|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
5.3.2008 10:44:35   
makala
Joj drage čvekice, kok ste se razpisale, pa me samo 24 ur ni na RR. Popoldan ne utegnem, zvečer je pa RR zaseden za mojo Kajo in MSN. Takole dopoldan si pa vzamem čas, da vas vsaj preberem, ker enostavno brez vas ne morem.
Z Lano sva imele zjutraj posvetovalnico in cepljenje.
Težka je 8100 g in velka 68 cm.  Pa nič ni jokala, ko jo je P cepil. Ful pridna.
Kako ste pridne za kuhat in pečt.
Kaj pa moja dieta, ah mau bom pa grešila in tole Duškino gibanico spekla, če mi bo ratala.
Kar se pa namakanja v šnopc tiče, pa vam svetujem tole: narežeš limonce na kolutke in jih polagaš v kozarec od kumaric ali steklenico s širokim vratom, nato eno plast sladkorja in spet limonce. Tako tričetrt kozarca, potem zaliješ z žganjem. In daš na sonce, da se sladkor stopi, če delaš to pozimi, daš kozarec v toplo vodo. Jaz nič ne precejam. Ko se te loteva prehlad, malo cukneš in pomaga. Preskušeno.

Hani in Zali vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
5.3.2008 11:10:08   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: makala
Ko se te loteva prehlad, malo cukneš in pomaga. Preskušeno.

user posted image user posted image user posted image malo cukneš--sem se morala spet malo nasmejat poleg--moj sine gre pa v petek za tri dni v hribe-združena NK Mežica in Prevalje --U-12--in mi je že zdaj dolgčas..me pa zanima kako jih bodo spravli gor na karavlo v Topli,je pa drgač tam gor takooooo lepo,sem bla lani prvič user posted image ,ko smo šli po sina--pa tako blizu je ,pa še toliko terenov mam popolnoma neraziskanih,med drugim še nisem bila na Peci user posted image user posted image --pravi korošci bi me že v dolini  čez rit,kaj šele pri krstu na gori user posted image

kaj sem ga le pobiksala user posted image user posted image user posted image sem šele sedaj videla,že popravljam....

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 5.3.2008 11:17:19 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
5.3.2008 11:17:59   
julci
HANA vse najlepše za 9 mesecev.
Bodita z Zalo še naprej  taki zlati,navihani punčki.
Hani pošiljamo koš poljubčkov.
user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
5.3.2008 11:20:39   
hanna1
Težka je 8100 g in velka 68 cm.  Pa nič ni jokala, ko jo je P cepil. Ful pridna.....bravo Lana....moja Hana je pri slabih 9 mesecih mela 8170 g in 70 cmuser posted image -sva še vedno bolj lahka kategorija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
5.3.2008 11:33:46   
julci
Najprej ne sožalje ob izgubi.user posted image user posted image
Veš da te pogrešamo pri naših čvekarijah.
Nataši pa user posted image ker je taka pridna pupa.
Peter pa zažigauser posted image Posrečeni so naši sončki,ko tako čebljajo in jim še črke ne grejo.Zdaj majo najlepša obdobja.
Miha ni spregovoril do 2let in 8 mesecev.To je šlo samo sprstom,pa čudne š ,pa o je je ven spravlo.Pol se mu je pa čez noč odprlo je pa bil ko strgan dohtar.

Hana saj jaz še tud nisem bva na peci,pa se ne sekiram,ker niimam rada preveč višineuser posted image user posted image

Makala mam slikce od krsta v albumu,da boš videla kakooblekco je mela Zala.geslo je isto.

Duška to gibanico bom jaz tud user posted image user posted image naredla,tako dobro zgleda.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
5.3.2008 11:36:21   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Težka je 8100 g in velka 68 cm.  Pa nič ni jokala, ko jo je P cepil. Ful pridna.....bravo Lana....moja Hana je pri slabih 9 mesecih mela 8170 g in 70 cmuser posted image -sva še vedno bolj lahka kategorija user posted image user posted image user posted image

MIDVE bi pa včeraj mogle met posvetovalnico,pa smo mogle prestavit.hana mislimpa da mata nekje podobno,vsak kolkor od oka.bomo vidli naslednji teden.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
5.3.2008 11:56:53   
hanna1
...vsakokrat malo pošpegam,ko grem mimo rač.....user posted image user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
5.3.2008 12:21:35   
julci
Duška a že odštevaš ure do Olimja.user posted image user posted image

Punce kako je kaj s Pikico.Upam da je dobro prestala glede na situacijo in da je že doma.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
5.3.2008 12:23:13   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Makala, to pa so mere. Jaz nima pojma, kolko zdaj Lara tehta...zaenkrat kar pridno je, pa težka ja tud zmeraj bolj. user posted image Ima tudi malo več "klobasic" po nogicah..zdej pa res ne bi smelo bit kakega presenečenja pri tehtanju. Sicer imava pa pregled šele čez en mesec....

