Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 10:44:35
|
|
|
|
makala
|
Joj drage čvekice, kok ste se razpisale, pa me samo 24 ur ni na RR. Popoldan ne utegnem, zvečer je pa RR zaseden za mojo Kajo in MSN. Takole dopoldan si pa vzamem čas, da vas vsaj preberem, ker enostavno brez vas ne morem. Z Lano sva imele zjutraj posvetovalnico in cepljenje. Težka je 8100 g in velka 68 cm. Pa nič ni jokala, ko jo je P cepil. Ful pridna. Kako ste pridne za kuhat in pečt. Kaj pa moja dieta, ah mau bom pa grešila in tole Duškino gibanico spekla, če mi bo ratala. Kar se pa namakanja v šnopc tiče, pa vam svetujem tole: narežeš limonce na kolutke in jih polagaš v kozarec od kumaric ali steklenico s širokim vratom, nato eno plast sladkorja in spet limonce. Tako tričetrt kozarca, potem zaliješ z žganjem. In daš na sonce, da se sladkor stopi, če delaš to pozimi, daš kozarec v toplo vodo. Jaz nič ne precejam. Ko se te loteva prehlad, malo cukneš in pomaga. Preskušeno. Hani in Zali vse naj naj .
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 11:10:08
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Ko se te loteva prehlad, malo cukneš in pomaga. Preskušeno. malo cukneš--sem se morala spet malo nasmejat poleg--moj sine gre pa v petek za tri dni v hribe-združena NK Mežica in Prevalje --U-12--in mi je že zdaj dolgčas..me pa zanima kako jih bodo spravli gor na karavlo v Topli,je pa drgač tam gor takooooo lepo,sem bla lani prvič ,ko smo šli po sina--pa tako blizu je ,pa še toliko terenov mam popolnoma neraziskanih,med drugim še nisem bila na Peci --pravi korošci bi me že v dolini čez rit,kaj šele pri krstu na gori kaj sem ga le pobiksala sem šele sedaj videla,že popravljam....
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 5.3.2008 11:17:19 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 11:17:59
|
|
|
|
julci
|
HANA vse najlepše za 9 mesecev. Bodita z Zalo še naprej taki zlati,navihani punčki. Hani pošiljamo koš poljubčkov.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 11:20:39
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Težka je 8100 g in velka 68 cm. Pa nič ni jokala, ko jo je P cepil. Ful pridna.....bravo Lana....moja Hana je pri slabih 9 mesecih mela 8170 g in 70 cm -sva še vedno bolj lahka kategorija
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 11:33:46
|
|
|
|
julci
|
Najprej ne sožalje ob izgubi. Veš da te pogrešamo pri naših čvekarijah. Nataši pa ker je taka pridna pupa. Peter pa zažiga Posrečeni so naši sončki,ko tako čebljajo in jim še črke ne grejo.Zdaj majo najlepša obdobja. Miha ni spregovoril do 2let in 8 mesecev.To je šlo samo sprstom,pa čudne š ,pa o je je ven spravlo.Pol se mu je pa čez noč odprlo je pa bil ko strgan dohtar. Hana saj jaz še tud nisem bva na peci,pa se ne sekiram,ker niimam rada preveč višine Makala mam slikce od krsta v albumu,da boš videla kakooblekco je mela Zala.geslo je isto. Duška to gibanico bom jaz tud naredla,tako dobro zgleda.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 11:36:21
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: makala Težka je 8100 g in velka 68 cm. Pa nič ni jokala, ko jo je P cepil. Ful pridna.....bravo Lana....moja Hana je pri slabih 9 mesecih mela 8170 g in 70 cm -sva še vedno bolj lahka kategorija MIDVE bi pa včeraj mogle met posvetovalnico,pa smo mogle prestavit.hana mislimpa da mata nekje podobno,vsak kolkor od oka.bomo vidli naslednji teden.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 11:56:53
|
|
|
|
hanna1
|
...vsakokrat malo pošpegam,ko grem mimo rač..... ......
