|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
12.3.2008 22:28:50   
Anonimen
Stefany - user posted image user posted image user posted image  da te potolažim, da bodo hitro za tem prazniki, pa bosta malo več skupaj.

Meni pa porodniška poteče tik pred koncem počitnic - 16.8.user posted image user posted image user posted image . Si bom tudi probala vzet vsaj malo dopusta, da potegnem do prvega šolskega dneva.

(odgovor članu stephany)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
12.3.2008 22:39:15   
julci
stephany meni tud propade lanski dopust,če bom menjala firmo.Saj bojo hitroprvomajski prazniki.

Tekure,pa vikingi,najbolj pa avatarji so pauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
12.3.2008 23:15:35   
trixi
ojla punce, da vas malo pozdravim

stephany ja, ni kaj, služba, ma šok, ko moraš nazaj, pa saj bo, smo šle vse čez to. Sploh pa to, ko si tako neprijetno presenečen. Evo, košuser posted image , da se malo potolažiš.
Vidim, da se spet menite za srečanje, kaj to bo spet ista varianta ZOO+pica? Povejte datum, meni ni problem, samo neki sem mojga slišala govort, da imajo zadnji vikend v marcu neko regato, tako, da v tem primeru bi bila pa sama s tamalim.

Diana, tebi pa tudi še nisem čestitala za malo princesko, vse najlepšeuser posted image

Julci, a ti pa kar v novo službo, lepo, da bi se imela kar najboljšeuser posted image

Joj, že kolko časa nazaj sem rekla, da si bom danes privoščila branje v postelji, pa sem še vedno tukajuser posted image . Že vidim, spet bom šla spat jutriuser posted image .

Ala, lepo klepetajte še naprej, čau, čau

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
12.3.2008 23:30:48   
hanna1
...čer,sem malo gledala Tv-pod kožo user posted image user posted image

Glede dopusta-jaz sem ga lani kar celega izkoristila in pol sem melaše en mesec bolniške in porodniško naprej,tako,da sem vsaj nekaj pametnega naredla,čeprav sem ga mislila šparat..pol sem pa še dodatno bila vesela take odločitve,ker je moje delovno mesto nekaj časa bilo bolj v zraku ampak so se sedaj razmere uredile. user posted image Sem danes klicala šefa,da imamo rezerviran termin za dopust od 12 do 19.7 in je reku,da sem mu prva povedala termin user posted image --kaj češ,zdaj mam čas take stvari razmišljat,ko sem domauser posted image user posted image user posted image user posted image -da pa mi ne boste preveč zavidale user posted image -v enem kosu ga bom dobila najbrž samo 9 dni skupaj user posted image user posted image .Ker nas je malo,pa poleti,posebej pa še v avgustu,ko je pri nas največja gužva in takrat lahko sam sanjam o dopustu,ostalo pa pokoristim po par dni čez cel mesec jeseni,pozimi in spomladi-sej sedaj bom vesela vsakega prostega dne,da bom lahko doma s Hano-jes sploh ne pogrešam direndaja,al pa da bi komaj čakala,da grem v službo,kot nekatere,ki se počutijo doma tako...user posted image ...pa mislim,da smo me vse bolj tako,...zgleda,da res drugače gledamo na naše malčke sedaj,ko takrat,ko smo ble mlajše.

stephany,razumem te,da je zdaj kr malo kruto,ker je treba vse tako hitro spelat in si tega res ne zaslužiš,mogoče se bodo pa še dali za kakšen dan prepričat in ne vem kaj naj rečem,mi je tud hudo,ker smo toliko časa skupaj prebile tu gor na RR,zdaj pa  bodo kr počasi šle h koncu te porodniške,ma meni je bil to daleč najlepši čas,ki sem ga doživela in to za leta nazaj user posted image user posted image user posted image -pol pa kr ne bo časa tolk klepetat,joj user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
12.3.2008 23:34:00   
hanna1
..še dobro,da mamo trixi,nas bo sedaj malo tolažila in postavljala na realna tla...kako si user posted image user posted image ....kaj piha user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
12.3.2008 23:36:21   
hanna1
...bom šla počasi,včeraj so me kr skinli,nazaj se mi pa ni dalo več prižigat rač.,tako da se opravičim za včeraj--nisem jo po francosko odkurla ampak moj misli,da pa ko on gre spat,pa mormo bit vsi na broju v pojstlah user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
12.3.2008 23:43:52   
hanna1
...pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
13.3.2008 6:57:37   
viator
Dobro jutro, evo jaz že skačem pokonci - mislim, da bo danes bolj slab dan...migrena user posted image user posted image - počasi se glavobol stopnjuje...ma klinc, bo že..sej sem itak navajena. Je pa fora, pri nas je to v familiji - vse ženske po mamini strani jo imamo - dokler ne pridemo v meno - tako da še par let stisnem, pol bo pa žurka.user posted image

Kljub temu moram na govorilne ure, za obe - kar bo verjetno dodatno prispevalo h glavobolu, vsaj kar se mlajše tiče.user posted image

