hanna1
|
...čer,sem malo gledala Tv-pod kožo Glede dopusta-jaz sem ga lani kar celega izkoristila in pol sem melaše en mesec bolniške in porodniško naprej,tako,da sem vsaj nekaj pametnega naredla,čeprav sem ga mislila šparat..pol sem pa še dodatno bila vesela take odločitve,ker je moje delovno mesto nekaj časa bilo bolj v zraku ampak so se sedaj razmere uredile. Sem danes klicala šefa,da imamo rezerviran termin za dopust od 12 do 19.7 in je reku,da sem mu prva povedala termin --kaj češ,zdaj mam čas take stvari razmišljat,ko sem doma -da pa mi ne boste preveč zavidale -v enem kosu ga bom dobila najbrž samo 9 dni skupaj .Ker nas je malo,pa poleti,posebej pa še v avgustu,ko je pri nas največja gužva in takrat lahko sam sanjam o dopustu,ostalo pa pokoristim po par dni čez cel mesec jeseni,pozimi in spomladi-sej sedaj bom vesela vsakega prostega dne,da bom lahko doma s Hano-jes sploh ne pogrešam direndaja,al pa da bi komaj čakala,da grem v službo,kot nekatere,ki se počutijo doma tako... ...pa mislim,da smo me vse bolj tako,...zgleda,da res drugače gledamo na naše malčke sedaj,ko takrat,ko smo ble mlajše. stephany,razumem te,da je zdaj kr malo kruto,ker je treba vse tako hitro spelat in si tega res ne zaslužiš,mogoče se bodo pa še dali za kakšen dan prepričat in ne vem kaj naj rečem,mi je tud hudo,ker smo toliko časa skupaj prebile tu gor na RR,zdaj pa bodo kr počasi šle h koncu te porodniške,ma meni je bil to daleč najlepši čas,ki sem ga doživela in to za leta nazaj -pol pa kr ne bo časa tolk klepetat,joj