Tale musklfibr je pa kar nadležen, user posted image user posted image user posted image user posted image , po stopnicah grem kot kaka starkauser posted image user posted image user posted image - sej bo boljše...sam kaj, ko je že v četrtek že spet telovadba....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
5.3.2008 12:25:28   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Duška a že odštevaš ure do Olimja.user posted image user posted image

Punce kako je kaj s Pikico.Upam da je dobro prestala glede na situacijo in da je že doma.

Se tud večkrat nanjo spomnim, reva boga..jaz tud upam, da je Ok, glede na situacijo seveda..

No Duški sem pa kar mal faušuser posted image user posted image user posted image user posted image (pa privoščim tudi seveda...)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
5.3.2008 12:28:34   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Ko se te loteva prehlad, malo cukneš in pomaga. Preskušeno.

user posted image user posted image user posted image malo cukneš--sem se morala spet malo nasmejat poleg--moj sine gre pa v petek za tri dni v hribe-združena NK Mežica in Prevalje --U-12--in mi je že zdaj dolgčas..me pa zanima kako jih bodo spravli gor na karavlo v Topli,je pa drgač tam gor takooooo lepo,sem bla lani prvič user posted image ,ko smo šli po sina--pa tako blizu je ,pa še toliko terenov mam popolnoma neraziskanih,med drugim še nisem bila na Peci user posted image user posted image --pravi korošci bi me že v dolini  čez rit,kaj šele pri krstu na gori user posted image

kaj sem ga le pobiksala user posted image user posted image user posted image sem šele sedaj videla,že popravljam....

Mi smo kake dve leti let nazaj tudi precej hodili po hribih - mož je privlekel domov knjižice za  planinsko transverzalo - samo na Peci, pa Uršlji gori tudi še nismo bili...pa bo treba.
Ravno zdaj ruzak za Laro kupujem, da jo bomo lahko nosili po hribihuser posted image user posted image user posted image user posted image , no mož jo bo nosil, jaz pa bom od strani preverjala, če je vse OK z njo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
5.3.2008 12:42:13   
pikica36
hojla!! no jaz sem doma, sicer sem prišla že včeraj pop. okol pol šestih sam sploh nisem prišla do rač.

najhujše je za mano.. fizično sem sicer ok, psihično bolj na tleh ampak se pobiramuser posted image
dodi- kapo dol , vsaka ti čast koliko ljubezni in dobre volje in optimizma premorešuser posted image user posted image user posted image user posted image , ko sem prebrala tvojo zgodbosem se user posted image ko mali otrok, malo so pa še hormoni na delu po mojem.
v glavnem punc - ne čvekajte toliko, ker va js ne utegnem pol bratuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image zlate ste, hvala vsem za vzpodbudne besede in tolažbo

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
5.3.2008 12:59:44   
julci
Pikica lepo da si se oglasila.Prejmi user posted image user posted image user posted image objem.Sem čist brez besed ostala.Tvoja mala zvezdica pa bo pazila na vas,mi pabomo navijale,da čimprej ugledaš + in stisneš malo dišečo štručkov objem.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
5.3.2008 14:45:23   
julci
dvig v višaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
5.3.2008 15:07:58   
dodi
Ojla!

Ravno dobro smo prišli domov.Imeli smo NFZ,pa v Kranj smo skočili po nakupih,prvič sem bila v Lidlu in sem presenečena nad cenami...vsaj enkrat pozitivno... user posted image user posted image user posted image

Ob 17 uri pa moramo biti zopet v Železnikih,ker Janja nastopa na prireditvi za dan žena in nastopa zopet v petek.(hodi k ritmiki in k dramskemu krožku...) Tako da se do zvečer zopet poslavljam user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
5.3.2008 15:23:54   
Anonimen
Še en dvig v višave.