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 12:21:35
|
|
|
|
julci
|
Duška a že odštevaš ure do Olimja. Punce kako je kaj s Pikico.Upam da je dobro prestala glede na situacijo in da je že doma.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 12:23:13
|
|
|
|
viator
|
Makala, to pa so mere. Jaz nima pojma, kolko zdaj Lara tehta...zaenkrat kar pridno je, pa težka ja tud zmeraj bolj. Ima tudi malo več "klobasic" po nogicah..zdej pa res ne bi smelo bit kakega presenečenja pri tehtanju. Sicer imava pa pregled šele čez en mesec.... Tale musklfibr je pa kar nadležen, , po stopnicah grem kot kaka starka - sej bo boljše...sam kaj, ko je že v četrtek že spet telovadba....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 12:25:28
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Duška a že odštevaš ure do Olimja. Punce kako je kaj s Pikico.Upam da je dobro prestala glede na situacijo in da je že doma. Se tud večkrat nanjo spomnim, reva boga..jaz tud upam, da je Ok, glede na situacijo seveda.. No Duški sem pa kar mal fauš (pa privoščim tudi seveda...)
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 12:28:34
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: makala Ko se te loteva prehlad, malo cukneš in pomaga. Preskušeno. malo cukneš--sem se morala spet malo nasmejat poleg--moj sine gre pa v petek za tri dni v hribe-združena NK Mežica in Prevalje --U-12--in mi je že zdaj dolgčas..me pa zanima kako jih bodo spravli gor na karavlo v Topli,je pa drgač tam gor takooooo lepo,sem bla lani prvič ,ko smo šli po sina--pa tako blizu je ,pa še toliko terenov mam popolnoma neraziskanih,med drugim še nisem bila na Peci --pravi korošci bi me že v dolini čez rit,kaj šele pri krstu na gori kaj sem ga le pobiksala sem šele sedaj videla,že popravljam.... Mi smo kake dve leti let nazaj tudi precej hodili po hribih - mož je privlekel domov knjižice za planinsko transverzalo - samo na Peci, pa Uršlji gori tudi še nismo bili...pa bo treba. Ravno zdaj ruzak za Laro kupujem, da jo bomo lahko nosili po hribih , no mož jo bo nosil, jaz pa bom od strani preverjala, če je vse OK z njo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 12:42:13
|
|
|
|
pikica36
|
hojla!! no jaz sem doma, sicer sem prišla že včeraj pop. okol pol šestih sam sploh nisem prišla do rač. najhujše je za mano.. fizično sem sicer ok, psihično bolj na tleh ampak se pobiram dodi- kapo dol , vsaka ti čast koliko ljubezni in dobre volje in optimizma premoreš , ko sem prebrala tvojo zgodbosem se ko mali otrok, malo so pa še hormoni na delu po mojem. v glavnem punc - ne čvekajte toliko, ker va js ne utegnem pol brat zlate ste, hvala vsem za vzpodbudne besede in tolažbo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 12:59:44
|
|
|
|
julci
|
Pikica lepo da si se oglasila.Prejmi objem.Sem čist brez besed ostala.Tvoja mala zvezdica pa bo pazila na vas,mi pabomo navijale,da čimprej ugledaš + in stisneš malo dišečo štručkov objem.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 14:45:23
|
|
|
|
julci
|
dvig v višave
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 15:07:58
|
|
|
|
dodi
|
Ojla! Ravno dobro smo prišli domov.Imeli smo NFZ,pa v Kranj smo skočili po nakupih,prvič sem bila v Lidlu in sem presenečena nad cenami...vsaj enkrat pozitivno... Ob 17 uri pa moramo biti zopet v Železnikih,ker Janja nastopa na prireditvi za dan žena in nastopa zopet v petek.(hodi k ritmiki in k dramskemu krožku...) Tako da se do zvečer zopet poslavljam
