27:48
|
|
|
|
stephany
|
S Klemnom se zahvaljujeva za čestitke. Kako hitro teče čas - danes je moj sonček star že 10 mesecev! Tale je pa današnja, ko sva se odpravljala na sprehod.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.3.2008 19:42:56 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 14:55:47
|
|
|
|
smotka lonib
|
Hojla! Vas včasih malo preberem, sam pokomentiram ne ker mi Zala ne pusti pisati. Včasih začnem, pol pa moram nehat. julci! super, če boš menjala službo in imela samo dopoldne. Tud jest imeš službo, da bi delala samo dopoldne ali pa da bi bila bližje domu. Bolančki! upam, da se čimprej pozdravite Tisti, ki ste praznovali in tisti, ki danes praznujete! vse naj naj porodniška! jest sem dobila podaljšano do 6.6.08, 1.7. pa grem delat. Ker lanskega dopusta zaradi bolniške nisem mogla izkoristiti, ga lahko koristim samo 15 dni in se glih prov izteče, da grem 1.7. delat. Upam pa, da dobim kje drugje službo. Moram nehat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 15:56:03
|
|
|
|
Laubica
|
Natašom-srečanje je Majrim predlagala 30.3.v nedeljo v LJ v živalskem vrtu-jaz pa sem prosla če bi šlo v soboto 29.3.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 16:40:49
|
|
|
|
makala
|
To pa je naša Lana danes
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 16:59:51
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Natašom-srečanje je Majrim predlagala 30.3.v nedeljo v LJ v živalskem vrtu-jaz pa sem prosla če bi šlo v soboto 29.3. aha prov..no,jest pridem-brez pardona!!!!!!!v soboto al pa nedeljo. upam,da ne bo sneg
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 17:03:24
|
|
|
|
dodi
|
Na soboto bo pri nas bolj težko šlo,ker bodo najbrž že kaki delavci in potem ne moremo it od doma...nedeljo sem pa takoj za in se tudi takoj prijavim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 17:12:04
|
|
|
|
hanna1
|
stephany,Klemen je najbrž vedu,da gre veeeeen in se je tako nasmejal.Kakšen korenjak,ha!!Upam,da ti je mamica danes kaj dobrega privoščila,ko imaš že 2 številki pri mesecih Makala,tvoja Lana je pa tak lušna svetlookica-pa kako nobel sedimo....in čakamo na kaj dobrega Luštna punčka,ni kaj . Midve sva se tud prej malo vozičkali in je v trenutku zaspala,ko sva prišli domov in se je napila.Zdaj pa sta moja dva zmaja prišla domov in je tud ona že pokonci,tako da bežim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 17:34:33
|
|
|
|
dodi
|
Pet minut časa......... Smo pospravljali otroško sobo,pa smo iz nje odnesli eno vrečo smeti...ne vem,kako lahko tako majhni ljudje naredijo toliko smeti Takole v družbi kužkov pa spi naša Irma
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.3.2008 19:47:46 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 17:36:50
|
|
|
|
dodi
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 18:07:54
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala To pa je naša Lana danes kake okice cukrček! Midve sva pohajali od dveh popoldan do zdaj, od Bežigrada do stare Lj in nazaj... sem jo podojila in previla najprej v Sezamu, potem sva jo mahnili še do Zvezde na tortico in nazaj... do župnika v Bežigradu, kjer je težila (za jest seveda) in je dobrotno rekel, da ji lahko dam jesti brez problema... tako da sem jo še tam dojila (seveda prajvet, on je tacajt izpolnjeval papirje za krst). Zdaj sem pa čist zmahana, pa še zvečer greva z mojim na badminton. Pišuka, spet me bo premagal
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 19:32:07
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala To pa je naša Lana danes Iiiii kako na veliko gleda No saj pravim-da če vam bolj paše nedelja-se mi pač drugič vidimo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 19:35:22
|
|
|
|
dodi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: makala To pa je naša Lana danes Iiiii kako na veliko gleda No saj pravim-da če vam bolj paše nedelja-se mi pač drugič vidimo Zaradi nas ni treba prestavljati na soboto...bomo šli pa sami eno nedeljo v Zoo- vi se kar dobite
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 19:39:33
|
|
|
|
natasaom
|
sej dodi itak vsi poznamo ker je muvistar hecam se men je vseen.lahko se prilagodim..sem se odločila da prideva..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 19:43:00
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursikazala Midve sva pohajali od dveh popoldan do zdaj, od Bežigrada do stare Lj in nazaj... sem jo podojila in previla najprej v Sezamu, potem sva jo mahnili še do Zvezde na tortico in nazaj... do župnika v Bežigradu, kjer je težila (za jest seveda) in je dobrotno rekel, da ji lahko dam jesti brez problema... tako da sem jo še tam dojila (seveda prajvet, on je tacajt izpolnjeval papirje za krst). Zdaj sem pa čist zmahana, pa še zvečer greva z mojim na badminton. Pišuka, spet me bo premagal povej od kje jemleš energijo za vse to,jo grem iskat..pa še badminton..jes se brez boja predam Men je še zdaj žal 8 marec--da ni moglo vreme malo držat--konc meseca pa kot bo večini pasalo,sej verjetno,da kera ne bo mogla,bi blo pa res luštno,da se malo še v živo načvekamo--men so že vse črke na tipkovnici zdrajsane in tipkam kar po spominu,kje je kera--včasih tud brišem,ker pride kaka nemogoča beseda ven- -moj pa robanti,ko hoče kaj napisat,pa nobene črke ne najde
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 19:47:34
|
|
|
|
Laubica
|
Dodi-jaz bi bila vesela če bi se vse videle moj možek je rekel da če ne gre drugače -pridemo mi tudi v nedeljo -samo ne bomo šli na pico in moramo ob 13h že štartat iz LJ da bomo pravi cajt doma za roj. d. Tak SEM VESELAAAAAAAAAAAA Tak sem ga lepoooooo prosla in je pomagalo-torej ob kolkih se dobimo?????????
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 19:52:40
|
|
|
|
Laubica
|
Julci in Duskamb-v Milerju nekaj časa ne bo plenic št.-od 9-18kg ker menjavajo pakungo -mi je prodajalka danes razložla -tak da sem brez plenic grem jutri v Leklerka po njihove
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 20:00:16
|
|
|
|
majrim
|
kaj zdej????...kdaj se dobimo????????????' laubica...kaj pa hoferjeve si probala???
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 20:09:05
|
|
|
|
natasaom
|
jest grem jutr v kranj pa lahko pogledam v milerju za plenice,,sam povejte kolk..pa tista ki ima mojo cifro naj me pokliče pa pove,jutri me ne bo doma cel dan
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 13.3.2008 20:11:09
|
|
|
|
hanna1
|
majrim,jaz sem zadnjič ravno tuhtala,ali bi vzela hoferjeve,pa ne vem kakšne so,zdaj mam lidlove in so podobne kot tiste iz Millerja,za ceno sem pa preračunala,da so kar enake,kakšen cent razlike,glede na vrednost ene pleničke .Sprašujem pa zato,ker mi je Hofer bliže kot Lidl,sam malo je pa tud kvaliteta pomembna glede srečanja morm pa jes še mojga zaslišat ko pride v bajto--razen če ne bo preveč aktivno za hokej navijal,je baje finale Lidl: 50 kom/7,99 eur Hofer:80/12,87 eur-približno centi koliko so pa v Millerju
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 13.3.2008 20:14:37 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?