Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 19:56:01
|
|
|
|
natasaom
|
pikica hana a bi ti še 1x od tvojega brata kužke dala gor
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 20:29:09
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom Hana a bi ti še 1x od tvojega brata kužke dala gor http://maltezan.mojforum.si/maltezan-about185-0-asc-0.html ...sem ti prilepila kar link,pa sama pogledaš,kaj ti je najbolj všeč
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:16:47
|
|
|
|
julci
|
Čer sem mislala kolko bote načvekale,pa vidim da je grozno zatišje
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:35:23
|
|
|
|
trixi
|
julci, helou, si še tukaj
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:37:03
|
|
|
|
dodi
|
Jaz sem tukaj
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:41:27
|
|
|
|
julci
|
julci, helou, si še tukaj IZVIRNO SPOROČILO: dodi Jaz sem tukaj sem še tukaj sem kopirala recepte.Danes sem bla pridna,mam za jutr že južno kuhano,tk da jutr sam prilogo šenardim pa bo.Se vidi da gre moj popoldne na šiht,pol pa dopoldne tk hitr mine ko šus. Prej sem bla pa ful na trnih,ker so bli otroci v Bistri v tehničnem muzeju,pa so rekli da pridejo domov okoli 17 ure,prišli so pa ob pol osmih.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:52:33
|
|
|
|
trixi
|
jaz sem šla pa na kampiranje špegat, bo treba počasi začet razmišljat, kam na dopust. A mate dost snega? pri nas piha, piha, piha, a sem že napisala, da piha
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:55:30
|
|
|
|
hanna1
|
....evo še mene malo,sem ravno gledala tisto oddajo o problematičnih otročkih--ne celo...ma mi mamo biserčke,ko vidiš,kaj nekateri zganjajo.. julci,sam da so se otroc vredu vrnili,v takih primerih jes dam mojmu mobi poleg--če ga seveda ne založi---da sem na vezi z njim,ker sem tud tako panična
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 5.3.2008 21:57:57 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:56:05
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: trixi jaz sem šla pa na kampiranje špegat, bo treba počasi začet razmišljat, kam na dopust. A mate dost snega? pri nas piha, piha, piha, a sem že napisala, da piha
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:57:39
|
|
|
|
hanna1
|
...grem jes tud kopirat recepte,sem že prej hotla,pa sem bla na Blaževi strani,pa nimam Worda in Exela tam,da bi si shranila v beležko...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:58:16
|
|
|
|
julci
|
Trixi mi bomo verjetno kr uno varijanto vžgali Lastminit. Mama to smolo da bo moj junij in julij doma,jaz pa ne vem kdaj bomo mele kolektivnega.Bopa verjetno kje od 15-30 avgusta padlo,sam nočem nič načrtovat,ker se vedno kaj sfidži. Pri nas v nižinah smo brezsnega,ga je pa kr neki po hribih,sam ni panike,rok si nismo zmatrali s kidanjem
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:58:54
|
|
|
|
julci
|
Hana za gibanico tijih lahko pošljem.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 21:59:55
|
|
|
|
julci
|
julci,sam da so se otroc vredu vrnili,v takih primerih jes dam mojmu mobi poleg--če ga seveda ne založi---da sem na vezi z njim,ker sem tud tako panična saj naš ga je mel zraven,sam ka mi je hasnalo,če je mel pa ugasnjenga Jaz sem pa prej gledala bitko za dojenčka.Sem se kr nase spomnala in na moje sotrpinke,kolko moreš dat skozda prideš do male štručke v naročju.Na koncu,koje pokazalo da je pol rodila punčko sem mela solze v očeh.Danes pa sploh ko je tak čustven dan zame.
< Sporočilo je popravil julci -- 5.3.2008 22:02:44 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 22:05:15
|
|
|
|
trixi
|
julci, to te pa čist zastopim, kako je, če otroke čakaš. Jaz, ko naša tavelika kam gre- pa zdaj ima že izpit- vedno, ko pozvoni mobi in kliče ona se oglasim pa rečem: "Kaj se ti je zgodilo?" Pa kliče recimo sam da pove,da pride bolj pozno al pa kaj podobnega. Z recepti pa nehajte dražit, jaz moram spravit kako kilo dol
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 22:08:20
|
|
|
|
hanna1
|
sem si že shranla recepte,sam sem si morala tisto stran uredit,da nimam povsod malo,ampak vse na enem mestu
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 22:09:50
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci julci,sam da so se otroc vredu vrnili,v takih primerih jes dam mojmu mobi poleg--če ga seveda ne založi---da sem na vezi z njim,ker sem tud tako panična saj naš ga je mel zraven,sam ka mi je hasnalo,če je mel pa ugasnjenga Jaz sem pa prej gledala bitko za dojenčka.Sem se kr nase spomnala in na moje sotrpinke,kolko moreš dat skozda prideš do male štručke v naročju.Na koncu,koje pokazalo da je pol rodila punčko sem mela solze v očeh.Danes pa sploh ko je tak čustven dan zame. Jest sem tud gledala in so mi solze pritekle , ko so govorile koliko splavov so imele za povrstjo. Sem bila pa ful vesela, da sta pol dobila svojo malo .