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 15:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Še en dvig v višave. Seveda odštevam ure do Olimja. In v petek dopoldan bo naš avto. Danes smo plačali polog, papirji so šlli na lizing hišo....in do petka bi naj bilo vse urejeno. Še ena različica gibanice. KOBANSKA GIBANICA Testo: 40 dag bele moke 2 dag kvasa 6 dag masla 6 dag sladkorja 3 rumenjaki 0,2 dcl ruma limonina lupinica sol mleka po potrebi maščoba in drobtine za model 1 dcl kisle smetane za premaz sladkor za posip Nadev: 45 dag zmletih orehov 1dcl mleka limonina lupina 0,3 dcl ruma 14 dag sladkorja 8 dag medu 1 rumenjak 2 beljaka 6 dag raztoplenega masla Iz vseh sestavin zamesimo kvašeno testo in ga pustimo nekoliko vzhajati. Vzhajanega razvaljamo za prst na debelo, v obliki okroglega pekača. Rob naj bo debelejši. pekač namastimo, potresemo z drobtinami in vanj položimo testo. Rob naj bo nekoliko dvignjen ob steno pekača. Testo po vsej površini namažemo z nadevom (za katerega smo dobro zmešali vse sestavine + sneg beljakov) vsaj 1 cm debelo. ko damo gibanico v peč ali pečico, jo pustimo, da se testo še nekoliko dvigne. Med peko jo večkrat premažemo s kislo smetano. Pečeno še toplo potresemo s sladkorjem.
< Sporočilo je popravil duskamb -- 5.3.2008 15:25:28 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 15:29:14
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Pikica lepo da si se oglasila.Prejmi objem.Sem čist brez besed ostala.Tvoja mala zvezdica pa bo pazila na vas,mi pabomo navijale,da čimprej ugledaš + in stisneš malo dišečo štručkov objem. Točno tako!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 15:30:40
|
|
|
|
viator
|
Oj Duska, to pa bo veselja...nov avto, pa še dopust. Super!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 16:44:47
|
|
|
|
neli99
|
pikica a nisi več noseča ... me je kar mal zadelo ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 16:48:16
|
|
|
|
neli99
|
jst sem pa še pozabla povedat da smo malo krstili. in ker je bil že napovedan en krst smo mogli met krst med mašo ... to pomeni da moraš nekako se zorganizirat, da bo pupa lih tisto uro pridna, pa itak vsi veselo gledajo, ker se je ta mlada končno prikazala v cerkvi ... mislim da se je princeska zbudila ... grem jst ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 17:28:46
|
|
|
|
pikica36
|
pa to ni res..... cel roman napišem pa šukne ven
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 17:31:43
|
|
|
|
pikica36
|
aha zdaj pa gre neli99, ja žal se ni iztklo tako kot smo želeli ampak že koaj čakam prvo da gremo v nove boje, čeprav sem mislila da ne bomo, ampak kako leto še pa imamo cajta kajneda punce? vidim da se meniteo gibanici- prekmurski?? jaz mam recept in jo tud večkrat ( ene dvakrat na leto ) naredim ampak je božanska!! samo v mojem receptu o 4 nadevi- orehov, makov skutin in jabolčni!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 19:04:12
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 aha zdaj pa gre neli99, ja žal se ni iztklo tako kot smo želeli ampak že koaj čakam prvo da gremo v nove boje, čeprav sem mislila da ne bomo, ampak kako leto še pa imamo cajta kajneda punce? Tako je treba Pikica, kar pozitivno!!! Časa imaš pa definitivno veliko več kot leto!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 19:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
MMMMMM - Prekmurska gibanica - ta je pa taprava!!! Imaš svojo verzijo recepta ali taki iz knjig??
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.3.2008 19:45:05
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 aha zdaj pa gre neli99, ja žal se ni iztklo tako kot smo želeli ampak že koaj čakam prvo da gremo v nove boje, čeprav sem mislila da ne bomo, ampak kako leto še pa imamo cajta kajneda punce? Tako je treba Pikica, kar pozitivno!!! Časa imaš pa definitivno veliko več kot leto!!!! pikica kar pogumno naprej in čim bolj svetlo glej v prihodnost,enkrat bo uspelo,leta pa še sploh niso kritična
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?