Joj, Stephanyuser posted image user posted image user posted image - verjamem, da si ful razočarana in besna...če se postavim v tvojo kožo...mene bi taka reč tudi zelo iz tira vrgla. Pa kaj je to zdej zaen zakonuser posted image ??  user posted image user posted image  

Evo zdej grem pa kavo kuhat -  še za vas ena user posted image user posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
13.3.2008 7:36:27   
majrim
user posted image
evo,sonce se je prebudilo in napovedalo lep danuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
13.3.2008 7:38:00   
majrim
viatoruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
13.3.2008 8:06:42   
lumpa6
jutro

naj se na hitro javim, imamo danes prvo prespano nočuser posted image user posted image user posted image od 22 pa do 6 zjutraj

jure tut nima vročineuser posted image , tako da greva sedaj vn in v trgovino, zaloge smo vse porabili sedaj ko nism smela nikamr hodit

viatoruser posted image user posted image da tale tvoj glavobol mine

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
13.3.2008 8:59:39   
hanna1
Dobro jutro tud iz naših koncev user posted image user posted image user posted image

viator
,to je pa zelo neprijetno,še posebej pa ,če je to v družini in se je ne moreš rešit--ampak punce,ko se takole pogovarjamo,men se zdi,da je tega vedno več user posted image user posted image user posted image .Mene je včasih glava bolela,ampak redko sem morala vzet tableto,zdaj pa,če je nevzamem pravi čas,je pa za znoret user posted image user posted image .Upam,da se ti čim prej umiri,zaradi govorilnih se pa kar ne obremenjuj preveč,sej pa so tvoje punce pridne,pa bolš je tud ,da je življenje pestro,če ne preveč želimo popolnost,sam primnas smo miljone svetlobnih let daleč od tega user posted image .Midve z razredničarko sva zmenjeni,da jo kar pokličem,ko ima dopoldne razgovor za starše-in to je...ravno zdaj-se moram spravit k telefonu user posted image

lumpa,bravo za tvojega lumpeka,da je tako priden in še več takih noči..filing pa je ,ko se zjutraj zbudiš,namesto sredi noči,a ne user posted image user posted image

grem kuhat kavo,sem morala prej natočit vse kastrole,ker dons ni vode-delajo in še dobro,da me je soseda opozorila po domofonu,so jo točno ob osmih skinli user posted image --pa pravzaprav je to naloga izvajalca del,da opozori stanovalce,ne pa da se moramo sami informirat,al kako user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
13.3.2008 9:05:51   
hanna1
..................................................................................
Janez zeli zaposliti svojega sina, pa poklice starega prijatelja,visokega drzavnega uradnika:
"Janez, pa sploh ni problema! Zaposlil ga bom v drzavni upravi. Place bo imel okrog 4200? pa NIČ ne bo rabil delat!"
"Pa ves, jaz bi rad da on nekaj dela. Nekaj bolj skromnega."

"Pa dobro, ga bom pa zaposlil kot direktorja v eni dobri firmi. Place bo imel okrog  3100 ?  in NEKAJ MALEGA bo moral tu in tam naredit."
"Samo jaz bi rad, da vseeno malo vec dela. Da se nekaj nauci."

"Pa dobro. Potem pa bo sef oddelka v tem podjetju. Imel bo okrog 1500 ? place in DOSTI bo moral delat."

"Samo jaz bi rad da dobi nekaj bolj skromnega, da bo znal cenit." "Pa dobro. Povej, koliko hoces, da zasluzi?"

"Pa tam, okrog 700 ? tko...za zacetek."

"E, dragi moj prijatelj, to pa ne gre!Za tako placo pa mora imeti FAKULTETO!"
....................................................................................

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 13.3.2008 9:07:21 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
13.3.2008 9:07:32   
Mbrina
Pozdravljena,

Ali lahko prosim malce več napišeš kakšna novost je to glede dopusta??? Zakaj ne moreš koristiti lanskega dopusta?
Kaj pa je z letošnjim - dobiš dopust za celo leto???
Gledala sem Zakon o delovnih razmerjih pa nikjer ne najdem spremembe o dopustih?!?!?!
Hvala in lp, Tina

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
13.3.2008 9:18:13   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

viatoruser posted image

Še od mene-user posted image
Lumpa-bravo za prvo prespano noč-jaz vsak večer pravim-nocoj bo pa lepo spal-pol se pa čez 3 ure spustim na realna tla ,da še nismo na vrstiuser posted image
HANA-TO NI VIC-JE RESNICAuser posted image user posted image user posted image user posted image
ŠTEFKA-user posted image user posted image user posted image potolaži se

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
13.3.2008 9:29:38   
julci
Dobro jutro moje čvekice.Zunaj prelep sončen dan,juhuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana a je zgleda nalezljivo,to z vodo.Mater prinas sosed kopalnico obnavlja,pa niti tolko ni bil da bi napisal da vode ne bo.Še dobroda sem v grelnem vrču mela 2 deci vode,da sem si kavo lahko skuhala.Da bi se umila so pa pobožne želje.user posted image Upam da pride čimprej,če ne bom pa nekomu pokvarla dan.