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 22:13:27
|
|
|
|
trixi
|
joj punce, a veste, da grejo naši čižki mižki vrtčevski konec meseca na počitnice, "ma prou bomo spali tam", je rekel naš tamali. Komaj čaka, skoz sprašuje, kdaj bojo šli, si sploh ne predstavljam, da ga ne bo doma. Nobenga zvečer za lovit spat, pa zbujanja ponoči, ma...če bom sploh spala. Naš še nikoli ni šel tako čez noč nikamor spat. No, 1x k noni, samo to smo šli mi na en žur, pa smo itak prišli domov proti jutru, tako, da to lahko štejem kot navadno varstvo, če pa spi pri moji mami, smo pa itak v isti hiši. Pa priznam, da taveliko tudi izkoristimo za varstvo, ma to bolj poredko.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 22:20:55
|
|
|
|
julci
|
Trixi to pa verjamem,da bo svetla noč,ko malega ne bo domasam pa verjetno komaj čakajo,to je za njih cela dogodivščina
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 22:28:07
|
|
|
|
hanna1
|
...če še naš tavelik komaj čaka,da gre v Toplo,kaj da ne bi tile malčki,ki imajo takoooooo veliko domišljijo--naj uživajo v tem --kako dolgčas je pa staršem doma,pa raj ne bi,ko že zdaj razmišljam,da se ne bom mela s kom prekljat--ampak zvečer preden gre spat,se pa še pride stisnt k meni,da ga malo pocarkljam --pa se drgač dela pametnejšega od mene
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 22:38:09
|
|
|
|
dodi
|
Lahko noč!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 22:41:29
|
|
|
|
hanna1
|
dodi,lahko noč,če že greš ,jaz sem med shranjevanjem receptov ratala lačnaaaaaa in sem se spet napokala grem pod tuš,pol pa tud ležečke
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 22:47:13
|
|
|
|
hanna1
|
Če slučajno ima katera psa: Neka ženska se je zjutraj ob 7.uri ob svoji jutranji kavici ravno pripravljala na odhod v službo, ko je opazila zelo nenavaden pogrebni sprevod do bližnjega pokopališča. Enemu pogrebnemu avtu je v razdalji nekaj metrov sledil drugi. Za drugim avtom je hodila ženska - sama, s pitbulom na vrvici. Za njo je hodilo 200 žensk, vsaka sama. Ženska se ni mogla upreti radovednosti. Šla je ven in se spoštljivo približala žalujoči ženski s psom in rekla: "Iskreno sožalje ob vaši izgubi, vem, da je neprimeren trenutek, da bi vas motila, vendar še nikoli nisem videla takega pogreba. Čigav pravzaprav je?" Ženska s psom ji je odgovorila: "V prvem avtu je moj pokojni mož." "Kaj se mu je pa zgodilo?" "Moj pes ga je napadel in ubil." Ženska je spra ševala še naprej: "Kdo pa je potem v drugem avtu?" "Moja tašča. Poskušala je pomagati mojemu možu, pa se je pes spravil še nanjo." Sledil je daljši pomenljiv trenutek tišine med obema ženskama. "Mi posodite psa?" "Postavite se v vrsto."
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 22:56:23
|
|
|
|
julci
|
Hana
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.3.2008 7:27:52
|
|
|
|
dodi
|
Pa sem spet prva.... V soboto nas ne bo na sejem Dom,ker pride mizar.Naredil nam je klop za okrog mize,pa po tleh bomo dali laminat (v kuhinji kjer smo sedaj - ne v novi hiši)ker smo imeli do sedaj ladijski pod,pa se je totalno zrajsal in tako bomo položili kar čez laminat,da bo malo lepše Včeraj pa ni bilo kakega čveka,kaj a je premraz?
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.3.2008 8:11:59
|
|
|
|
hanna1
|
Dobro jutro tud od mene Perem drugi stroj cunj-ma kje se jemle,ko smo samo 4--si dodi sploh ne predstavljam--najbrž samo ven pa noter v stroj --je pa res da naš tamal ful švica in ga kr nateram k preoblačenju,da ne smrdi po švicu.Moja frajlica je šla pa včeraj že ob osmih spat ,pa se je ene 2× zbudla,da sem ji dudo vtaknila ,ta tretjič pa malo pred 6,sva kr jedli in je zaspala nazaj,zdaj pa vriska v postelji-očitno je dobre volje --včeraj mi je znanka prinesla nekaj oblek za Hano-hlače,pulovrčki in take cart oblekce,da že komaj čakam--sam so za 2 leti..sem pa prav vesela,ča kje kaj dobim,ko tako hitro prerastejo,pa še spalko mi je posodla za Blaža Zdaj bo pa treba it eno dobro kavico skuhat ,da mi malo moralo dvigne .
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 6.3.2008 8:13:47 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?