Seveda odštevam ure do Olimja.user posted image user posted image user posted image  In v petek dopoldan bo naš avto. Danes smo plačali polog, papirji so šlli na lizing hišo....in do petka bi naj bilo vse urejeno.

Še ena različica gibanice.

KOBANSKA GIBANICA

Testo:
40 dag bele moke
2 dag kvasa
6 dag masla
6 dag sladkorja
3 rumenjaki
0,2 dcl ruma
limonina lupinica
sol
mleka po potrebi

maščoba in drobtine za model
1 dcl kisle smetane za premaz
sladkor za posip

Nadev:
45 dag zmletih orehov
1dcl mleka
limonina lupina
0,3 dcl ruma
14 dag sladkorja
8 dag medu
1 rumenjak
2 beljaka
6 dag raztoplenega masla

Iz vseh sestavin zamesimo kvašeno testo in ga pustimo nekoliko vzhajati. Vzhajanega razvaljamo za prst na debelo, v obliki okroglega pekača. Rob naj bo debelejši. pekač namastimo, potresemo z drobtinami in vanj položimo testo. Rob naj bo nekoliko dvignjen ob steno pekača. Testo po vsej površini namažemo z nadevom (za katerega smo dobro zmešali vse sestavine + sneg beljakov) vsaj 1 cm debelo.
ko damo gibanico v peč ali pečico, jo pustimo, da se testo še nekoliko dvigne. Med peko jo večkrat premažemo s kislo smetano. Pečeno še toplo potresemo s sladkorjem.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 5.3.2008 15:25:28 >

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
5.3.2008 15:29:14   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Pikica lepo da si se oglasila.Prejmi user posted image user posted image user posted image objem.Sem čist brez besed ostala.Tvoja mala zvezdica pa bo pazila na vas,mi pabomo navijale,da čimprej ugledaš + in stisneš malo dišečo štručkov objem.

Točno tako!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
5.3.2008 15:30:40   
viator
Oj Duska, to pa bo veselja...nov avto, pa še dopust. user posted image Super!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
5.3.2008 16:44:47   
neli99
pikica a nisi več noseča user posted image user posted image user posted image  ... me je kar mal zadelo ...user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
5.3.2008 16:48:16   
neli99
jst sem pa še pozabla povedat da smo malo krstili. in ker je bil že napovedan en krst smo mogli met krst med mašo user posted image  ... to pomeni da moraš nekako se zorganizirat, da bo pupa lih tisto uro pridna, pa itak vsi veselo gledajo, ker se je ta mlada končno prikazala v cerkvi ...

mislim da se je princeska zbudila ...

grem jst ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
5.3.2008 17:28:46   
pikica36
pa to ni res..... user posted image user posted image  cel roman napišem pa šukne ven

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
5.3.2008 17:31:43   
pikica36
aha zdaj pa greuser posted image

neli99, ja žal se ni iztklo tako kot smo želeliuser posted image  ampak že koaj čakam prvouser posted image da gremo v nove boje, čeprav sem mislila da ne bomo, ampak kako leto še pa imamo cajta kajneda punce?user posted image

vidim da se meniteo gibanici- prekmurski??
jaz mam recept in jo tud večkrat ( ene dvakrat na letouser posted image user posted image ) naredim ampak je božanska!!
samo v mojem receptu o 4 nadevi- orehov, makov skutin in jabolčni!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
5.3.2008 19:04:12   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

neli99, ja žal se ni iztklo tako kot smo želeliuser posted image  ampak že koaj čakam prvouser posted image da gremo v nove boje, čeprav sem mislila da ne bomo, ampak kako leto še pa imamo cajta kajneda punce?user posted image

Tako je treba Pikica, kar pozitivno!!!user posted image Časa imaš pa definitivno veliko več kot leto!!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
5.3.2008 19:25:02   
Anonimen
MMMMMM - Prekmurska gibanica - ta je pa taprava!!!

Imaš svojo verzijo recepta ali taki iz knjig??

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
5.3.2008 19:45:05   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: viator
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

Tako je treba Pikica, kar pozitivno!!!user posted image Časa imaš pa definitivno veliko več kot leto!!!!

user posted image user posted image pikica kar pogumno naprej in čim bolj svetlo glej v prihodnost,enkrat bo uspelo,leta pa še sploh niso kritična user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?