(odgovor članu Mbrina)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
13.3.2008 9:30:41   
julci
Hana kruto resničen vicuser posted image user posted image user posted image

Lumpauser posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč,še več takšnih.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
13.3.2008 9:40:35   
makala
Dan še iz naših gričev.
Rabla sem pol ure, da sem vas prebrala. Res ste kokoškeuser posted image user posted image . Tud jst počasi napredujem, čeprav sem proti vam še jajček. To samo, ko je treba pisat, ko je treba čvekat me ne ustaviš.

Duškamb tudi meni se porodniška izteče 16.8. Ker sem rodila 3 tedne prej, bo Lana stara takrat že skoraj leto dni. Koristila bom pa še nekaj dopusta, tako, da računam, da bom doma do 10.9., ker bom Lano uvajala v vrtec.
Kaja ima virozo, dons ponoč vročina 39. Upam, da se Lana ne bo nalezla.

Laubica tudi 29.3. za srečanje je v redu, važno, da ti lahko, čeprav je sobota.

Julci se sreča, da si je naša Kaja zaželela baby borna za 9. RD, tako da sem ji ga takrat kupila in voziček in zibko in hojico in kup oblačil. Tako, da to vse šparamo, da se bo Lana igrala.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
13.3.2008 9:40:59   
ursikazala
Dobro jutro, evo, pišče se malo javljauser posted image user posted image

Tamala je po jutranjem dojenju lepo zaspančkala, jaz sem tacajt brala knjigo, eno ful napeto berem, sem se včeraj prav prisilila, da sem šla spat pred polnočjo... (sem namreč vneti oboževalec trilerjev James-a Patterson-a, si naročam paperbaga od Amazona).
Zdaj uživam ob kavici po zajtrku... prav fino.

Viator, joj te glavoboli... upam, da bo kmalu bolje. Pa še nobenih tablet zdaj ne moremo jest. Mene je zadnje čase matral bolj tisti sinusni... me zjutraj še vedno malo boli, potem se pa izsmrkam fajn, pa je boljs.

Včeraj sem posnela našo hecko, kakšne zganja...user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=sm1A8vmFzFk

Lara te klike že poznauser posted image user posted image

Stephany, to je res malce šok, ko računaš še na tiste dodatne dni pred skokom v realnostjo...
Jaz sem hvalabogu porabila dopust do zadnjega pred porodniško... začuda mi niso niti komplicirali. Se pozna, da sem že več kot 10 let pri firmiuser posted image  No ja, pa zamenjavi je kar dobro šlo, tako da sem lahko zgasnila. Itak sem pa prej rodila potem, tako da sem vsaj en mesec imela frejuser posted image

Danes pa upam, da ne bo tako pihalo, morala bi namreč skočit do stare Ljubljane, k enemu zlatarju (mojmu sem tam kupila darilo, pa mi morajo nekaj popravit). Bo spet en tak fajn špancir. Vse za noge in tazadnjouser posted image  (eno motivacijo rabim, hehe).

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
13.3.2008 9:44:14   
ursikazala
Lara te klike že poznauser posted image user posted image  

evo, se vidi, da nisem spila kave do konca... krike sem seveda mislila

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
13.3.2008 9:54:03   
makala
Ursikazala pravi cukerček je tvoja Nika.
Moj user posted image  je pa  ponedeljek ves vesel prišel domov z novim fotoaparatom, ker se je stari pokvaru, ko je Kaji padu na tla.
Ampak??? smo včer ugotovil, ko smo Lano snemal, da je tku fajn aparat, da še zvoka ne snema.user posted image user posted image  In to se zgodi moškim, da kupjo tak aparat, ja pa oni se pa ja spoznajo na tehniko.user posted image user posted image user posted image . Sem bla tku jeznauser posted image , kaj čm s filmčki, če pa ni zvoka.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
13.3.2008 10:26:24   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj sem ga zdaj stupila,da mi je ceeeeeeeeel post zbrisalo,pa takooooooo dolgega sem mela,sem hotla slikco prilepit sem pa nekaj narobe stisnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Klemen,danes praznuješ in mamica s tabo

user posted image

Nika -kakšna dobrovoljka in pa mala klepetulja user posted image user posted image user posted image

sem odkrila,da sem ime zgubila user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 13.3.2008 10:31:39 >

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
13.3.2008 11:38:18   
Laubica

user posted image

Čestitke tudi od meneuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
13.3.2008 13:00:50   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image

Čestitke tudi od meneuser posted image

jaz se tudi pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
13.3.2008 13:04:51   
Laubica
Zgleda da ste vse zunaj-jaz sem pa ravnokar skuhala-ali je kera delala sojine polpete z tuno?Nam je njamiiii zraven imamo danes dušen riž in solato ,drugač naredim zraven krompirjevo solato.
Glede srečanja-oziroma na to da sta samo 2 odgovorili da jima je vseeno če prestavimo-moram rečt -da nisem nič jezna če drugim to ne odgovarja-se bom z vami pa kdaj drugič srečala -zdaj žal ne morem sina razočarat user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?